Header

Tävla hos http://nouw.com/josefinstromberg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bäddat ner mig själv under täcket och tänker inte röra mig då det är iskallt (enligt mig) utanför min underbara säng. Min dag har idag bestått av jobbiga och allt för långa lektioner som bara suger livslusten ur en, det är tur att man har underbara vänner och såklart min ponny som gör allt SÅÅÅ mycket bättre. Idag skulle vi ha "prov" på musiken och man skulle ha gjort 1 minut långt musikstycke att spela till en krigsscen. självklart var en i min grupp borta och vi blev bara 2 som kunde "uppträda" och det måste vart det pinsammaste jag gjort, men tror nog jag kan kamma hem ett bra betyg ändå.

Dagens ridning bestod av klättring och jag har väll inget mer att säga än att det gick bra och att det bjuds på härliga bilder ;) Så tacksam över Embla som orkar följa med och fota, så puss på dig <3

Gillar ni stilen ? ;)....

Likes

Comments

Senare ikväll kommer det upp bilder från dagens ridpass så missa inte de !

Likes

Comments

​Hur snyggt skulle inte de här vara på tävling 😍 Det kan ses som tråkigt men personligen tycker jag att "basic" alltid är ett säkert kort och alltid super snyggt.

Likes

Comments

Ny duschad måste nog vara den allra bästa känslan någonsin, man känner sig bara så fräsch och luktar som en j*vla blomsterträdgård. Aja bortsätt från blommorna har jag nu placerat mig i soffan framför teven under en filt och bara sitter här och myser, vilket är hemskt skönt såhär efter en måndag i skolan.

Ridningen idag gick super bra för att vara Tiffany ute i skogen. Jag travade och galopperade kravlöst och bara körde igenom henne i alla gångarter. I galoppen var hon oerhört lugn och även i traven gick det att länga lite på tyglarna och bara låta henne jogga på i eget tempo. Nu har jag en super bra känsla som jag kan rida vidare på resten av veckan.

Bjuder på en härlig bild ... (Måste ju bjuda på sig själv)

Likes

Comments

Då har man äntligen kommit ut från den hemska byggnaden kallad skola....

Likes

Comments

Börjar min måndag med att gå upp alldeles för tidigt och sitter där 20 i 6 på morgonen och ba "just f*n, kan sova minst en timme till" och nu sitter jag här igen och funderar över vad jag gör uppe så långt före jag behöver åka.....

Förr kunde de ta mer än två timmar för att göra mig iordning. Hahaha, typ 1 timme för att gå upp och äta frukost (båda fick en halvtimme var) sen 1 timme till för att springa upp och ner för trappan i hopp om att hitta en tröja jag vill ha, och sen komma på 10 min innan vi ska åka att börja leta efter en annan tröja, men man mognar och nu kan jag göra allt på mindre än en timme om jag så vill.

Självklart ska de vara den finaste dagen på relativt länge, solen skiner och de kommer säkert bli varmt....
Och vad gör jag ? Jo, sitter instängd i ett klassrum hela dagen.

Likes

Comments

​Då har även denna söndag kommit till ett slut och imorgon väntas en ny vecka och såklart ännu mer skola. Jag har ny duschat/toppat/färgat hår, så känner mig relativt redo för imorgon, nu saknas det bara lite sömn.

Här är resultatet av färgningen. (fortfarande lite blött och oborstat)

Likes

Comments