Måndag idag, igen. Veckorna går så fruktansvärt snabbt!
Idag påbörjade jag vfu 3 som jag gör i Böle. Första intrycket var superbra så hoppas det fortsätter såhär :) jag måste bara läsa på vad jag har för uppgifter, men nu första dagarna ska jag lära känna barnen och personalen!

Min kära son, ni vet Aaron? Jo han är 1 år och 9 månader men både igår och idag har han inte vilat någon middag. Han är så ruggigt envis den där ungen! Så, han somnade gott för en timme sedan. Jag skickade iväg Freja också, jag klarar inte av att hinna rodda allt plus försöka hitta lunchrastare. Så mormor och morfar har henne 😃

Dagens middag blev tacos 👌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 201 readers

Likes

Comments

Nattligt inlägg. Eller i alla fulla fall sent på kvällen 😏

Varit RÄTT produktiva dagar, igår var vi på soptippen och slängde en massa skräp. Ändå hittar man än mer när man varit och gjort av sig med en massa. Hur typiskt är inte det?
Veckohandling och sen bjöd vi mamma och pappa på middag. Ja sjävklart mina systrar också 😍

Idag blev det däckbyte på Freddes farmor och farfars bil och hänga upp markiserna på baksidan 👌🏻

Han är så sjukt go nu när det är tandsprickning, Aaron. Och vill helst inte leka, sitta i famnen eller gå duger. Hoppas det går fort! Men jag skymtar en i alla fall 👌🏻
Så idag har han fått se mer på tv än vanligt och mös med sin nya filt från mini rodini 😍

Lagade matlådor för veckan och så var vi ute och lekte lite ikväll :) jag hann även göra klart min film som vi har som skolarbete, så bock på den 😬👏🏻

  • 264 readers

Likes

Comments

Igår kom vi hem rätt sent, strax före klockan 18. Vi hann inte vara hemma länge innan Aaron kräktes! Magsjuka?! Solsting?! Åksjuka?! Jag trodde verkligen det var åksjuka för att han fick behålla ersättningen han åt på kvällen och sov hela natten på den. På morgonen var han däremot vääääldigt gnällig och inte alls sig lik. Satt bara i famnen! Och drack en liter vatten i princip.

Var precis påväg att klä på honom för att åka på förskolan, då han kräktes i hallen. Så snabbt ringde jag till Fredde och bad han vända hemåt och komma och vabba. Han var påväg till Gällivare!
Så, Aaron har sovit mestadels hela dagen. Somnat sittandes osv. Inte alls likt honom och de andra gånger han varit magsjuk....

Men. Vi har haft det toppenbra i fjällen. Soligt och fint väder! Ätit god mat, haft fint sällskap. Men borta bra men hemma bäst. Var sååå otroligt skönt att få komma sig hem igår!

  • 421 readers

Likes

Comments

Idag har vi varit till Luleå. Vi köpte ny barnvagn, hälsade på Rut och Judith och så shoppade på Storheden.
Nu är vi däremot hemma igen, några lappar fattigare. Köpte bland annat en bärbar dvd också på Elgiganten 👌🏻 och den var det 10% rabatt på.

När vi kom hem fick jag höra att det var 50% på biabäddar på djurmagasinet 👌🏻 så Freja fick sig en så vi kan platsa henne någonstans 😃👏🏻

  • 638 readers

Likes

Comments

Igår var jag och Aaron runt på Backen-området. Åkte förbi kupan och hittade mig randigt tyg! Så då tänkte jag mig att jag syr mig en kappa till tvättstugan :)

Så, 5:- kostade det mig! 👌🏻

Allt annat ser såklart kaos ut. Så ignorera det!

Min kära son älskar att kleta med maten, den ska gärna i håret. Så idag fanns det ingen annan utväg än att bada honom. Och då kommer ju lockarna fram 😍😍

Idag kom även Susanne förbi med stövlarna från kavat som vi sambeställde från Sportamore när de hade 30% rabatt :) älskar ju gult! Men jag har tänkt totalt galet... han kanske kan ha de till hösten, eller nästa vår ungefär 😂😏

Likes

Comments

En sista vagn ska vi köpa oss. Eller jag köpa. Jag är ju galet förälskad i Emmaljunga, så jag kommer givetvis pröva en sån igen. Denna gång en Emmaljunga superviking: loungechassi med sittdel i färgen lounge Grey.

Jag köpte ju en ny superviking för ett år sedan, men valde då med Ecco-chassi. Tror jag ångrade mitt beslut direkt! Men nu jäklar ska jag ha air-chassi!

Jag behöver ju en lång sittdel så Aaron kommer att rymmas länge. Och sen vill jag ha honom vänd mot mig, varför jag känner att vår scooter inte räcker till. Så den står nu på förskolan!

På onsdag åker jag och handlar barnvagn!!!! 🙌🏻

  • 698 readers

Likes

Comments

Idag tog vi vårt pick och pack och stack till Teuger för lunch utomhus och för att träffa delar av Fredriks släkt.

Aaron sov bara 50 minuter, och vi var ute i över 5 timmar. Han blev rätt less och började protestera. Men det är klart.... alla dessa kläder man måste ha på dom på vintern, men snart är det mindre kläder som gäller. Och tur är väl det, för snart är overallen urvuxen. Han har blivit så stor den där Aaron!

Mat ute i solen, skoterkörning (Fredrik och Aaron) ligger jag nu helt död i soffan. Skulle gärna somna nu direkt, jag är svintrött. Men ska ut med Freja.

  • 773 readers

Likes

Comments

Jag ryser, vartenda hår på min kropp reser sig när jag såg videon på hur människor i sista sekund hann in i en butik när bussen körde förbi i full fart. Alla jag vet bor i Sthlm har rapporterat sig själva som säkra, och det tackar jag gudarna för.
Men sen finns det även de som har mist någon idag i detta fruktansvärda terrordåd, eller har någon som svävar mellan liv och död på sjukhus.

Hur kan man göra såhär mot sina medmänniskor?! Hur kan man vara så fruktansvärt grym?! Vart är aktningen för andra människor?! Hur kan man vilja skada oskyldiga människor?!
Hela jävla världen är så fruktansvärt grym. Jag tror vi bäddar för ett tredje världskrig. Veckans händelser, gasattack som gjort att folk plågats till döds, missilerna inatt från USAs sida, terrorattentatet nu i Stockholm inatt, men även alla de andra terrorattentat vi haft i de senaste två åren. Vad är det för värld vi ska uppfostra våra barn i?!

Mer kärlek åt folket 💙💛
Jag tänker på alla som förlorat någon på detta fruktansvärda sätt. Men mitt hjärta blir varmt när jag ser hur många som hjälps åt. Öppnar upp sina hem för människor som inte tar sig hem!

Kärlek. Kärlek. Kärlek.

  • 798 readers

Likes

Comments

Nu var denna campusvecka avklarad! Det blev nästan tre hela innedagar med mycket information och en examination nu idag. Det märks verkligen att vi börjar närma oss slutet, för nu känns det som att kraven på oss har ökat. Tur i alla fall det är ljust ute både när man åker på morgonen och när man kommer hem, det gör det hela mycket lättare och jag känner mig inte lika slut. Nu har jag haft energi att göra saker efter dagen i Luleå varit slut!

Idag blev det invigning av skalkläderna och så drog vi ut och premiärcyklade. Såklart högsta betyg från Aaron! Han älskar verkligen att vara ute den där lilla filuren. Han hade blivit sååå arg på pappa för att han hämtade honom från förskolan, de hade precis gått ut nämligen när han skulle hem, så han hade ju inte hunnit leka något ute.

Likes

Comments

Fredde tog Aaron som gav "sovmorgon" till klockan 6:40. Men det var ju sommartid det 😂✌🏻
Jag sov vidare till klockan 8 innan jag tog mig upp till de andra och åt frukost. Sen blev det 5 km med Freja och sen var det bara att dressa om!

Vi skulle iväg klockan 10 och köra skoter med svärföräldrarna, Anna, Anna, Emil och Janne. Det blev att vi for till Holsträsket och gjorde oss mat för att sedan åka hemåt igen :) vi blev ute i 5 timmar!

Såfort jag tog fram Aarons kläder så hade jag en övertaggad pojke. Han satt där i sin overall och väntade 😂 han verkligen äääälskar utelivet 👌🏻

  • 1270 readers

Likes

Comments