View tracker

Likes

Comments

Man tänker tillbaka på saker som hände förr och minns bara dom bra sakerna. Dom roliga sakerna, som glassen i vårsolen eller en snedfylla av en kompis som gör roliga saker så man garvar högt. Inte minns man stressen, ångesten eller alla problem man hade. Tonårsproblem så egentligen var dem oerhört onödiga och fjantiga, men vissa saker känns så jävla viktiga för stunden, sen två år senare garvar man högt över att man ens brydde sig? Visst är det lustigt att det är så ändå? Jag vet att jag idag bryr mig om saker som kommer vara fruktansvärt irrelevant för mig i framtiden men ändå kan jag inte sluta bry mig.

Idag känns det som vår ute, eller min bild av vår. Jag har inte haft vår på två år och så fort jag ser smält snö och lite sol så tänker jag på solen. Så jag stod i Södertälje Centrum för 20 min sedan och blundade mot solen och njöt. Fick sånna där nostalgi-blickar tillbaka till ettan när jag och Ebba åt glass varje tillfälle vi fick. Igår hade vi sleepover hos Melina ett gäng från klassen! Vi åt tacos och hade oss men tror jag höll på och somna pga trött av skolan vid typ 11? Men vi kollade film till senare och jag höll mig vaken innan jag somnade på madrassen jag blivit tilldelad!

Likes

Comments

Det är sånna här morgnar, när jag sitter på bussen och lyssnar på någon halvdeppig låt som lustigt nog passar ihop med Sveriges dystra väder likt en musikvideo, som jag önskar att jag kunde trycka på stopp-knappen och gå in på ett café och sitta i evigheter. Jag önskar att jag kunde gå och bowla, åka skidor, gå och simma. Vad som helst, spelar ingen roll att klockan är 8 på morgonen och en ledig dag hade jag annars velat sova in, bara jag inte behöver åka till skolan. Orkar bara inte sitta och stirra ut över tomma bänkar medan information jag lärde mig i ettan strömmar in genom mitt vänstra öra.

Hur som haver går jag bara till 3 idag, med typ tre olika lektioner så det ska väl gå. Har en smoothie i handen och jag kom upp imorse, efter att jag snoozat 50 minuter med Jesper. Vi liksom turades om vem som skulle trycka av larmet, innan Jesper sedan säger "jag måste gå upp nu". Jag med egentligen, och det är ändå tråkigt att snooza själv så jag gick upp med honom.

Igår i Jespers silvriga jacka 🤤

Likes

Comments

Godaste som finns!!!

Likes

Comments

View tracker

1. Jag trött på tåget

2. Jag gäspar på tåget

3. Julia testar på livet som volvoraggare
Va?
Aa

Likes

Comments

Hej hej. Ikväll var jag och Julia ute och slängde med håret på hennes skolas pub. Det var kul och drickan var billig så vi gick därifrån nöjda. Men vi är trötta så vi har köpt chips och dipp och ska hel till mig och sova gott och äta mm godnatt

Likes

Comments

Vill ni ha världens bästa musiklista med sjukt nice chilimusik där alltså, I swear, ALLA låtar är bra, lyssna på den över. Jesper hittade den på Spotify en dag och sedan dess har den varit den enda listan jag lyssnat på. House-musiken har fått ligga på hyllan och dammat första gången på många år. Just nu lyssnar jag på en låt som heter Wild Sun. Den finns på listan så gå in och leta upp den för den är bra.

Likes

Comments