Jeg ser oppi den tomme barnesengen der du skulle ligget fredfult å sovet.. Tankene og beskymringene flyr igjennom hode mitt om hvordan du har det akuratt nå, mens tårene triller forsiktig nedover kinnet mitt.

Det er søndags kveld, klokka er passert 22.00, det er bek svart ute og de andre oppi i andre etasje har lagt seg. Det er helt stille, samtidlig som jeg hører pulsen min slå .. fort ..

Jeg finner frem den rosa bodyen du hadde på deg for første gang, det lukter deg. Tar den intill meg mens jeg kryper under dynna.

Jeg har to valg fremfor meg. Det ene er å gi opp, gi slipp og ikke se deg igjen ELLER kjempe til du er trygt plassert i armene mine, der du hører hjemme. Jeg har valgt det siste! Uten tvil.

Det kommer til å bli harde dager, kanskje uker fremover, søvn løse netter, mareritt de dagene jeg sover. Dager hvor jeg bare ler eller gråter. Dager hvor jeg vil gi slipp på livet, og dager hvor jeg skulle ønske verden stod stille og spoles tilbake.

Men disse dagene/ukene skal jeg klare, jeg skal klare det, om jeg så skal gråte blod av smerte. Så skal mine to nydelige barn hjem der de tilhører.


En uke har akuratt gått nå,, siden du ble hentet og revet bort fra meg. En uke der jeg stort sett har sittet å stirret ut i rommet, med en sorg og et tomrom fylt med ingenting!

Dager hvor alt blir stille, jeg lever i min egen verden, må spørre hva du sa om du snakker til meg!

Jeg spiser lite, jeg klarer ikke le, jeg klarer ikke dra på smilebåndet.. Jeg er frisk, men kroppen henger etter.. Jeg er tappet av energi.

Det som betydde mest i livet er nå borte, men ikke for godt. Det finnes et håp, en lengsel om å få dere hjem. Samtidlig som jeg ikke tørr å håpe, etter skuffelser gang på gang.

Det har satt et stort spor i mitt liv, og ikke minst for mine to barn’s liv. Begge er enda små, men skapt store konsekvenser og traumer for allerede.

Det gjør så vondt å vite at de to barna som jeg er så stolt over, mitt eget kjøtt og blod, som er vakrest på denne jord, værtfall i mine øyne som mor må lide på denne måten.

Det er forferdelig!

Likes

Comments