Header

Igår gjorde vi ett besök i KLCC park, där bland annat tvillingtornen står. Solen sken rätt så bra igår, promenaden var nästan äckligt varmt. Men de var väldig fint! Och tornen är fantastiska. Eller snarare alla byggnaderna är riktigt fantastiska. Idag har vi tagit oss ännu en promenad, och bilder på det kommer nog så småningom också :)
Bjuder även på lite personliga bilder, så som dessa på mig och bror :)

Likes

Comments

Denna dag känns som en evighet. Vi åkte tidigt (torsdag morgon) från Jönköping, och nu är det helt plötsligt fredag kväll runt 22. Det ända vi gjort är rest, nattflyg, plus att vi ligger 7h före i tidsson här borta.

Efter allt resande, var vi väl framme vår tid kl 18 typ, packade upp lite på hotellet och sen gav vi oss ner till China town och tog lite mat.
Tiden har sprungit iväg, och nu längtar jag faktiskt efter att få sova lite! :)
Vi får väl se vad dagen erbjuder imorgon, men de kommer garanterat att bli en massa bilder!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på flygplatsen i London, precis ätit lite och väntar nu på att nästa plan ska gå.
Evig väntan och just nu är jag bara trött, men vi har en nästan 13h flygresa att se fram emot nu. Första flygningen gick väldigt bra, 2h drygt och jag lyckades nästan sova hela vägen. :)
Även om jag inte gillar flyget, så ser jag fram emot att få det överstökat så man kan njuta av värmen imorgon :)

Likes

Comments

Har inte turen på min sida direkt. Nu är det bara två dagar kvar hemma innan vi ska åka tidigt på torsdag morgon. Jag har lyckats med någon som inte fick hända. Feber och problem med halsen, bra tajming på det.
Tur var att sjukvården gav mig antibiotika direkt, så att de inte ska bli värre. Och nu håller jag tummarna på att det ska bli bättre innan de är dags att flyga :)
Att vara sängliggandes är inte de roligaste, börjar bli stressad för att hinna tvätta, städa och packa. Men förhoppningsvis är jag lite piggare imorgon.

Två bilder från trippen vi gjorde med skolan förra veckan. Kallt men ändå ganska fint väder.

Likes

Comments

Nu är det snart dags, det som jag så länge väntat på. Om en vecka drar jag till Malaysia!
Det ska bli så skönt att komma iväg, till varmare breddgrader och samtidigt få se sig om i världen. Vi kommer dock bara vara borta i 10 dagar, väldigt lite, jag vet. Men lämna detta skitväder mot 30 grader och glassande sol?! :)
Nu hoppas jag veckan går fort, börjar redan bli lite nervös inför resan och flyget som tar sån lång tid.
Fördelen är att vi flyger kväll/natt-tid, så hoppas på att man kan sova någorlunda iaf.

Kommer uppdatera en del under resan tänkte jag (hoppas på att vårt Wifi är bra så det funkar)

Dessa bilder togs idag under en tripp med klassen, gillar verkligen effekten på dessa. Lite mer abstrakt liksom.

Likes

Comments

Svinkallt, men gud vilket underbart ljus! Älskar att de var lite dimmigt för de blir så betydligt mycket bättre ljus i bilderna. (Har inte lagt på något filter eller så)
Stackars lilla Sara bara, som stod ut med att stå i klänning ute. Tips på att ha med sig när man fotar porträtt såhär års är en varm stor morgonrock, som modellen kan använda och värma sig i emellanåt. En vanlig vinterjacka blir nerkyld men en rock i fleece blir varm direkt man tar på sig den.
Tack Sara och min andra fotokompis Mikki för en tripp ut i naturen, de var något som jag verkligen behövde :)

Likes

Comments

​Denna helg har bestått mestadels av att vara ute faktiskt. Trotsade kylan och åkte ut tillsammans med Mikki för att fota det fina vinterlandskap som nu kommit hit. Frosten satt så vackert på alla träden, vi var nästan i chocktillstånd ett tag. Så Lördagen blev det att fota lite natur och idag fick vi med oss en modell ut för att ta lite porträtt. Bilder får ni se vid annat tillfälle :) 
Övrigt har veckan och helgen varit väldigt lugn, då jag varit förkyld och seg i kroppen. Så nu hoppas jag de vänder i veckan, vill inte vara förkyld och sjuk längre! 

Likes

Comments

I början av Januari, så blev det ganska ordentlig snöstorm här i Jönköping. Knappt så man såg två meter framför sig. Men jag fick syn på en sådan magisk solnedgång, gömd bakom snön så var tvungen att stanna, springa ut och fota lite! På mindre än 5 minuter, såg jag ut som en snögubbe, men så fantastiska bilder det blev! :)

Likes

Comments

Dessa vinterdagar trivs jag med, när solen ligger på lite och frosten glänser fint. När det är såhär fint, då mår man lite bättre och får lite ny energi. Nu längtar jag bara till våren, så man får lite bättre känsla och mer inspiration.

Likes

Comments

Denna vecka har varit lite speciell, inte som alla andra. Ett stort äventyr, som gick både bra och dåligt, men så roligt det var och så många nya minnen vi skapat tillsammans!
I skolan har vi egna fotoprojekt, och jag hängde med Cattis på ett av hennes påhitt, som skulle bli en tripp till Öland.
Tisdag - Torsdag var vi iväg, och vi har dalat både upp och ner i humöret, en del saker gick åt skogen och en del gick riktigt bra! :)
Långa dagar och mycket att göra, så resterande av helgen blev det bara att vara hemma för att njuta av lite ledigt och att ta igen sig. Imorgon är det en ny vecka och nya möjligheter!

En bild på Cattis får visa hur rolig tripp vi haft! :)

Likes

Comments

Instagram@allissagrandin