Header

Nu är det evigheter sedan jag bloggade. Har varit för mycket att tänka på det senaste.
Bytt jobb, flyttat lite och varit på semester. Så har en hel del att uppdatera med här. Men tänkte mest säga att jag lever, så återkommer jag inom kort med lite bilder :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En underbar kall kväll, men helt klart värt att stanna i nästan en timme för att se hur solen gick ner över Vättern.
Älskar det där med hur vacker naturen är, hur fint det kan vara utan att vi egentligen tänker på våran omgivning.
Nu när rätt årstid börjar komma, så kommer det bli allt fler fina solnedgångar och sena kvällar ute :)

Likes

Comments

Har blivit riktigt dålig på det här med att blogga det senaste, har inte riktigt haft orken eller inspirationen till det. Samt att jag jobbat en del på ledigheten nu. Men nu när man äntligen fått mer energi, varmare och finare dagar, ja då blir man sjuk istället.
Skadade mig i söndags efter en liten "olycka" sen fick jag världens förkylning och feber som pricken över i.
Men direkt jag blir lite bättre ska jag se till att komma ut lite för att fota! Ser hur alla blommor börjar ta liv och inspirationen är äntligen på väg tillbaka. :)

Likes

Comments

En underbar eftermiddag, dock kall, men ändå så fantastiskt vackert ute. Känns skönt att värmen äntligen är på väg, och att de är solsken varje dag nu nästan. Energin börjar komma upp lite mer och man mår bättre i kropp och själ. :)

Likes

Comments

Nu var det evigheter sedan jag uppdaterade känns det som. Mycket har hänt det senaste och bloggen samt fotot har glidit lite åt sidan. Men denna morgon tog jag mig en tripp ut för att få med den underbara solen som visat sig varje morgon. Helt underbart! Även om det visade -7, så var det riktigt skönt ute! :)

Likes

Comments

Ännu en fin sevärdhet, kinesiskt tempel. Ganska stort och maffigt, ändå stod det inte med på turist kartan. Vi lyckades hitta hit ändå, och den utsikten från balkongen var riktigt fin! (Bild längre ner)
Ett par våningar högt och med en panorama vy ut över Kuala lumpurs innestad.

Vi passade även på att gå in i templet, där de stod tre olika statyer, riktigt häftiga takmålningar och en massa rökelser. Medans vi gick runt som riktiga turister, så var det personer som satte sig framför dessa och framförde en bön.

Likes

Comments

En av de jätte mysiga parkerna som vi besökte under resan till Malaysia. "Botanisk trädgård", här var det lite blandat med blommor, olika områden med lite djur. Men just denna del kallades Lake Garden. Riktigt fint och en skön promenad kan man säga. Vi hade kollat upp lite recensioner på fågel och fjärilsparken som låg intill, men tyckte inte att de var värt pengarna att gå in där. Lite synd, men vi fick iaf se och uppleva så mycket annat :)

Denna bild tog jag på vägen tillbaka, där man fick med både KL tower och tvillingtornen.

Likes

Comments

Igår gjorde vi ett besök i KLCC park, där bland annat tvillingtornen står. Solen sken rätt så bra igår, promenaden var nästan äckligt varmt. Men de var väldig fint! Och tornen är fantastiska. Eller snarare alla byggnaderna är riktigt fantastiska. Idag har vi tagit oss ännu en promenad, och bilder på det kommer nog så småningom också :)
Bjuder även på lite personliga bilder, så som dessa på mig och bror :)

Likes

Comments

Denna dag känns som en evighet. Vi åkte tidigt (torsdag morgon) från Jönköping, och nu är det helt plötsligt fredag kväll runt 22. Det ända vi gjort är rest, nattflyg, plus att vi ligger 7h före i tidsson här borta.

Efter allt resande, var vi väl framme vår tid kl 18 typ, packade upp lite på hotellet och sen gav vi oss ner till China town och tog lite mat.
Tiden har sprungit iväg, och nu längtar jag faktiskt efter att få sova lite! :)
Vi får väl se vad dagen erbjuder imorgon, men de kommer garanterat att bli en massa bilder!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på flygplatsen i London, precis ätit lite och väntar nu på att nästa plan ska gå.
Evig väntan och just nu är jag bara trött, men vi har en nästan 13h flygresa att se fram emot nu. Första flygningen gick väldigt bra, 2h drygt och jag lyckades nästan sova hela vägen. :)
Även om jag inte gillar flyget, så ser jag fram emot att få det överstökat så man kan njuta av värmen imorgon :)

Likes

Comments

Instagram@allissagrandin