Då var man hemma efter en dag på Birsta med mammi. Tanken va att man skulle köpa en ny telefon men blev 2 BH:ar å litt thai käk.

Har haft ganska full helg, fredags drog ja ut m polare åkte runt litt å va på Media. Slagga hos honom, kom hem runt 8 på lördagen. Hann knappt innanför dörren innan ja däcka å sov t 4, sen drog ja ut å va med "K" å hade otroligt kul. Förutom nå muppar som moona på bilrutan.

Har ganska mycket som snurrar runt i huvve mitt men än så länge lyckas jag hålla humöret på topp. Har vänner och familj som älskar mig för den jag är så har allt man kan önska sig.

Ikväll blire väll ganska lugnt, ser ut som att ja bara komma va hemma å dega. Aja, vi får se vad som händer. Har inte mycket mer å säga nu.

Love me for the person I am, not the person you want me to be.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då satt man här igen då. Har inte bloggat nu på ca 6mån skulle jag tippa på då mitt mående fucka ur totalt så jag glömde denna blogg. Men nu sitter jag här igen och ska försöka bättra mig!

Lite smått vad som hänt i mitt liv.

  1. har börjat skolan
  2. "K" å jag är vänner dock umgås vi inte alls i samma utsträckning som förr
  3. "CP" å jag försöker bygga upp vår relation å få det vi en gång hade
  4. Mitt mående är inte lika urspårat
  5. Har blivit starkare som person.
  6. Återfick kontakten och har blivit väldigt nära en väldigt betydelsefull person.

Jag har ett ganska lugnt liv nu jämfört med tidigare, det är väldigt skönt att slippa snutar, droger å för mycket dricka varje helg. Nu umgås jag bara med folk som är ärliga mot mig.
Visst händer det att jag saknar det jag hade vissa gånger men det är bara att fortsätta kämpa och inte ge in.

Ikväll blir det att chill dricka litt å bara vara med en polare, har inget speciellt planerat. Får skriva mer imorrn.

I'm never gonna let you see me fall.

Likes

Comments

Gud vad händer med mej? Nu hela dagen har jag vart på helt okej/bra humör. Visst ha vart ledsen ett tag men de va fatt serien ja såg blev sorlig. Men nu mår ja gött, njuter av allt och älskar min familj och vänner. Förstår inte hur alla orkat stå ut med mej. Aja ska ut med hunden nu å sen blire väll t å sove. Hare gött allt fölk. 

Allt med en början har ett slut :)


 

Likes

Comments

Mjahaja. Aa samma visa som sist. Anledningen t att ja inte lagt upp nå på cirkus en vecka e fatt jag än en gång bott hos en polare. 

Klarar inte av att va hemma för länge, känner mig inte ens hemma å då blire svårt å kunna trivas. E bra less nu för det va inte meningen att ja skulle komma hem än. 

Vi va 3st som skulle slagga hos en jävel. Men de slutade med att vi alla började bråka pga att han vi skulle sova hos drog med sig en av oss ut för å röka. Fast de slutade med att de hade dragi iväg och ljög för oss. Visst låter fjantigt men var redan förbannade innan. 

Förutom det har jag haft de bra gött med mina 2 pöjkar. Nu städar jag och hoppas på å kunna dra iväg nå ikv å hitt på nå jävelskap :D

Likes

Comments

Nyligen hem kommen efter att ha bott hos en polare nu i cirkus en vecka. Meningen var att ja bara skulle dra t han å chilla med han under dan, sedan blev de natten å hans syskon ville inte att ja skulle dra hem satt då stannade ja där extra. 

Gjorde inte så mkt under dagarna, sov mest bort de å på kvällskvisten lekte ha med småplopparna. Nätterna var de bara chill, han ställde sig å fixa mat. Kött e då hans specialitet, mådde som en köng kan jag lova er. 

Men igår natt blev de andra planer, åkte runt med honom å en till och bara chillade. Allt gick ju finfint, basen basade som den skulle, trävligt fölk och bara ett snutavbrott.  Lallade runt litt och gasade lite för mkt på en 50-väg enligt snuten. Jo får ju inte glömma att avgassystemet nästintill låg på backen. xD

Jaja, såg att vi hade snuten bakom oss då vi lallade på en gångväg, skulle då svänga in på en liten väg så vi kunde stanna. Men bilen med nästintill inga bromsar å glashalt ute så gled vi in i snöhögen. Snutjävlarna började påstå men massa skit men kom därifrån med bara en tillsägelse. 

Kvällen fortsatte precis som den skulle och jag mådde som en köng. 

Men ni får ha de gött, har mkt mer å skriva som hänt. Meeen då kan fölk (som t.ex jag) hamna i massa skit med snuten och det vill vi inte. Eller hur?? :D

Likes

Comments

En kille som bröt kontakten m mej för 2 år sedan återtog den idag igen. Blev bra chockad men ganska gla så nu snack vi 2 å tar igen de vi missat. Trevligt att få veta vad som händer å att han ändå fortfarande bryr sig. 

Men nu börjar ja gå under mer å mer.. Trodde verkligen jag hade hamnat på botten men tydligen inte..

Likes

Comments

Sitter och bara är. 

Sitter och väntar.

Sitter och funderar.

Vad har jag gjort fel?

Ska inte säga mer, har redan för mycket sagt.


 

Likes

Comments

Utnyttjar för att bli utnyttjad.

Ne imorse skulle ja t skolan fatt ha ett möte, lärarn sa att ja skulle komma innan 12 så jag gjorde det. När jag väl var där letade jag upp han för att få veta att han inte hade tid då för han hade massa lektioner, bad mej komma dit efter 2 istället. Ja det kan ju han glömma på 3röda att jag drar dit. 

Blev istället att jag drog hem å mös på. Började sedan snacka med mitt Cp som vi hade planerat att vi skulle träna efter hon slutat skolan. Men då får man veta att hon ska t los idiotos, frågar då när hon ska dä å då äre direkt efter skolan. Svara då aja, men då vare inget. Hon börja fråga ut mej å ja sa att ja bara tänkt vi 2 kunde tjocka fatt ja fått pengar. Då helt plötsligt ska hon dra från skolan, kan dra senare bort t idiotos och blev plötsligt riktigt hets å träff mej. 

Blir så lycklig av folk som går från att va helt upptagna till att de ha all världens tid. Dra ni alla åt helvete! Sitter nu och tjockar för mej själv, mår gott och ser fram emot hennes min när allt e slut då hon kommer. 

 

Likes

Comments

Blir ännu ett inlägg nu. Blev nyss hotad med att bli polisanmäld, fyfan vad underbart! Eller hur var det nu?

Jävla muppar som inte fattar ett piss men ändå ska lägga sig i. Dra ni alla åt helvete, MITT LIV MINA FUCKING REGLER! Att ingen jävel fattar det. 

Alla gör vi våra misstag, våra tabbar. En del större än andra men fortfarande. Låt mej leva på mitt sätt så lever du på ditt. Nästa jävel som kommer å tror att de ska kunna bestämma över hur jag ska leva mitt liv har då bränt alla broar med mej. 

Kyss å smek. Kom ihåg: Live by your own rules!

Likes

Comments

Hur lyckas jag med allt??

Vart särdålig på å blogga nu märk ja. Men haft litt fullt upp. Kan ta de så som jag minns de.
Börjar på allahjärtans dag, var m mitt CP å hade det chill. Gjorde ett kort t "K" som kom å hälsa på oss på kvällen när han kom tebaka från å ha jobbat i fjollträsk. Han kom med 2 röda rosor, så sates gulligt. Myste på med han ett bra tag tills han sedan beslöt sig för å dra hem. Bästa allahjärtans dag på evigheter. 
Fredag blev jag upp över molnen glad å när jag väl landat igen söp ja med Cp:et å "K". Bra mysigt må jag säga men små jobbigt att vari borta hela dagen. 
Lördag blev d t å va med Cp:et å pyssla hela dagen med trolldeg och gips. På kvällen kom "K" och hämtade oss å vi drog t honom och såg på Sagan om ringen. Jag har varken sätt alla Sagan om ringen eller Starwars så att bestämma vilken film vi skulle se va inge svårt. 
Söndagen sov jag t 3 medan Cp utförde ärenden, kom hem väckte mej å drog sedan hem å chillade. 

 

Idag har jag vart på Soc möte å garvat läppen av mej då soc kärringen dumförklarade sig TOTALT! Lallade sedan runt på stan med mammsen, drog hem å bara myst på hemma. Runt 8-9 kom en saknad vän å var med mej, hade riktigt jävla kul tills hans kompis ringde fatt nå idioter vart dum i huvve. Så har nu lyckats bli inblandad i VÄRLDENS jävla tjohejsan. Från att jag bara vart å inte gjort nå nytta t att jag ska va vittne för en person ja nätt å jämnt vet vem det är. WIHOOO jag som älskar förhör,snutar å sånt jävla lallall. 

Aja få se vadfan som händer, hoppas bara jag lyckas hjälpa den personen så allt skit läggs ned. Natt era getar så ses vi bland dimman imorrn!

Likes

Comments