Allmänt

Så, om två veckor har jag lov igen... Självklart gillar jag lov men jag klarar av att gå i skolan mer än 3 veckor innan jag behöver lov igen. Vecka 12 väntar påsklov och då ska jag antagligen plugga inför alla kommande kursprov men även ta det lugnt.
Ovan kan ni se nästa veckas planer. På onsdag o torsdag går vi bara fram tills lunch då vi har utvecklingssamtal, jag ska dock ha det på fredag. Som ni ser ska jag även passa en liten kille på 18 månader på kvällen, han är så söt och snäll! Vecka 11 har vi fysikprov som jag ska börja plugga till redan imorgon och sedan går det snabbt fram i matten och det gäller att hänga med. Listan är inte fylld än men jag tänkte att jag kunde dela med mig av hur den ser ut nu och sedan uppdatera er om vad som tillkommer.

Idag kom mina föräldrar hem från Köpenhamn och till mig att de köpt en fin sjal - snällt! Vid fyra kom de hem till våra kompisar (där jag sovit) för att äta middag. Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Innan jag åkte till våra kompisar i lördags var jag ute och sprang och idag var vi ute i Höganäs en sväng. En skön och lugn helg helt enkelt!

Ps. Jag och dem jag sov hos tippade alla rätt i vilka som skulle gå vidare från andra chansen - kul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments