Känns som det är mina skrivande-lektioner som driver mig mot bloggandet. Mellan artikelläsande och reportageskrivande känns det passande att snacka skit. Hej på er! Jag sitter just nu på en lektion och har gjort klart vad som bör göras. Jag tror alla är klara, men ingen säger något.

Alla hjärtans dag är ju precis bakom hörnet. Kan man säga så när det handlar om det förflutna? Mycket oklart. Jag firade dagen med min pojk. Jesper Heller är en romantisk jävel ska jag tala om för er, han lurar på en massa jäkla kärlek som inte syns vid första intrycket. Haha. Jag kom hem till honom, sent för att Jesper slutar jobbet sju. I vardagsrummet, där hans familj också har middagsbord, var det fint uppdukat med ljus och blommor och frukt. I hans rum var det nybäddat och på sängen låg blommor och presenter. Han hade köpt min favoritchoklad, which always is ferrero rocher alltså choklad från himmelen, fina örhängen, vackra rosor och sneaker cleaner. Sneaker cleaner så jag kan våga använda alla mina oanvända sneakers redan nu, vilket jag gör, för idag pryder mina nya, vita Huaraches mina fötter. De har till och med blivit lite smutsiga men jag är tooootaaalllugn. Annars är jag typ så att jag tvättar varenda millimeterfläck, så som man blir om man bryr sig för mycket om ett materiellt ting.

Vi åt middag, tre rätters, och hans fina familj serverade oss som om vi var på en lyxrestaurang. 1) Den godaste toast skagen jag förmodligen ätit. 2) Kött och pommes och bea (my boy knows me well). 3) Kladdkaka med grädde till efterrätt. Snacka om att vi låg i m a t k o m a när vi skulle sova. Kunde inte ens röra mig!!!! Jag mådde iallafall bäst i världen, somnade gott i Jespers famn och sov till åtta dagen efter. Jag hoppas alla hade en trevlig dag oavsett om ni har en partner eller inte. Alla hjärtans dag är faktiskt inte bara för partners, utan också för alla andra man bryr sig om. Jag var noga att med att tala om för mina vänner att dom är viktigast i världen för mig, mina föräldrar likaså. Jag kramade till och med om min bror som förvånat stod där som en pinne, klappade mig på ryggen och sa "Hej på dig också". Haha.

Likes

Comments

Köpte ny byxdress förra veckan! Faktiskt i förvånansvärt fint tyg och satt bra! Enda är att urringningen är rätt lös, förmodligen för att jag har små bröst men får typ använda en säkerhetsnål eller nått Hahahah aja fin iaf

Likes

Comments

Sol idag och jag hypar ju sönder om vår. Det är vår jag lovar! Tre plusgrader och sol som värmer för första gången i år, fåglar som kvittrar och jag använder mina fy fasen i helvetes snygga skor. Jag behandlar dem som mina egna bebisar dom här skorna. Går hem och tvättar dom med en tandborste och skit. Snart ska jag inviga mina andra nya skor men det får vänta tills vägarna är snustorra. Dom är helt vita så jag kommer ju få ångest om dom blir smutsiga direkt.

Jag lyssnar även på Daft Punk som får mig att trippa till andra världar. Finns ingen med musik som dom, därför är det viktigt att endast lyssna på dem på bra dagar. Haha? Bara jag som gör så? Vill inte förknippa bästa låtarna med en dålig dag? Idag är en bra dag, därför spelas dem i mina hörlurar lite för högt.

Likes

Comments

Vi är hemma ikväll och har köpt godis. Äter knappt lösgodis men det är 40kr kilo på Konsum? Jag är en av dom som blir lurade som fan så fort det är rea.

Ett killgäng som tog godis bredvid oss på Konsum: asså! Vi tjänar 40kr nu på godiset! Det är ju 40kr billigare än vanligt Fyfan vad NIZE
Haha

Likes

Comments

Jobbat idag, eftermiddagspass som egentligen inte brukar vara jobbigt. Idag var caféet fullt och flera kunder stampade ilsket när de tyckte att jag och Sofia inte jobbade tillräckligt snabbt, trots att vi båda jobbade så snabbt som möjligt. Varför är folk så? Otrevliga och dana mot de som jobbar i affärer eller i service, tror att de kan behandla de bakom kassan hur som haver utan några problem. Jag skulle aldrig vara otrevlig mot någon som satt i kassan eller jobbade i en affär. Jag hade aldrig ställt mig och skrikit att jag skulle ringa deras chef för att de inte har det jag vill ha just. Vem skulle egentligen? Många tydligen.

Dessutom det här med att folk känner sig rätten till att slänga ur sig spydiga kommentarer om en viss bulle. Haha asså vi har en hallonsemla på caféet. En kund när han skulle köpa fikabröd och undra CAD den semlan var för nått: usch! Fyfan! Ska ni inte ha bearnaise på också?" Haha okej säger man och ler lite stelt.

Men tjarå då. Åt iaf god lunch idag. Alla kunder är fasen inte otrevliga. Har flera trevliga kunder som man vill krama om och bjuda på fika on man kunde.

Likes

Comments

Köpte nya skor. Från NA-KD. På rean. Obekväma som in i helvetes fanders men fräscha är dem. Gissa vad dom kosta? Haha 34 spänn tjaaarrrråååå

PS fick A på en retoriskanalys jag lämnade in häromdagen dvs denna dag är bra

Likes

Comments

Skriver upp dessa tre uttalanden av Jesper idag för att minnas:

"Hej jag har saknat dig"

"Din outfit är verkligen ON point idag alltså WOW" "tycker du?" "Ja alltså skitsnygg"

Jag: "jag har bloggat idag" Jesper: "jag såg det" jag: "va har du läst" Jesper: "ja såklart"

Har liksom inte bloggat på fett länge förutom idag helt plötsligt så sötisen är inne och kollar med jämna mellanrum? Wow

Likes

Comments

Min glitterchokersjal som skärp hihi den är från zara och finaste

Likes

Comments

Men juste hörrni! Jag har klippt håret ytterligare! Nu ligger det lite över axlarna, men är fortfarande en lång page! Såhär trivs jag som bäst kan jag säga och tänka tillbaka på de kliande extensionsen jag envisades att ha i sommar. Klart att det är nice med långt hår, men jag kan juuuu ej ha det naturligt. Mitt hår v i l l inte växa sig långt, vilket jag pustat och frustat över förut, men nu trivs jag i det korta 😻

Likes

Comments