(Från snapchat.Adda:emmamelandeer)

Hejsan hörni! Idag drog jag, thea,Emilia,& lina till Cissi där vi bl.a. lagade käk. Igår gjorde vi tacos och idag blev det hamburgare, svin gott! Nu ska vi nog diska och sedan glo någon bra bra film.
Ses

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej sötisar! Tänkte idag dela med mig utav ett tips/lifehack(?) som jag har använt rätt länge. Det är nämligen fransförlängning,fast göra det hemma! Dock har det inte lika bra hållbarhet som fransar på salong,men det håller ett tag om man sköter fransarna. Du sparar iallafall pengar;)
Det som behövs: inviduellafransar, ardell lashtite(limmet)

Det du alltså ska göra är att doppa inviduellafransen i limmet och sedan fästa den så nära fransroten du kan. Om du vill ha grejen bättre förklarad, sök på youtube"diy eyelash extension"

Tips för bättre hållbarhet: undvik vatten med fransarna(kan lösa upp Limmet), rör inte dem, undvik ögonsmink,oljebaserade produkter.

Likes

Comments

(Jacka-kappahl(oversize), topp-H&M, kjol-gina,skor-H&M)

Hej hörni, idag på morgonen drog jag och päronen in till stan en snabbis. Hittade bl.a. denna röda topp ifrån H&M, rört är sött,right?Och hallå vad gör man inte en tråkig dag som idag när det regnar och suger allmänt?Jo, man tar outfit bilder till bloggen;p

Likes

Comments

Hej sötisar!De senaste dagarna har verkligen varit så dryga, inte gjort någonting! Men dock har jag börjat kolla på grey's anatomy. Mågra Bekanta har sagt att dem älskar serien så jag tänkte då också börja kolla! Atm Den är helt okej,men förhoppningsvis kanske jag fastnar senare?;p

Likes

Comments

Ni anar inte hur jäkla många personer som undrar över min instagram(Melander.emma).. alltså lika bra att svara på bloggen istället? Hur det hela började.. Tja drygt 2012-13?
Okej ni som känner mig eller liknande kanske minns när videofyme(?) var sjukt populärt?(som youtube,fast mindre plattform) Iallafall, på appen hade jag sjukt många tusen följare och pga det växte även mina andra socialamedier, alltså instagram.. Ni kommer nog wtttffff när jag nämner att jah även blev uppstoppad nått random tillfälle för en bild? En bild på mig och den personen?ja det är skevt. FETT
Dock blev mitt videofyme konto hackat och borttogs och även tillslut var appen inte längre lika populär, så skit i det.. lol

Appen blev bortglömd,även jag med. Människan som Cringe:ade sönder framför mobilen och redigerade i iMovie:'D(Inga videor eller skärmdumpar finns kvar ifrån videofyme,blev det denna istället, en ännu äldre..)

Men min instagram fanns fortfarande kvar, men jag ville aldrig använda kontot eftersom jag visste att jag skulle få samma reaktioner som jag har fått nu.. FÖR VILKEN MÄNNISKA HAR DRYGT 26k PÅ INSTAGRAM? Förstår att det blev som en chock för vissa eftersom jag har nya vänner som inte vet om mitt Cringe förflutna eller personer som har glömt,thankgod.


Alltså,kontot är sjukt gammalt, har användt kontot förr men inte som mitt vanliga personliga. Dock har jag tagit bort alla Cringe bilder ifrån när jag var 11 bast eftersom jag skämdes så,lol
Jag hoppas att ni har fattar nu och att era frågar är lite mer besvarade iallafall.. ses

Likes

Comments

Ingen vidare kvalité på bilderna, ljuset var kasst:(

Häromdagen åkte jag till Ikea där jag dels köpte en ny Fresh  säng,och annat smått. Rekommenderar verkligen att köpa belysning till rummet, så mysigt! Hängde min lite slarvigt runt sängkanterna och älskar det så! Ända som återstår till rummet är lite färg och annat!

Likes

Comments

(Jacka-hm, croptop-gina(?),byxa-kappahl,skor-nike)

Har fått väldigt väldigt många frågor om vartifrån mina kläder kommer ifrån på sistone, istället besvarar jag allt på bloggen så slipper jag svara på alla. Kommer också att lägga upp mer mode kategoriserade inlägg.

Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments

Hejsan! Nämnde i ett inlägg att jag skulle återkomma med inlägg ifrån Mallis,så here Iam! Jag tänkte dela lite bilder ifrån hela resan. Generellt var resan med päronen riktigt rolig och verkligen super! Nackdelen var dock att få av dagarna var vädret sådär.. Men resan var en av dem bästa,faktiskt. Vill redan tillbaka dit!

Likes

Comments

Efter 2,5h flyg från Palma är jag i swe igen. Ärlig talat har jag inte alls haft en hemlängtan till Sverige. Trivdes verkligen så bra på Mallis! Men bloggisen återkommer med fler inlägg ifrån Mallis,så att ni kommer få se mer!Men just nu är verkligen så trött och vill bara sova, så vi hörs.

Likes

Comments

Oj vad tiden har gått snabbt här! Redan imorgonkväll ska vi åka hem igen till kalla Sverige.. kommer verkligen att sakna allt med Mallorca! Men iallafall, vi bestämde oss idag för att åka en av båtturerna. Båten stannade vid en badvik där man fick bada ifrån båten, så fint Ellerhur?

Likes

Comments