Header

Sköna sommarkvällar är bland det bästa som finns, trots att de börjar bli lite kyligt ute, så är det ändå underbart!
En promenad med en annan fotonörd, gjorde lördagkvällen väldig bra faktiskt. När orken inte finns till att gå ut, så är det bra med andra som släpar iväg en :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De må ha varit dåligt väder, och lite lätt tråkigt med regn emellanåt. Men hade en helt fantastiskt lördag ute vid Särö och Tjolöholm slott! Fin natur, fin utsikt, solen sken framåt eftermiddagen, trevligt sällskap och bara lugn o ro! :)
Kan rekommendera alla till att åka ut mot kusten, åk bara och se vart ni hamnar, allt är helt fantastiskt där ute!

Likes

Comments

Nu är det evigheter sedan jag bloggade. Har varit för mycket att tänka på det senaste.
Bytt jobb, flyttat lite och varit på semester. Så har en hel del att uppdatera med här. Men tänkte mest säga att jag lever, så återkommer jag inom kort med lite bilder :)

Likes

Comments

En underbar kall kväll, men helt klart värt att stanna i nästan en timme för att se hur solen gick ner över Vättern.
Älskar det där med hur vacker naturen är, hur fint det kan vara utan att vi egentligen tänker på våran omgivning.
Nu när rätt årstid börjar komma, så kommer det bli allt fler fina solnedgångar och sena kvällar ute :)

Likes

Comments

Har blivit riktigt dålig på det här med att blogga det senaste, har inte riktigt haft orken eller inspirationen till det. Samt att jag jobbat en del på ledigheten nu. Men nu när man äntligen fått mer energi, varmare och finare dagar, ja då blir man sjuk istället.
Skadade mig i söndags efter en liten "olycka" sen fick jag världens förkylning och feber som pricken över i.
Men direkt jag blir lite bättre ska jag se till att komma ut lite för att fota! Ser hur alla blommor börjar ta liv och inspirationen är äntligen på väg tillbaka. :)

Likes

Comments

En underbar eftermiddag, dock kall, men ändå så fantastiskt vackert ute. Känns skönt att värmen äntligen är på väg, och att de är solsken varje dag nu nästan. Energin börjar komma upp lite mer och man mår bättre i kropp och själ. :)

Likes

Comments

Nu var det evigheter sedan jag uppdaterade känns det som. Mycket har hänt det senaste och bloggen samt fotot har glidit lite åt sidan. Men denna morgon tog jag mig en tripp ut för att få med den underbara solen som visat sig varje morgon. Helt underbart! Även om det visade -7, så var det riktigt skönt ute! :)

Likes

Comments

Ännu en fin sevärdhet, kinesiskt tempel. Ganska stort och maffigt, ändå stod det inte med på turist kartan. Vi lyckades hitta hit ändå, och den utsikten från balkongen var riktigt fin! (Bild längre ner)
Ett par våningar högt och med en panorama vy ut över Kuala lumpurs innestad.

Vi passade även på att gå in i templet, där de stod tre olika statyer, riktigt häftiga takmålningar och en massa rökelser. Medans vi gick runt som riktiga turister, så var det personer som satte sig framför dessa och framförde en bön.

Likes

Comments

En av de jätte mysiga parkerna som vi besökte under resan till Malaysia. "Botanisk trädgård", här var det lite blandat med blommor, olika områden med lite djur. Men just denna del kallades Lake Garden. Riktigt fint och en skön promenad kan man säga. Vi hade kollat upp lite recensioner på fågel och fjärilsparken som låg intill, men tyckte inte att de var värt pengarna att gå in där. Lite synd, men vi fick iaf se och uppleva så mycket annat :)

Denna bild tog jag på vägen tillbaka, där man fick med både KL tower och tvillingtornen.

Likes

Comments

Igår gjorde vi ett besök i KLCC park, där bland annat tvillingtornen står. Solen sken rätt så bra igår, promenaden var nästan äckligt varmt. Men de var väldig fint! Och tornen är fantastiska. Eller snarare alla byggnaderna är riktigt fantastiska. Idag har vi tagit oss ännu en promenad, och bilder på det kommer nog så småningom också :)
Bjuder även på lite personliga bilder, så som dessa på mig och bror :)

Likes

Comments

Instagram@allissagrandin