Ikväll gick jag på min första fotbollsmatch! Jag gick med Jesper och fick följa med på Hammarby - Elfsborg. Efter ett tiotals minuter bland sång och skrik och med min hamburgare i handen kan jag erkänna att till och med jag blev insatt i matchen och kanske, men bara kanske, drog ett besviket stön när bollen missa målet. 2-4 till Elfborg, men jag hade kul ändå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är inte mycket för ansiktskrämer och sådant pill och det är inte alltid jag pallar hålla på med det innan läggdags. Ansiktskräm på morgon är jag duktig med för att jag tycker att det är lättare att få ut foundation jämt då.
Iallafall! När jag väl pallar om kvällarna är detta min rutin! Skrubben från Alba Botanica köptes i USA för nog inte mer än 80 spänn. Här har ni livets ansiktsskrubb. Med vilken ansiktskräm som helst, spelar egentligen inte roll vilken men jag använder den ni ser på bilden: H&B's Firming Cream så får livets mjukaste skinn. Man blir så len och känner sig så fräsch!
I veckodagarna vill jag gärna undvika att använda foundation, för att låta min hy vila då jag annars kan få finnar. På vintern blir jag så blek och vill därför använda brun utan sol. Efter många tester hit och dit i jakten om en brun utan sol som inte fläckar sig och håller på så har dessa två visat sig ge goda resultat! Ena från ACO och den andra från Lancome och jag skulle vilja säga att båda är lika bra!

Likes

Comments

Jag har blivit världens latmask. Jag är så dålig på att ge mig ut i världen. Jag jobbar och går i skolan in princip måste, men utöver det så ligger jag faktiskt mest framför en serie eller i famnen på den kille jag håller så kär. Jag älskar att ha planer, att göra planer, att planera. Jag skriver alltid runt till mina polare och hoppas på att någon är på, trotts en jobbig jobbvecka, på att gå ut och ta en öl eller ses och frysa i ett lusthus utan väggar eller tak, men när det kommer till kritan krävs det mkkkttt för att jag ska palla dra mig i kragen och ta mig ut, även om jag vill och även om jag i alla fall har så jävla kul med mina vänner och ute i världen.

Det ska jag bli bättre på, att ta mig i kragen menar jag. Jag fattar egentligen inte varför jag blivit en så lat jäkel när jag alltid uppskatter hundra procent av tiden jag har med vänner och med familj ute i världen. Jag undrar om det inte är hösten som krypit in under skinnet. Pallar liksom inte när himmelen är grå och marken våt och det är så kallt att måste stå med armarna runt sig själv i en kram-position för att någorlunda hålla värmen. Hösten är finast på bild och inifrån med en kaffe i handen! Eller varm choklad för mig som inte tycker om kaffe :) 

Likes

Comments

Likes

Comments

Kvällens middag går inte att klaga på! Paella med svenska varma kräftor. Äääälskar kräftor. Synd att jag inte "hunnit" äta det mer än vad jag gjorde under kräftsäsongen.
Idag jobba jag morgonpasset, vilket betyder att jag begav mig ut i morgonkylan halv sju imorse när det fortfarande var mörkt och trist. Imorgon är min första sovmorgon på två veckor, så även fast det blir en lugn hemmakväll för mig ikväll ska jag fasen vara uppe hela natten och sova tills eftermiddagen imorgon. Säger jag nu.... men så vaknar jag åtta ändå :)

Likes

Comments

Jacka i fuskpäls H&M / Linne i siden Bikbok / kostymbyxor från La Redoute / converse

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej knysten! Förlåt att jag är en dålig bloggare och slarvar lite ibland. Förlåt bloggisar. Jag har haft en oerhört basic vecka. Alltså det har hänt cirka noll saker och jag har mest tittat på dokumentärer, pluggat, gått i skolan och ätit mat. Och varit med Jesper. Jesper den sötisen har ju blivit sjuk. Nä, häromdagen gjorde jag faktiskt något kul och det var att fika med Ebbi. När vi fikar s å sitter vi där i tre timmar, vilket kanske i för sig låter mycket, men vips har tiden gått och vi vinkar varandra hejdå. 

Här över ser ni mina selfies jag tog på min engelskalektion. Vi har skrivdelen av något prov och efter två timmar så kände jag väl mest näääääää och började knappa på mobilen. Lite bättre fokus skulle jag faktiskt behöva. Vill vara en sån person som pluggar snabbt och effektivt, men jag har börjat inse att den egenskapen är en jag aldrig kommer kunna säga att jag har. Oavsett. Haha. Det gör ingenting, jag får plugga på i min takt. 

Idag efter skolan ska jag fika med ett  gäng och sedan åka till en synagoga för ett skolarbete. Vi ska besöka tre olika event som har med religioner eller livsåskådningar och göra och efter idag har jag mina tre ställen så jag har det klart. Nä förstås, sen ska vi skriva uppsats om det också, men det funkar nog.

Nog om skoolllaaaaannnnn. HeEEEllllgggg om fem minuter. Är redo som få, även fast jag ska upp sex imorgon för att jobba. Jag vill hitta på något kul i helgen, trampa med tassarna med några kompisar eller dra på fest. Dock är det ju aldrig någonsin fester längre, om man inte väljer att sätta sig på en buss mot typ Fittja för en fest som hålls av ens väns kompis bekanta. Men är det inte så? Efter att alla fyller 18 så pallar ingen längre styra liksom. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon! Mitten av veckan och snart fredag va! Inatt sov hos Jesper så nu sitter jag på tåget till skolan. Idag har jag en lite längre dag i skolan än igår då jag gick till tio; men fortfarande en chill dag. Vi hörs senare :)

Likes

Comments