Tjenare! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att bild läraren ska öppna dörren till bilden. Dagen hittills har varit ganska bra faktist. Detta blir ett ganska kort inlägg men men... Ses bye😇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​ska jag vara ärlig så är min favorit mat plock sallad. Jag tycker bara att det är så extremt gott. Alla olika saker man kan välja mellan gör det även så mycket roligare att äta. Det borde vara ganska nyttigt också om man bara tar sallad vilket jag inte gjorde. 😂

Likes

Comments

Rekommenderar värkligen denna serien, den är bara så spännande & är bara bäst! Den handlar då om en tjej som kommer in i en värld med olika väsen, hon tillhör då shadow hunters. Dom stridbar mot andra väsen & bevakar människor. Skit dålig förklaring vet men... Ses imorgon😉

Likes

Comments

​som jag har längtat efter denna dagen & nu är den äntligen här! Nu har jag iallafall börjat skolan och jag antar att de flesta har gjort det. Är det bara jag som längtade super mycket till skolan förra veckan och nu efter att ha gott i skolan i 2 veckor känner jag redan att jag börjar tröttna😂  När började ni skolan?

Likes

Comments

tjenare! Idag är det lördag för er som inte visste det. Just nu är jag i Lissabon & åker hem i övermorgon. Idag har vi haft en shopping dag & mäst bara kollat runt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men måste skynda mig annars kommer de andra undra vad jag gör på toaletten så länge. Ha en fortsatt trevlig kväll:)​

Likes

Comments

Hej hå! Idag är det slappdag igen. Eftersom vädret inte är på topp. Igår skulle vi IGENTLIGEN äta på resturang men eftersom vi inte hade bokat så var det fullt överallt. Men vi bästemde oss för att göra en liten myskväll på stranden i stället & det blev så sjukt bra. jag tog även några sjukt bra bilder på Lova om jag får säga det själv. Men hon ville inte vara med på bloggen så därför kan jag inte visa dom för er.

I morgon åker vi iaf till Portugal & det ska bli så skönt att komma till ett nytt ställe. & nu är det bara 17 dagar kvar tills skolan, jag tror jag kommer att freaka ur snart.

Likes

Comments

god morgon! Idag har vi ätit frukost på ett kafé & härregud vad god frukost de har där. Men iallafall, idag ska vi ha en liten vilodag & bara ligga på stranden.  Jag & Lova hadde tänkt att bodysurfa lite också. I övermorgon åker vi till Lissabon & där ska vi bo på hotell i två dar. Är det bara jag som älskar hotellfrukost. Men efter att vi har vart i Lissabon ska vi åka hem till Sverige igen. & kan ni gissa, För mig är det bara 18 dagar kva tills jag börjar skolan igen!!! Jag ska då börja 6.an för er som inte visste det. 


Likes

Comments

​tja tjenare på er! Helskotta vad det var längesedan jag skrev något. Men det är så att det går i perioder, ibland vill jag ha en blogg & lägger ut saker hela tiden. Men på senaste tiden har jag inte varit lika hypad på det. Man kan säga att jag har gjort en stooooor paus, igen. Men idag kände jag för att starta igång min blogg igen. Även fast jag typ inte har några läsare. Men vad gör det om man tycker att det är kul? 

Just nu är jag iallafall i Portugal & härregud i går var det typ 40 grader ute & nu är det målningt. Man bara är det någon som sitter där uppe & försöker jävlas med en! Om ni har sett Ijustwanttobecool ' s video så fattar ni vad jag menar. Förresten så var vi på världens godaste resturang idag! Jag vet inte vad den hätte men omg vad maten var god. Hoppas iallafall att ni har en fortsatt trevlig kväll!


Likes

Comments