fredag igen & ingen är gladare än jag (och alla andra arbetande männikor SÅKLART). jag hoppas på en lugn och härlig helg med små spontana utflykter, långa frukostar & sena filmkvällar. ha en fin fredag

pussdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

septemberväder. det är något visst med den här månaden. september är en sådan månad som man kan träffa människor på stan med dunjackor, linne, kort kjol utan stumpbyxor eller med tjock halsduk & regnstövlar. vi svenskar är rätt knepiga på det sättet. det känns ju som att temperaturen är ungefär den samma för alla människor. men så är det tydligen inte :)

oavsett brann himlen ikväll. herregud så fint. 
ni vet när alla dom där gulorangeröda himlen.

💙💚💜💗


Likes

Comments

Väldigt viktig debatt på svt1. Vi alla måste hjälpas åt.

Likes

Comments
Onsdagkväll.

Jag sitter i soffan & njuter av min egentid medan sambon är på egenhand. Livets goda är att bara får lov att vara utan några måsten eller uppdrag. tända mina favoritljus, dricka te & titta på tv. 

Likes

Comments

Jag har tänkt och tänkt och åter tänkt. Velat starta en blogg. kommit på att det inte passar mig. tänkt igen. tittat och följt en del olika bloggar och bestämt mig för att göra ett försök. ett ärligt försök.

Allt om L handlar om mig. En egentligen vanlig tjej från Malmö. Jag älskar shopping, inredning och vardagslyx. Jag hoppas att ni gillar vad ni läser och fortsätter följa mig. Vem vet? Jag kanske avslöjar vem jag är någon gång i framtiden.

Ha en fin kväll.

Likes

Comments