Header

I morse blev jag väckt lite tidigare än planerat, som visade sig vara en fördel. Åkte en bra stund innan skolan skulle börja, och stannade till längs vägen ett par gånger för att fånga dimman som låg ganska tjock över landsbygden. 

De senaste veckorna har det varit så tråkigt väder med regn, så nu när de faktiskt var solsken, kände jag att de var lika bra att passa på. 0 grader men ändå riktigt skönt ute! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tog vi en tripp till Borås för att kolla på fotoutställningarna, "the street collective" som är gjord av 5 olika fotografer, och en utställning gjord av Julia Lindemalm "Zoo World" som även vunnit Lars Tunbjörkpriset.

Tycker själv att Zoo World var mer inspirerande och känslomässigt berörande än vad street var, även om dessa street bilder är ganska så häftiga.
Helt klart en sevärd utställning, så den som har vägarna förbi, borde stanna där en stund och kolla lite.

​Efter besöket, tog vi en sväng på stan för att fotografera lite vad vi kände för. Bilder där ifrån kommer upp inom kort :)

Likes

Comments

​De var väldigt länge sedan jag träffade min älskade vän Annie. Nästan tre år sedan måste det nog vara? 
Nu när jag äntligen hade lite tid över under Motala besöket förra veckan, så passade vi på att köra en liten photoshoot.
Annie är en frisk fläkt, som är jätte rolig att jobba med. Hon gör allt och lite till på samma gång, varierar sig riktigt mycket och allt blir bara så enkelt. 
Här är iaf två av bilderna som togs, och de finns många fler som jag kommer visa vid ett annat tillfälle :) 

Likes

Comments

​Sanna, en liten go tjej som jag snart känt ett år. Hon har varit modell en gång tidigare till mig, lite för skojs skull. Men denna photoshooten tog oss ett steg längre. 
Hon trodde aldrig att de skulle bli så bra som det blev, så de blev en glad överraskning, och jag är mer än nöjd med bilderna. Så de kommer bli fler stunder med henne framför kameran :)

Likes

Comments

Följde med ut en sväng, för att Cattis skulle försöka få en bild till skoluppgiften vi fått. Passade då på och ta lite fina höst bilder med alla regndroppar som är ute, och blev mer än överraskad av resultatet.
Blir lite skillnad när man kollar på det i kameran och sen i datorn. Men de gav lite mer feeling för att gå ut och fotografera mer i den hemska kylan.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Startade veckan med en go morgon promenad tillsammans med Cattis från klassen. Morgon trötta och i höst kylan, gick vi ut en liten sväng för att se om vi kunde få några fina bilder. Måste säga att det är riktigt vackert ute med alla värmande färger. 

Likes

Comments

Då ska vi se, en lite presentation av vem jag är?
En tjej på 25år (fyller snart 26) som bor i Huskvarna, precis utanför Jönköping. Kommer ursprungligen från lilla Motala och har mer eller mindre bott där hela livet.

Jag flyttade ner hit för drygt 2,5år sedan, och har varit kvar här sedan dess.
Har en egen, ganska mysig och lagom stor lägenhet, med världens bästa granne/hyresvärd!

Jobbar egentligen som lastbilschaufför men för tillfället så studerar jag på en Fotolinje i Nässjö. Sörängens folkhögskola. Klassen är liten, men ganska så go, och alla har olika erfarenheter och de är väldigt givande. Dock så är måste jag bli bättre på att göra alla "måsten" som vi får i skolan. Jag har mest fotograferat för att det är roligt, inte för att jag måste. Men man lär sig något nytt typ varje dag :)

Övrigt så är jag en innebandy tjej, som just nu håller igång dagligen med någon form av innebandy. Hjälper till i ett juniorlag F00-01, och sedan delaktig i ett B-lag i samma förening.
Plus en hel del innebandy för skojs skull med vänner.

Det var väl lite om mig, mer lär ni få se längs vägens gång! :)

​Foto cred till Daniel "DKAfoto" som tagit dessa bilder på mig :)

Likes

Comments

Tänkte försöka mig på med en ny blogg, så de här får bli första inlägget innan jag gör en presentation av mig själv.

Denna fina lilla buss fick bli min modell när vi var ute med skolan och försökte fota lite industrier och minimalism. Vet inte riktigt varför jag gillar denna buss, för detta är något jag aldrig brukar fotografera i vanliga fall, men fastnade för den gamla stilen. 

Likes

Comments

Instagram @allissagrandin