Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick statistik och såg att jag är på plats 523 i Stockholm. Goals är sist goals. Därför ska vi titta på min outfit från idag!

Same pose different background

Likes

Comments

Jag har haft en kul men skitjobbig helg. Nu är det dags för en vecka av jobb.

Likes

Comments

Eftersom min blogg har varit en öknen under senaste tiden har jag ju inte visat min outfit jag hade på studentmiddagen tisdagen innan studenten! Vi hade någon slags middag i skolan, alla vi treor, och då fick man ju klä upp sig lite vilket jag aldrig klagar på :)))

Min klänning hittade jag och mamma på MQ i Maj. Den är dels väldigt smickrande för figuren, vilket en inte klagar på heller, skön och sveinfin! Något spetsliknande tyg som inte var alldeles för sött och blommigt men fortfarande fint! Dessutom stapplade yo girl runt på höga klackar vilket aldrig hänt förut, jag har brukar inte ofta få för mig att sätta på mig klackar mestadels för att jag inte vet hur man går i dom. Haha, dessa hittar ni dock på Reserved vilket är en Zara-liknande butik som finns i andra länder runtom i Europa. Dessa var lätta att gå i och jag ramlade aldrig, ett plus. Efter några timmar dock fick jag skavsår men det var fem timmar senare än vad jag trodde. Väskan är samma som fick bäras på min student och är från Guess. Just denna hittade jag på Accent för dryga tusenlappen tidigare i vår och har fått vänta till sommartiderna.

Likes

Comments

Samma sorts tårar som gled ner för mina kinder i sexan, sjuan, åttan, förra sommaren glider ner för mina kinder idag. Sådana som inte går att stoppa, som gör kinderna alldeles torra och hjärtat tungt. Sådana som mamma talar om när hon säger att tonårslivet är sådär onödigt jobbigt som det inte är när man kommer upp i åldern. Jag trodde det var slut på dom tårarna, att jag kunde lämna dom till högstadiet där jag vandrade i en bubbla mot att hitta mig själv. Hitta sig själv? Gör man sånt. Kanske.
Den kalla luften från sommarens alla dofter renar mina lungor, lättar mitt hjärta, torkar mina tårar. Trädens gröna blad letar sig in i mitt hjärta som på något sätt alltid pumpar för sommardagar som dessa.

Någonstans läste jag att en kräfta är mycket mån om sina relationer. Kräfta som i stjärntecknet. Någonstans i texterna om hur en kräfta är och ska bete sig ska jag leta mig in och försöka identifiera mig, för ibland vill jag ju tro på att det där med horoskop borde räknas som fakta. Fast det gör jag bara ibland såklart. Hur som haver behöver jag ju inte försöka identifiera mig med den där beskrivningen om hur en kräfta är. Jag är så. Jag är så fruktansvärt mån om att bevara mina relationer att det ibland kommer tillbaka och biter mig i svansen. Sen är det ju bra också, att värdera vänner och så, för skulle ju inte vara så kul för mig eller andra om jag sket i dem. Eller det vet jag inte, inte upplevt det men kan iallafall tänka mig det.

Igår betalade jag min försäkring på mobilen så jag borde få tillbaka min mobil inom kort. Nu har jag snart varit utan mobil i tre veckor och har nu förstått att man är lite mer beroende av sin mobil utöver sociala medier. Får inte tag på någon, kan inte kommunicera med mitt jobb, får inte viktiga sms och kan aldrig kolla min mail. Men snart så!! 🐱👆🏼

Likes

Comments

Skjorta från H&M // Jeans från Levi's // väska från Guess // Nike Air Max // klocka från Michael Kors // halsband från Primark

Dessa jeans är nog mina favoriter, bara att de är så tighta att det inte finns en chans att jag skulle kunna sätta mig i skräddarställning, när jag nu skulle vilja göra det. Dessa hittade jag en gång i tiden på Tradera för dryga femtiolappen plus frakt. (En gång i tiden=två månader sen). När jag fick dom var de lite för små så i två timmar så satt jag och försökte töja ut dom med tips från Flashback. Jag blötte dem, satte på mig dom blöta och låg på golvet för att få ihop dom.
Haha, nu dock sitter dom bättre. Antingen har dom töjt sig ytterligare eller så har min underliga chips-godis-kost gett ännu underligare "framsteg". Hur det än nu är så är jag lycklig att de nu sitter bra. Men när jag tvättar de nästa gång kommer denna blöta-jeansen-sätta-på-mig-dom-tills-dom-torkar-metoden behöva användas igen.

Likes

Comments

Mina vänner. Sommardagen fortsatte igår med en picknick i en park i närheten av Jesper. Jag, Julia och Jesper köpte sushi och lite annat smått. Senare fick vi tillskott av Eddie och åkte till Långsjön som var fylld av typ 16-åringar som satt och kröka vid vattnet. Vi kände hos gamla när det var vi som satt bredvid istället för att sitta med en Stolinchaya vid vattenkanten. Haha. Sånt folk bara pallade göra i ettan i gymnasiet.

Likes

Comments

Likes

Comments