Åh får bara sån sommarfeeling av dessa bilder, jag menar sovmorgon, sena kvällar, vänner & ingen stress över skola eller jobb, det är det bästa som finns!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu under sommaren passar podcasts perfekt när man reser, slappar eller bara behöver någon form av underhållning! Själv älskar jag creepypodden med Jack werner som handlar om bland annat creepy pastas (läskiga historier/sägner) och människors läskiga upplevelser. Den är verkligen super spännande och intressant att lyssna på, kan bli sittande i timmar och lyssna på avsnitt efter avsnitt! 

Ett perfekt tillfälle att lyssna på creepypodden är sena sommarkvällar med vänner (helst utomhus), eller ensam om man nu föredrar det haha! :) 

Jag lyssnar på podcasts i appen podcaster men det finns även podcasts på spotify eller om ni går till podcastens hemsida, där kan ni hitta massa podcasts och förhoppningsvis någon som passar er! :)

Kram

Likes

Comments

​Hej allihopa!

I mitt första inlägg tänkte jag att jag skulle ge er en kort beskrivning om bloggen och mig. Som sagt så startade jag en anonym blogg då jag inte vill ha stämpeln "bloggare", och på det sättet kunna vara mer avslappnad i det jag skriver utan att bli dömd som person. Jag har länge funderat på att starta en blogg då det är ett bra sätt att få ut mina tankar på, men jag visste inte direkt vad det var jag ville skriva om då jag alltid har nya tankar och idéer, därför tyckte jag att en "allmän" blogg som handlar om lite allt möjligt skulle passa perfekt för både mig och er läsare! :) Med detta sagt hoppas jag att ni kommer tycka om min blogg, maila gärna mig angående förslag, tankar osv till allmannabloggen@gmail.com 

Vi ses i nästa inlägg!

Likes

Comments