Alltid undrat kring appar som stora influensers som linn Ahlborg använder på instagram? Har sett att kommentarsfält bombas, här är svaren. Kan inte garantera att detta är de exakta apparna,men fungerar likadant.

Vscocam: Detta är favoriten hos alla instagrammare. Används både av Jay alvarrex till Linn Ahlborg. Att lägga till "Grain" är också väldigt populärt.

Afterlight: bom, den mest efterfrågade appen hos ex linn Ahlborg. Du kan exempelvis hitta dem efterfrågade vintage liknande filters. Den är dessutom bra med allmän redigering också.

3D effekt: vill också tipsa er om 3D effekt. Här kan du skapa 3D efter på bilder. Händer ofta att Linn Ahlborg använder appen, precis som mig:-p

Snapseed: Den används ofta för mer redigering som ljussstyka, kontraster, färg.

Vintage,exempel från afterlight

​​Före vs efter

Likes

Comments

Hejsan hörni! Funderat lite kring innehåll på inlägg. Personligen läser jag aldrig själva brödtexterna i blogginlägg utan endast kikar på bilderna och rubriker. Därför tänkte jag testa något nytt, att endast infoga bilder i inlägg där man skippa längre texter? Liksom att få bloggen att efterlikna vscocam profil med bilder? Det är kul att testa nytt, men om jag eller ni inte gillar konceptet fortsätter jag självklart inte.

Likes

Comments

Pappas favoritdag,farsdag. Hela familjen vaknade tidigt idag och åt frukost gemensamt. Så mysigt med ljus o allt. Därefter åkte vi mot Kivik, som paus stannade vi vid någon lång strand och gick någon km.  Tror att vi strax ska äta någonstans i närheten och därefter åka hem igen. Väntas en tårta till pappa hemma;-)

Likes

Comments

Hur kan du ha så mycket följare på instgram? Skrev enskilt inlägg om detta. Klicka på kategorier o välj "random"

Ålder? Född 2002

Vilket gymnasie+linje ska du välja? atm Furlund+NA, fast EK verkar också skoj.
Intresse? Spela fotboll & socialmedia
Dricker/röker du? Nej,Good girl
Beroenden? Smash och Nocco,melon Crush;-)
Något random om dig?
Ändrar Omedvetet dialekt. Snackar ibland bred skånska>bryta på norrländska eller stockholmska, hahahaha
Hur är du som person? Uppfattas ofta dryg på snap men beror på lathet;P. Irl är jag väldigt lätt att lära känna pga är motsatsen till blyg. Annars beskrivs jag ofta som trevlig, glad och rolig blabla
Drömjobb?sjökapten/pilot.
Någonsin varit kär eller haft förhållande? Nope
Hur går det med börja youtube? Har allt som behövs, men vet inte hur man börjar med vilken video o allt.
Något du stör dig på? Random männsikor som Spammar privat om gilla ig.

Likes

Comments

​​​Älskar verkligen avokado, så vad är bättre än en avokadomacka till frulle? Så sjukt gott och självklart blev det ett glas juice till det. 

PUSS

Likes

Comments

Ser ni en förändring? Eller kanske inte. Iallafall var hos frisören idag där håret klipptes och färgades. Håret blev 5cm kortare och fick även ljus ombre

Likes

Comments