Header
View tracker

För ett par månader sedan så påbörjade vi framkallning av film, väldigt spännande. Och nu har jag scannat in negativen i datorn och här har ni några resultat! :)

De syns verkligen att de är skillnad på analoga och digitala bilder, men de blev faktiskt riktigt bra. Hatar den där känslan att man ska vänta med att se bilderna och att de tar tid innan man får fram filmen.
Men på riktigt, så har jag upptäckt något nytt som jag tycker om! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Finns faktiskt en fördel med min Gopro, gillar hur effekten blir när man tar bilderna.
Har bara 18mm som lägst på kameran, så denna väger upp det jag saknar. Men tänkte att jag ska bli lite bättre på att filma och göra lite mer vlogg.
Ett stort försöka iaf.

Dessa bilder togs i somras uppe vid Brahehus, längs Vättern. Helt underbar kväll :)

Likes

Comments

View tracker

Den senaste veckan har det varit riktigt dåligt med uppdatering. Kan nog bero på att vi bara suttit med photoshop i skolan, och fotoinspirationen rasat lite igen.

Denna bild här ovanför, är mitt första projekt inom photoshop som jag någonsin gjort. Att bygga allt från grund och botten utifrån egna idéer, så känner jag mig ändå ganska nöjd.
Bilden är gjort av 5 egna bilder, plus lånade lampor.
Finns säkert mycket mer att fixa, men detta är vad jag lyckats åstadkomma denna gång :)

Likes

Comments

Vädret vänder väldigt fort, för två dagar sedan, var det isigt och snö överallt. Vad hände? Visst att jag inte är jätte förtjust i vintern, men de är så mycket mysigare än vädret vi har nu. Regn och blask. Kan inte vintern bara komma hit och stanna? Lite sol och snö är inte fel, så länge det håller sig runt -2 max, så är det mer än välkommet :)

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick vi i uppgift att fotografera arkitektur, och min byggnad blev kulturhuset spira i Jönköping. Tyvärr var det väldigt tråkigt väder med alla moln, men de gav en viss effekt i huset med dess spegelbild. Huset får sin charm genom att de är byggt nästan bara i glas.
Jag är inte den som tycker om att fotografera byggnader, för att vara första gången så var det ganska okej :)

Likes

Comments

Min helg har varit fartfylld, eller snarare att jag varit överallt. Men den har varit riktigt underbar.
Fredagkvällen började med att bilen styrde mot Växjö, där mitt "lag" skulle spela match, fint med vinst en fredagkväll! Tog lite väl lång tid, så var hemma lagom till 24. Tvärdog i sängen, och upp igen vid 6:45.

Lördagen spenderades med en lagom roddtripp det också. Först Nässjö för att hämta Nella (en klasskamrat), sen vidare till Tranås där vi skulle möta upp Fredrick. Full fart mot Stockholm och fotomässan!
Gick runt där i någon timme, innan vi for neråt i landet igen, och landade spontant i Finspång hos min bror och fru. Blev en lång kväll där, med fika, middag och sällskapsspel. Riktigt trevligt, sen vidare hem mot Småland igen :)

Stannade på vägen till min bror för att fotografera solnedgången, vilket slutade i att både jag och Fredrick fotade siluetter bara.
Kan säga det, att klättra upp på ett berg för bättre utsikt i klackskor, de är inget jag rekommenderar! :)

Likes

Comments

Dagens sysselsättning fick bli att fota lite vattendroppar hemma. De är inte det lättaste att göra, och när man tappar lusten efter 10min, så får det bli lite som det blir.
Men å andra sidan är jag ganska nöjd med just dessa, alla är olika men ändå så fångar de ens intresse på något vis.

Får försöka en gång till, när jag har bättre tålamod :)

Likes

Comments

Känns som att hösten inte ens kom innan den försvann, och jag saknar den redan. Det var så mycket mysigare ute, men framförallt så ville man vara ute. Nu när vintern kom, blev de kallt direkt och att bädda ner sig i soffan varje dag lockar ännu mer.
Ska göra ett försök i helgen att faktiskt komma ut, och möjligen ta lite bilder, inspirationen är på noll igen tyvärr.

- Saknar hösten, längtar redan till våren -

Likes

Comments

Asså på riktigt, har ni sätt dessa ögon? Så underbart fina, på en fantastiskt charmig liten tjej! Man smälter verkligen.
Har nog hittat mig en ny fotomodell, så hoppas på att jag får ta fler bilder på henne, och hennes familj :)

Likes

Comments

Nu är vi äntligen tillbaka i solan igen, efter 11 dagars ledighet. Ganska så skönt, men väldigt lugnt, så de känns nästan som att vi fortfarande har lov.

Dagarna gick otroligt fort, och jag saknar familjen lite redan. Söndag-onsdag tillbringade jag hemma hos far med mina små syskon. Alltid lika mysigt att komma hem dit och umgås några dagar med dessa liv. Men snart är det dags för jullov och då blir det mer mys! :)

Likes

Comments

Instagram@allissagrandin