Nu har Pappa äntteligen fyllt 60 och jag har gjort färdigt den där filten som tog så mycket på krafterna att virka ihop. Jag har också nu börjat på ett nytt jobb. Helt underbart att städa. Har liksom "ei huolen häivää" av att ta hand om någon annan människa än mig själv... Dock är detta jobb fruktansvärt ansträngande för min kropp, men jag tror att om ett par veckor så har jag antagligen gått ner ännu mera. jaja. 8 kg är redan borta, 😜 men lite till skulle väl inte skada nån.

Nu är mitt nästa problem att hitta på något att göra med de extra 4 rullarna med garn som lämnade av. :) beige. jag som är en sån color-freak. måste nog bara tror jag hitta på nåt åt wilma :)

det blev ett lite kort inlägg idag men jag antar att man inte orkar så mycket på en fredag efter en tung arbetsvecka. Nu skall jag bara sätta mig ner och kolla på Modern Family, eventuellt laga lite poppisar och virka något till min tös. ❤

Ha en trevlig fredag allesammans! :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Vem kommer att ta hand om mig när jag dör?

Om inte denna eviga missfalls dubblering snart kommer till sitt stopp och något börjar hända, kommer det bara att vara Wilma som tar hand om mig när jag dör. Inte för att jag just nu går och funderar på döden eller är allmänt deppad. NEJ, jag mår faktiskt helt bra. Det är sant. Skulle med andra ord inte vara helt åt röven att bli gravid nån gång här... universum.. STARTA PROCESSEN!!!

Det är ju så att vissa saker kan man bestämma och vissa andra saker kan man helt enkelt inte göra någonting åt. Vissa saker som händer är ju jättetur för en, ett nytt jobb exempelvis, kan vara något alldeles underbart för en typ som jag som klättrat på väggarna i över ett halvår. Nu är jag iaf. färdig, helt ready liksom att starta om.  Var ju på en otroligt överraskande intervjuv idag, trodde att jag skulle få vänta typ en vecka på att få svar på om jag får jobba där eller inte, men nej, dom var antingen skitdesperata eller så hade jag bara enormt tur att få seriöst starta med inlärning för yrket redan på fredag. WONDER F*CKING FUL!!! 

Ja så universum eller vem de nu e som bestämmer över mitt liv, du har gjort NÅGOT rätt nu iaf. Plus att jag tilomé kan tänka mig att städa min mans kontor nu och då.. hehh..

Jodå, universum, jag tackar och tar emot. Hoppas att du tycker om mig i fortsättningen också lika mycket och kanske ger oss ett friskt barn som sedan kan växa i min mage och födas till vårt liv, och få både glädje och kärlek.

Kanke universum tar något ifrån mig? hoppeligen är det ingen tumör jag har på låret. Hoppas det bara är ett blåmärke. Skulle liksom bli skitsur om det var en tumör. USCH så hemskt. blä, nej nu orkar jag inte skriva mer.

RIVER MONSTERS for the win..

Hopp i säng och si på River Monsters med Lilla Jeremy Wade och min make Niklas på andra sidan 😜

GOOD NIGHT CAT FIGHT.

Likes

Comments

1. Namn: HANNA

2. Stjärntecken: LEJONET

3. Tre rädslor som du har: ATT JAG SKALL FÖRLORA MINA NÄRA OCH KÄRA

4. Tre saker som du älskar: MIN FAMILJ, MITT SINNE, ATT FÅ LEVA

5. Har du en bästa vän: JAG HAR NÅGRA FÅ SOM STÅR MIG VÄLDIGT NÄRA

6. Hur lång är du: 171 CM

7. Vad saknar du just nu: ATT KUNNA PRATA MED MAMMA OM MITT NYA JOBB. (SOM JAG FÖRRESTEN FICK!!! ❤)

8. Din favoritfärg: GRÄS GRÖNT

9. Är du kär i någon: JA, MIN MAN

10. Drömresa: INDIEN.

11. Favoritplats: HEMMA HOS MAMMA

12. Favoritmat: DET SOM JAG LAGAR DÅ JAG HAR EN BRA DAG

13. Är du någon gång ironisk: JA, VÄLDIGT OFTA

14. Ögonfärg: GRÅBLÅ

15. Hårfärg: JUST NU, MAHOGNYBRUN 

16. Favoritfärg på kläder: NEON

17. Favoritfilmer: 50 FIRST DATES, RIDING IN CARS WITH BOYS, DIRTY DANCING M.FL

18. Någon du älskar: MIA FAMILIA

19. Tatueringar/piercingar du vill ha: FLERA.

20. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade: ARE YOU KIDDING ME? DE E KLART DE, HAN E JU MIN 💗

21. När höll du senaste handen med någon: WILMA IDAG, PÅ VÄG MOT BILEN FRÅN DAGIS

22. Längtar du till något: ATT FLYTTA TILL ETT HUS.

23. Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för: JA DET GÖR JAG.

24. När kramade du någon senast: IDAG, WILMA.

25. Har du gått in i en dörr: NEJ, INTE VAD JAG KAN MINNAS MEN I EN FULLT SYNLIG TRAFIKSKYLT. JO.

26. Har du ramlat ner för en trappa: NEJ ALDRIG.

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran: BAKOM. ELLER PÅ SIDAN.

28. Spenderar du pengar eller sparar du dom: I'M A HOPELESS SPENDER. JAG SPENDERAR ÄVEN UR MIN MAKES PLÅNBOK xD

29. Har du varit olyckligt kär: JAG ANTAR DET.

30. Favoritcitat: BEHANDLA ANDRA SÅ SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD.

Likes

Comments

Ja idag har jag då konstaterat att livet är fullt av möjligheter, bara man kan vara tillräckligt tålmodig och se vad som händer. Idag bakade jag maränger. Sats nummer två är fortfarande i ugnen. 10 minuter till så skall vi se om det går att äta. :D

Fick ett samtal idag. Skall på intervju imorgon. Hoppas hoppas på att det går bra, men egentligen är jag ganska självsäker. Hoppas bara att dom ser min potential. För jag vet att jag har det. Färgade håret i dag p.g.a min osäkerhet.. *skrock* Önskar att jag inte skall se ut som en "Lufs" bara för att jag igen av kärlek till min man och hans besatthet av att kvinnor skall ha långt hår (så att han kan dra i det under 6) håller på och växer ut håret.

Så sant som det är sagt, kommer jag att försöka mig på en luggfläta tills intervjun. Om jag inte lyckas kommer jag helt enkelt att få se ut som den lufs jag är och dra på lite mera smink istället. GOOD JOB HANNA!

Nu skall marängerna ut!

🔴 🔴 🔴

Herregud vad dom blev bra 💚

//PEACE OUT//

ps. lånad bild


Likes

Comments

​Varför finns det grupper på fb om t.ex. inredning tips och inspiration där folk postar HISS ELLER DISS. Men om man skulle vilja säga DISS så är det inte tillåtet i gruppen. Man får snopet nöja sig med att scrolla vidare, för man vill ju inte bli ertappad som en "förstörare av freden" i gruppen. Tycker man däremot att något är fint eller vackert, får man nog tycka det. Men alla negativa kommentarer är tydligen inte accepterade. 

Det är mycket tal om rasism i vårt samhälle just nu. Visst- alltid har det funnits och alltid kommer det att finnas folk som gör som de vill trots lagar och förordningar. Men när folk som lyfter fram sin kärlek för rasism i sina statusuppdateringar och andra ställen, visar de åtminstone mig att dom människorna har nog inte sett sig själva riktigt många gånger i spegeln. Dessa människor som gör våldtäkter och utför lagbrott i finland är inte alltid av utländsk härkomst, men klart att det finns även utländare som gör dessa brott. Klart att vissa folkgrupper som t.ex. vi föräldrar vill att allt skall vara bra och att våra barn kan gå trygga hem från kompisar och skola. Det som ingen tycks förstå utav dem som är rasister, är att dessa invandrare, vissa av dem är helt trevliga, helt sociala och medgörliga invånare. Men att en liten del av dem är folk med brottsanlag. Och de kommer från ett annat land, där de kanske inte haft samma lagar som vi och inte har samma människovärde som vi, helt enkelt inte är från samma land. Alla länder är olika, och ifall vår regering har bestämt att dessa människor får komma in i vårt land, så måste vi göra det bästa utav det, precis som med allt annat. 

Jag är inte och har aldrig varit bra på politik, jag bryr mig knappt om vad allt heter och så där.. men ibland måste jag söka ut ord för att få sagt vad det är jag vill säga. Rasfördomar är som en facebook grupp där alla medlemmar har samma mål, men en och annan har en annan åsikt än resten av gruppen och ifall dennes åsikt inte är "delad" trycks denna medlemmen ner, och kanske till och med drastiskt kastas ut ur gruppen. 

Kommentera gärna, kanske jag då får göra ytterligare utläggningar om ämnet.

Likes

Comments

​Gympa.

Denna video får mig att le, även om det är en reklamvideo så kan jag tänka mig att det har varit så här någon gång i tiden. Gympa videor kunde man inte få fram på något annat sätt än att se på tv. Nu för tiden KAN man bara sätta igång Youtube och klicka sig fram till det man vill se. Allt är i princip gratis. Ville man ha en Gympa-video på den där tiden fick man antagligen bara gissa sig till när det kommer eller vänta i flera timmar med de lila långkalsongerna och den röda simdräkten på sig, innan det kom reklam i TV och man fick starta sin "Gympa".

Även om det är så lätt i dagens samhälle att få fram instruktionsvideor på det mesta man vill se på och ta del av, väljer ändå en stor del att sätta in sig själv i en grupp. Antingen tillhör man gruppen som ser instinktivt på video efter video om hur man skall träna, och hoppas innerligen att man någon gång skall ha vilja nog att sätta på sig de där lila långkalsongerna och få nåt gjort nån gång. Eller så tillhör man gruppen som helt enkelt bara gör. Sätter på sig de där lila långkalsongerna och börjar gympa, smiter ut i bara långkalsongerna och fryser sedan röven av sig när de inser att de kanske ha bordat titta på åtminstone en video innan de stack ut i vinterkylan.

Och så finns det den gruppen jag tillhör. Jag kan inte bry mig mindre om gympa. visst är det skönt att duscha efteråt när man känner hur alla muskler man jobbat med krymper ihop och sedan slappnar av. Javisst. Men någon sport-nörd blir jag då aldrig.


Likes

Comments