Header

Usch vad man mått bättre men snart är det jullov och det kunde inte kommit lägligare. Håller ju på att kollapsa.. I vilket fall skiter jag i att plugga matte ikväll trots att det är mycket jag har kvar för jag pallar ej mer helt enkelt. Ibland är det så, finns inte så mycket mer att säga om det haha.

Var även hos Hälsocentralen imorse, vilket inte gav så mycket. Gick dit för att prata om min acne och har väntat i några månader, vilket de verkligen inte var värt tyvärr.

Aja, nu ska jag duscha för att sedan mysa. Ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Början av 2017 och jag var kvar på min gamla bloggportal men även kvar i mitt gamla jag. Hade inte förändrats så mycket från högstadiet än. Firade nyår uppe i Stockholm i vanlig ordning, så kickade igång året med en hel del shopping som de senare blev ännu mer av när jag drog vidare till Malmö. Annars varierade jag familjepromenader med gymnasiefester men hängde även otroligt mycket mer med mina klasskamrater, speciellt hos Isak. Hmm tror jag skulle säga att det största valet jag gjorde under denna period var att lägga målvaktshandskarna och innebandyklubban på hyllan.

4 låtar som gick på repeat var:

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå där! Ska sätta igång ett Riverdale-avsnitt innan min lilla pluggstuga här hemma drar igång med både matte & svenska! Skulle även behöva plugga lite glosor till ett glosprov nästa vecka men det tar vi någon annan gång haha. Hade ju hoppats att nästa vecka skulle vara helt provfri men icke sa Nicke.

Puss på er!

Likes

Comments

Sista hela veckan, here we go! Massa prov och saker som ska göras men om jag överlever kommer jag leva loppan efter haha. Egentligen hade jag velat leva så nu med men man kan ju inte alltid ha det bra. Om ni som läser detta också har mycket i skolan vill jag bara säga tre saker:
1. Du duger oavsett betyg
2. Andas, det kommer lösa sig
3. SNART JULLOV<3

Likes

Comments

Hela kvällen har i princip varit skit. Tänkte att det var dags att ta tag i matten men förstår 0,0, så blev bara sur på mig själv och en o annan tår letade sig fram:(. Sen hade vi tvättat min nya tröja fel och med fel menar jag att trycket som innan var vit är nu istället rosa. Pappa tyckte det blev snyggare men är inget stort fan av rosa, så är väldigt skeptisk..

Aja, life goes on! Nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar på hög volym och dricker te för pallar inte va ledsen mer. När teet är slut blir det ansiktsmask, sometimes you gotta treat yourself<3

Likes

Comments

Halloj! Blev ingen match utan ska sätta mig med plugg istället, segt.. Något som inte var segt var julmarknaden på Capella. Riktigt mysigt och speciellt när snön vräkte ner. Julkänslan på topp. Köpte dock inget förutom en saffranskaka men det räckte för att göra magen nöjd haha.

Likes

Comments

Det snöar!! Perfekt nu när jag ska på julmarknad på Öland, vilket bara det är jättemysigt i sig! Annars ska jag kanske på en innebandymatch i Borgholm men tror tyvärr det blir plugg istället..

Igår kom Lollo förbi en stund och det uppskattades verkligen må jag säga. Trots att jag ej mått så bra fick hon mig på mycket bättre humör.<3

Glad andra advent!

Likes

Comments

Tjenare! Tänkte bara dra lite snabbt om gårdagens festligheter. Drog till Lovisa så snabbt jag bara hann men är känd för att ta tid på mig, så gick väl sådär och kom garanterat sist när jag skulle kommit först typ.. Aja, sånt händer haha.

Förade och körde lite lekar med ett härligt gäng på 7 tjejer innan vi hoppade in i två bilar som tog oss vidare till själva festen. Var skitsoft tills polisen och lite annat sket sig men hade fett kul överlag!

Likes

Comments