"Det gör ont att andas", viskar jag tyst in i dunklet. Trots att orden sägs någon centimeter från ditt öra, hör du de inte, då du redan är omsvept av drömmarnas land. Mina ord blir kvävda av mörkret. "Jag vet inte om jag vill leva längre"; återigen kvävda ord, denna gång av en dov snarkning från dina läppar. Alla dessa ord som sades den natten, är ord som aldrig kommer att erkännas igen. De hade sin chans. Du hade din chans; att lyssna på hur mitt hjärta egentligen känner. Orden som sades kommer aldrig någonsin bli sagda igen, och jag dör ytterligare lite inombords när jag tänker tanken. Jag vrider på mig, denna gång med näsan vänt mot taket. Det gör ont i bröstet, och halsen bränner. "Jag måste härifrån" säger jag tyst för mig själv. Men vart? Ut ur rummet vill jag inte gå, för att här är platsen jag vill vara på, och du är det enda jag vill vara nära. Vad är det jag vill bort ifrån? Jag tar mig om halsen och känner min puls. Den är lägre än pulsen jag hör i mitt huvud. "Vad är det jag vill bort ifrån?" säger jag för mig själv återigen. Jag öppnar ögonen, som hittills varit kraftigt stängda. Ner för kinden rinner en tår. En tår som inte är känslofylld. En tår som bara ÄR. Vad är det jag vill bort ifrån? Pulsen i huvudet blir högre, pulsen vid halsen förblir densamma. VAD ÄR DET JAG VILL BORT IFRÅN!? Bröstkorgen rör sig upp och ned, i ökande takt, som att den försöker få bort den tjocka och svarta tjära som ligger tungt över den. Som ett svart hål. "JAG VILL BORT FRÅN MIG SJÄLV" skriker jag inombords, och ännu fler tårar rinner. "JAG VILL BORT FRÅN MIG SJÄLV". Då vänder du dig om mot mig, och lägger din arm över min kropp, placerar din hand i ett stadigt grepp om min vänsterarm. Smeker den upp och ned. Den svarta tjäran börjar tunnas ut, och pulsen i mitt huvud tonas ned. Jag vänder huvudet mot dig och betraktar hur du rynkar på näsan. Du ser bekymrad ut. Sedan kramar du till mig, och jag vänder mig om för att bli omfamnad. Det bästa jag vet. Jag funderar över om du drömde någonting, eller om du kände att allt inte var som det ska. Du kramar till mig en sista gång, ger mig en puss på bakhuvudet och säger sluddrigt "Jag älskar dig". Tårarna rinner ner för mina kinder igen och jag kämpar med att du inte ska få någon tår på din arm. Denna gång är tårarna ingenting annat än känslofyllda. Pulsen i mitt huvud är borta nu, och det enda som tynger bröstkorgen är din arm. Det enda mörka som fanns kvar var mörkret i rummet. Allt annat kändes lite ljusare igen, och jag faller, tillsammans med dig, in i drömmarnas land.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

Sitter här och har ångest över helvetesskolan IGEN. Har ont i min nacke har ont i min kropp har ont i min hjärna. Jag är inte en sån som inte tar tag i skiten, men nu är det så äckligt mycket att jag bara stängt av. Jag satte mig ner i soffan när jag kom hem och ba fuck it. Sitter fortfarande kvar. Har tre prov denna vecka men jag VILL inte. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Jag mår dåligt över skiten och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är trött på att stå och stampa på samma jävla betyg hela tiden och är trött på att lärare slutat kolla på hur mycket arbete man faktiskt lägger ner på saker, utan fortsätter att ge en keffa betyg utan att berätta vad vi ska förbättra. Nej mår dåligt över att snacka om detta nu, helvetes kuk. Ska sitta här tills jag somnar. Får ångest över det också. Får ångest om jag pluggar för att då inser jag hur lite jag fucking kan, och får ångest om jag inte pluggar för då inser jag hur dålig jag fucking är. Fucking hell vet inte vad jag ska göra. Därav detta flummiga inlägg. KNULLA HORSKOLSFITTA

  • 19 readers

Likes

Comments

Det händer ofta att mina föräldrar och mina familjekompisar som också är från Rumänien, uttrycker sig om saker som jag ibland kan vara glad att de gör det inom de fyra väggarna vi befinner oss mellan. Jag vet vad folk hade sagt om de hade hört dem och jag vet vad jag hade sagt om jag hade hört andra prata på samma sätt. Jag brukar ofta skylla på att deras åsikter om rasism, homosexualitet och sexism har mycket med deras kultur och uppväxt att göra. Jag förstår ofta vad de egentligen menar, men jag skäms för att berätta för andra vad som sagts eftersom att människor inte förstår att de har en helt annan uppfostran och levt i helt andra förhållanden på en helt annan tid än oss. Jag håller aldrig med om vad de säger, men jag säger aldrig emot heller. Varför säger jag så sällan emot när de slänger rasistiska eller homofobiska kommentarer? Är jag rädd för att säga emot? Håller jag med dem? Vad är det jag egentligen säger när jag inte säger emot?

Vissa tycker att det är fel när man inte står upp för saker som man vet kan kränka andra människor. Vissa tycker att man alltid ska ta fighten och ta diskussionen om rasism osv. Men ska man alltid göra det? Ska man alltid säga ifrån när en annan människa yttrar sina åsikter om andra? För några veckor sen var jag på en fest där en kille stod och sa att han tyckte SD var ett bra parti och att han inte gillar invandrare. Detta sa han till en kille som är emot SD och kämpar för feminism och antirasism (som alla borde göra, så han hade inget fel i det). Denna kille tog illa upp av den SD röstande killen och det blev en fight. Men frågan är, behöver man alltid behöva säga att ens åsikt är rätt? Det var ju redan självklart att den andra killen hade rätt i sina tankar, så varför behövde han övertyga SDarn att han hade fel? Det jag vill komma fram till är: är det alltid värt att ta fighten? Vet du att du har rätt, lyssna på vad andra har att säga, nicka och le, sen går du därifrån. Du behöver inte alltid stå upp för mänskligheten för ibland går det inte att du själv kan ändra andra.

Så om du hamnar i samma sits som mig när det gäller familj och familjevänner som uttrycker rasistiska, sexistiska eller homofobiska åsikter: du kommer inte kunna ändra dem, men du kan välja att inte låta dig påverkas av deras åsikter, och istället fortsätta leva ditt liv och veta att du har rätt för att du vet att du accepterar människor som de är, och att de andra är dumma i huvudet. Du behöver itme alltid stå upp för världen, du behöver bara veta vad du står för

  • 22 readers

Likes

Comments

Tjo. Måndag idag och det är annandagpåsk. Klockan är 9 nu, vaknade för ungefär en halvtimme sen och har hunnit dricka mitt kaffe och sneglat på Nyhetsmorgon. Det är ett fett härligt ljus ute, typ som det är i juli, förstår ni vad jag menar? Det är typ bronsorange? Aja haha, det är råfint väder iallafall, så i'm going out for a run.

Tror jag aldrig käkat så mycket som jag gjort denna helg. Fuck dessa högtider, for real. Men det har varit gosigt. Hoppas eran påsk varit bra.

Senare idag ska jag plugga biologi, för att mitt genetikprov nästa vecka mördar mitt lov, och sen ska jag gymma. Puss

  • 22 readers

Likes

Comments

Lördag 12:24. Låg och drog mig i sängen länge imorse. Jag brukar inte göra det, för får panik i fall jag skulle typ missa de intressanta delarna i Nyhetsmorgon eller något. Men som tur var gjorde jag inte det, utan jag tog mitt kaffe, och la mig i soffan framför det bästa programmet ever.

Låg där ett tag innan jag gick ut och sprang. Det är sjukt mycket människor ute? Varför ens? Det är ju kefft jävla väder? The questions...

Gårdagen var speciell, och jag behövde det. Men jag kunde inte undgå från att tänka på förra fredagen. Fyfan vilken behövlig kväll. Dricka vitt ur vinglas och rött ur plast. Fick pussa på de två människorna som betyder mest för mig i hela världen. Själva festen var ju sådär, men det var ändå en av de bättre kvällarna. Wow vad jag älskar er.

Idag ska jag sitta med kemiboken upp i ansiktet. Får ångest när jag tänker på mitt betyg i kemi. Vad fuck hände egentligen? Det gick ju helt ok? Aja fuck it, nu ska jag get that A.

Puss puss puss

  • 25 readers

Likes

Comments

Det var inte så farligt idag, att plugga menar jag. Det gick bra, blev nästan klar med allt. Dock mår jag lite sådär nu. Åt mer än vad jag ville okej ja så jag sa det. Vill skriva ner det bara. Inga frågor tack.

Annars är jag så äckligt jävla sugen på vin. Vill ha mitt rövin och min Vogue och njuta. Kan mina föräldrar gå ut så jag kan få leva livet hemma m deras vin och deras cigg. Skulle inte skada att ha min bästavän och pojkvän här heller. Well well, livet är kefft just nu, men jaja. Puss

  • 28 readers

Likes

Comments

Tänker på livet. Tänker på hur allt ska bli och hur jag ska klara av allt. Hur ska det gå med plugget imorgon? Kommer jag bli klar? Kommer jag stressa upp mig mer inför nästa vecka? Hur blir det när skolan börjar igen? Kommer jag fortsätta vakna mitt i natten för att jag inte kan andas? Kommer jag drömma stressdrömmar igen? Den här har varit som en vila för själen. Jag har aldrig varit så full, så lycklig och så lugn på en och samma gång som jag var i lördags. När allt bara fick släppa; all ångest inför skolan, allt jävla skit som fått mig att vilja gå raka vägen ut ur huset och bara fortsätta gå. Sen dagarna jag har varit med dig. De dagarna har fått mig att landa. Jag har saknat dig. Det kändes som att jag äntligen fick komma hem när vi träffats. Jag har behövt dig och du har funnits där. Den här veckan har jag bara varit, och det har varit jävligt efterlängtat. Om 48 h börjar skiten igen, och jag går och lägger mig med ångest i hjärtat. Jag vill inte, jag vill rewinda veckan och börja om från fredagseftermiddagen. Går det? Ta mig tillbaka, snälla.

PS vet inte ens vad jag säger är trött och ledsen haha. Puss

  • Tankar
  • 26 readers

Likes

Comments

Asså hur äckligt jävla snygg. Aaaaaah, this is perfection

Likes

Comments

Vill ut i livet. Vill upptäcka världen. Vill bo i en etta i Paris med ett kök som endast har en kaffemaskin, kylskåp och spis. Vill vakna intill ett stort fönster och se Big Ben sekunden jag öppnar ögonen. Vill ha bråttom till tunnelbanan för att åka och jobba några timmar i ett land där jag inte kan språket. Vill sätta mig på ett café, beställa in en cappuccino och vända ut och in på en ordbok för att lära mig säga "hur mycket kostar..." Vill komma hem från en hektisk dag, slänga på mig en simpel klänning, fixa läppstiftet och spruta på parfym för att senare gå ut och äta middag och dricka vin med vänner. Vill sitta i mitt kök vid fönstret och röka och dricka öl med en vän och gråta över pojkar, räkningar och pengar. Allt detta i ett land där jag känner ingen, och ingen känner mig.

Likes

Comments