View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 115 readers

Likes

Comments

View tracker

Det här med att önska sig grejer är inte riktigt min grej faktiskt. Jag är urusel på det. Jag köper det jag vill ha, när jag vill ha det. Jag väntar i princip aldrig (hehe!).

Men nu börjar det närma sig... Och jag har egentligen ingenting jag önskar mig. Eller jo... Nu har jag hittat några lampor och ett par skor jag vill ha. Icebugs verkar vara det ultimata för vår höst/vinter/vår just nu, halkigt som tusan. Så ett par sådana kan jag önska mig! Sen lamporna från Mio. Jag kommer nog göra om i sovrummet till sommaren... Jag klarar inte av de lila tapeterna nå mer snart.... Men då passar vi nog också på att bygga för altandörren där inne. Det blir massor mörkare i rummet och vi slipper byta den (den börjar vara dålig!).


Likes

Comments

View tracker

Idag är det första advent (tror inte det undgått någon). Och det är mindre än fyra veckor kvar till julafton.

Hursomhelst så har vi varit ner på stan en sväng på skyltsöndagen. Men det blir bara mindre och mindre utomhus! Bara senaste åren har det blivit massor mindre... när jag gick på gymnasiet stod massor av klasser och sålde, nu ingen i princip. Detta var höjdpunkten för oss! Vi sålde kransar som vi gjort själva, hade "tomtenappet" (fiskedamm) mm för att samla in pengar till en resa för klassen.

Men Aaron fick träffa tomten. Log åt honom och blev sedan blyg! Skönt att det inte blev tårar i alla fall :) sen var där också renar samt hästar!

  • 495 readers

Likes

Comments

Idag var vi med Aaron till logopeden. Han har ju inte något ljud han gör (alltså stavelse) så logopeden tyckte det var dags att sätta in TAKK, dvs tecken till tal. Så vi fick med oss material hem och blev uppskrivna för kurs till våren för att lära oss TAKK.

Känns bra! Det behövs och sen kommer det vara bra i mitt yrke sen när jag är färdig :)

  • 648 readers

Likes

Comments

Oj! Redan onsdag. Veckorna går verkligen ruskigt fort just nu och även om jag slutar tidigt om dagarna så känns det som att jag knappt hinner någonting alls ändå när jag kommer hem.
Idag mådde jag inte så bra när jag kom hem, huvudet sprängdes så jag la mig och vilade i ca två timmar. Så idag har jag knappt hunnit se Aaron! Känns lite hemskt! Men det verkar vara så livet är....

Hann förbi rusta en snabbis och köpte ljusslingor till farmor som jag sedan åkte och monterade. Blev superfint och hon blev nöjd!

  • 699 readers

Likes

Comments

Första dagen på vfun avklarad och jag tycker det har gått superbra faktiskt. Känns som ett bra och trevligt ställe 😁👏🏻 men trött är man alltid efteråt... massor att ta in!

På vägen hem hämtade jag ut Aarons julkläder 😍🎅🏼

  • 832 readers

Likes

Comments

Aaron 1-2 år

Igår levererade världens bästa fotograf (Supportbild) bilderna direkt i brevlådan (en lördagskväll!). Det kallas service det!

Likes

Comments

Lördag hade jag gärna haft hela veckan. Absolut veckans mysigaste dag, men oftast kortaste tycker jag. I alla fall så började jag morgonen med att plugga några timmar för att ta igen lite förlorad tid som jag tappat under veckan eftersom det går trögt att studera medan jag har Aaron hemma, och är hemma själv. Det kommer förhoppningsvis gå mycket bättre nu när Fredde är på hemmaplan, men då har jag ju VFU så där spenderar jag i alla fall 7 timmar om dagen.

Kring lunch åkte jag och Aaron och kikade på när Elina skulle springa 60 meter på friidrotten. Duktig är hon! Och snabbare har hon blivit också blivit, tagit sitt PB :D Men sen blev det dags för herren att sova så jag tänkte att jag promenerar med vagnen i slasket till stan. Men inte somnade han där inte, nej han somnade på Clas Ohlson när jag skulle köpa bläckpatroner till skrivaren (som för övrigt är dyrare än Elgiganten!!!). Sprang runt på stan medan han sov och hittade mig en jultröja, men jag köpte inte hem den. Köpte ett rött linne, men blev kluven om jag inte ändå skulle ha tagit tröjan. Svårt det där. Grabbarna kör på "jultröjor" (Aaron onesie och Fredde tröja). Men jag var egentligen sugen på att ha klänning. Får suga på karamellen lite

Middagen stod Pit-Stop för. Pizza. Och alltid blir jag lika äcklad när jag har ätit! Sen hem och förbereda lite för några vänner som skulle komma och se "Så mycket bättre!". Fast före det åkte jag en snabbis på Rusta och köpte en till ljusstake till vardagsrummet så jag har nu tre likadana i vardagsrummet. Tyckte det blev superbra! Och så fick en röd matta följa hem.

Likes

Comments

Två år sedan jag pinkade på Stickan som visade ett ganska försiktigt, men ack verkligt plus. Min Aaron.
Känns som igår, ungefär, men två hela år.

💚

  • 959 readers

Likes

Comments

Ville så gärna ha en fleeceonesie i gult till Aaron, från mini rodini. Fick äntligen tag på en i 92/98... och så är den såhär stor?!

  • 1107 readers

Likes

Comments