Klockan är 00.24 och jag har funderat på detta länge nu. Att skaffa en blogg, så nu tar äntligen steget. 

Jag kommer skriva om känslor, tonårsliv & massa sådant. Det kommer alltså inte vara en blogg om min vardag osv utan en "känsloblogg" helt enkelt. För att klargöra detta från början; jag kommer inte vara alltför privat till en början, eller rättare sagt inte utge så mycket information om mig personligen ibörjan men vem vet vad som händer framöver?

Jag är i alla fall en tjej på 15 år men har gått igenom alldeles för mycket för dessa unga år. Jag har sett saker ingen borde få se och tänkt tankar ingen borde tänka. I allt detta har jag kommit fram till att det jag vill göra är att hjälpa andra som kanske känner lite likadant eller inte mår bra! Mottot "det är okej att inte alltid vara okej" lever jag efter nu för tiden, allt är okej, oavsett vad.

Hur ska jag då kunna hjälpa er när jag är helt anonym? Jo tanken är att jag ska starta ett instagramkonto där jag kommer uppdatera så ofta jag kan om allt möjligt, där kan ni även skicka InstaDirect, jag har även en mail där ni kan skriva dagligen om vad ni vill..det kan vara ett tips om vad jag kan göra ett inlägg om eller du kan få skriva av dig om hur du mår så ska jag försöka finnas där för er allihopa. Får se om detta kan gå ihop och bli något. Hoppas det.


Instagram: alltarokej_

Mail: alltarokej@outlook.com

Likes

Comments