"jag kastar sten mot solen för jag hatar den

jag sticker knivar i fotografin

jag går på samma gator tills de vänder

den här stunden är i resten av mitt liv"

 - här kommer lyckan för hundar som oss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

säg det

mena det

torka mina tårar

tvätta mina tankar

rena mig

skrubba bort allt det smutsiga

Likes

Comments

längesen nu. mår mycket bättre idag än jag gjort på ett väldigt väldigt långt tag. det är ju skönt. skäms extremt mycket av konsekvenserna mitt mående fick men vet att utan dom hade jag inte känt mig okej i nuläget. så antar att det var värt det.

jag mår fortfarande inte asbra men det är lugnt. tiden går fort och det är det bästa jag vet. hade inte orkat om varje vecka kändes som ett år. torsdagar är mina värsta dagar. självhatet genomsyrar i hela min kropp. jag är ful och elak och irriterande men jag vill vara den snällaste människan någonsin. vet nånstans att det aldrig kommer bli så. det är tråkig men det är okej. dom flesta vars enda karaktärsdrag är att vara snäll är bland dom tråkigaste personerna som existerar. och det jag minst av allt vill vara är tråkig.

finns inte så mycket mer att säga. händer inte direkt något spännande ALLS i mitt liv. tycker inte om det så egentligen men känner väl ändå nånstans att det jag allra helst vill är att tiden ska gå fort så att jag blir klar med skolan någon gång. sen kan jag va lycklig och allt sånt där.

Likes

Comments

jag bara går. jag går kilometer efter kilometer, under broar och genom skogar. runt omkring mig finns det blommor och ängar, solen lyser och jag slutar inte gå. jag tänker inte sluta förens jag känner nånting. så jag vet att jag lever. men jag är tom och ihålig och jag känner mig inte ens trött fastän jag nästan gått en mil. jag tänker inte, jag känner inte. jag finns nog inte ens längre. jag skriver ”när kommer lyckan?” på lappar och sätter upp runt staden. men egentligen undrar jag inte bara var den gömmer sig utan också vart hela mitt känsloregister är.

Likes

Comments

jag är i spanien och ibland mår jag dåligt men oftast ganska bra. jag är lite ovan med det. det var så himla längesen jag inte konstant kände tomhet och att få må bra är helt sjukt för mig. det trodde jag aldrig. jag fick för mig att det skulle vara så hela livet. men nu tar det inte emot för mig att skratta, det är genuint. jag gråter inte åt allt. jag känner inte den där oändliga meningslösheten.

om jag ska vara ärlig är jag stolt över att vara en person som har mycket ångest. jag vill så gärna vara en sån person att jag tänker att det kanske kan vara självvalt. jag pushar mig själv i att se hur dåligt jag kan må. men även om jag känner mest mening när jag är fylld av ångest och smärta så är det är ganska skönt att kunna andas med ett helt hjärta igen.

Likes

Comments

vad är på riktigt och vad är en dröm

jag har så svårt att veta skillnaden

och min sömn är konstig

det här är sommaren i ett nötskal

------------------------------------------------------------------------

jag gör inte så mycket om dagarna

ibland blickar jag ut över staden och undrar var du är

men mest går jag bara runt i trosor och känner mig ensam


Likes

Comments

för ungefär ett år sedan:

jag var i berlin med några från skolan och två lärare. jag tror aldrig jag varit så lycklig som jag var på den resan. en av anledningarna till det var för att jag fick väldigt mycket uppmärksamhet av män på grund av mitt utseende. en till och med stannade för att be om mitt nummer. jag hade aldrig varit med om något liknande. jag kände att jag äntligen fick bevisat för mig själv att jag inte var ful.

när jag pratade om hur bra jag mådde av det med en av lärarna sa hon: "det är ju jättesynd att du behöver andras bekräftelse för att inse att du är fin." just det fastnade hos mig och jag har försökt leva efter det (går ju sådär).

det känns som att populärkulturen hela mitt liv har velat få mig att inse att jag inte är värd något förrän någon upptäcker mig. att jag ska sitta hemma och vänta och längta efter det. varför måste den personen vara någon annan än mig själv? varför räcker det inte med att jag gillar den jag är? det är inte så att de sätt andra ser mig på speglar någon slags verklighet.

det är dags för mig att förstå att det räcker med att bara jag själv älskar mig. för det är ju det enda viktiga här i livet.

Likes

Comments

jag har suttit på samma plats nästan hela mitt liv. jag har inte rört mig ur fläcken.

sen kommer det dagar då min puls är skyhög och jag måste bort härifrån. jag skulle säga att dom dagarna kommer väldigt ofta men att det är sällan jag faktiskt gör någonting åt det. jag vet inte hur jag ska bota det så jag ligger kvar i min säng.
men nu ska det bli ändring på det.

Likes

Comments

när kommer det någonsin bli min tur, kan du förklara det för mig. kan du snälla göra det. medan du ändå håller på kan du kanske berätta för mig varför man får den där känslan ibland, den när ens hjärta värker och ens huvud blir immigt. den när man måste pausa vad man än gör i någon minut för att försöka samla sig för man får inte gråta nej inte nu snälla ingen får se. ibland går man sönder mitt på gatan ändå för att man bara gör det. då går man hem och lägger sig under täcket och hoppas att det snart blir natt så att man kanske kan somna in för att allt känns värdelöst och man vet inte varför. ibland blir det så bara och ibland helt utan anledning. jag förstår inte varför vi människor är programmerade på det sättet.

skriven 1/2-2017

Likes

Comments