Min nya hästblogg hittar ni HÄR! /Ebba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu kommer lite bilder på Sammi och Zorro sen i söndags <3 /Ebba

<3<3
Likes

Comments

Sitter just nu i datasalen med några, har två lektioner kvar och sen slutar vi. Är sååå himla förskyld men ah, mamma och jag åker till stallet efter skolan. Ska försöka rida Sammi och gå en sväng med Zorro! Mer uppdatering sen! :)Hahah bjuder på en sötful bild på Sammi! /Ebba 

Likes

Comments

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Tårarna bara rinner. Min bästavän, min andra halva kommer inom några veckor att flytta tillbaka till sin förrförra ägare Mikaela. Det bästa för både mig och Playmo egentligen.. Vi kommer inte överens helt enkelt. Han har lärt mig så mycket under året jag haft honom. Kommer att sakna honom något otroligt, men har insett att han är inte den typen av häst jag vill ha. Låter kanske lite knasigt men så är det, vill att ridningen ska vara kul men med Playmo har den inte riktigt varit det. Så även om allt bara känns hopplöst just nu vet jag att detta är det bästa för oss båda. Så.. Bloggningen kommer väl vara lite off men ska försöka göra mitt bästa.
/NicoleLikes

Comments

Bloggen har stått stilla i hur många dagar som helst nu. BLOGGTORKA? Eh ja, på hög nivå! Bli lite frustrerad över att nattstad har så dålig kvalite på bilder osv och ja.. känner inget sug alls i att logga in här och skriva någonting. Men jag ska göra mitt bästa. Har funderat lite på att skaffa en blogg på blogg.se också, en fotoblogg där jag ENDAST laddar upp bilder så att jag har dom sparade där osv. Men självklart kommer jag ju att fortsätta med denna bloggen, självklart! Denna är ju den viktigaste ju :D Men vi får se helt enkelt. 

 

Med hästarna går det väl inte så mycket framåt. Zorro står, ska två i ca: 2 veckor till men Sammi är jätte fin verkligen. Nästan toppform haha, nejmän hon har varit super på träningarna osv :) Sen är jag ju sjuk nu, (har varit sen i söndags)..influensa :( Inte alls roligt, så blir att vara hemma imorgon med iaf. Sen studiedag på torsdag.
 
<3
/Ebba

Likes

Comments

Var uppe på sjukhuset förut för att ta bort gipset och röntga foten.. Foten hade läkt men är tvungen att ha någon jävla "pjäxa" så kan inte rida på fem veckor, älskar livet sååååhäääääär mycket just nu. Och måste fortsätta att hoppa på kryckor, sådär lagom kul men what to do? Ska lägga mig och läsa nu, lyssna på musik och bara.. Sluta tänka på allt runt om.

/Nicole

Likes

Comments

Har ju världens bästa mamma.. Hon överraskade mig med del två utav min favorit bok, ett turkost schabrak med matchande benskydd. Snacka om att jag blev överlycklig, har önskar mig turkost till Playmo huuur länge som helst! Så tack mamma <>

/Nicole

Likes

Comments

Idag är jag faktiskt i skolan för första gången på ungefär två veckor. Ganska skönt att komma in i rutinerna igen, är nog lite av en "rutin människa" om man säger så. Så just nu sitter jag på en bänk och läser om Koranen osv, för dom andra har prov som jag ska få göra någon annan dag i veckan istället :) Planerna för idag är väl att plugga lite, har kommit efter rätt mycket i matten.. Och sen ska jag träffa fina killen en stund innan hans träning, sen blir det väl att softa resten av dagen ;)

Och förlåt för alla tråkiga mobilinlägg jag gör, men har inte tillgång till dator just nu men det löser sig nog snart!
/Nicole"Perfect boys only exist in books" - Daniel

Likes

Comments

Gjorde om mitt rum lite igår, bytte lite bilder osv. Här kommer slutresultatet! /Ebba
Likes

Comments