Eftersom att jag har tråkigt tänkte jag göra en lista på 5 saker jag stör mig på. Vissa av dessa grejerna kanske ni tycker är lite konstiga men som sagt jag stör mig på dem så jag tar med dem ändå.


1. När internetet typ inte funkar under lektionerna.

På min skola så har vi alla böcker på datorn, och när internetet inte funkar så BLIR DET BARA SKIT JOBBIGT typ i hate you INTERNET för då måste vi göra andra saker, och jag är inte så stort fan av att göra andra saker av olika anledningar


2. När folk rör mig.

Nu kanske ni tänker "varför gillar du inte när folk rör dig", mitt svar till det är att det är obehagligt tycker jag, jag behöver mitt personliga space för att känna mig bekväm och när folk bara kommer och kramar mig känner jag mig bara obekväm. Så klart får man krama mig, det kan vara skönt ibland men som sagt så gillar inte jag kramar så mycket eller någon annan beröring, min familj får knappt krama mig eller nåt sånt så jag gillar det verkligen inte.


3. När någon säger "ingen fråga dig" till en.

Alltså seriöst, du är i en konversation med ca 3 personer eller nåt sånt och kommenterar man något(inget riktigt taskigt utan bara en observation) så svarar personen "ingen fråga dig". Jag tycker bara att det är barnsligt, bara onödigt.


4. När man ska mikra något.

På förpackningen står det 3 min, men efter man har mikrat det så länge så är det fortfarande lite kallt, så sitter man och äter och råkar tugga på nåt kallt....nice va. Så jag har kommit fram till att man alltid ska mikra det i en minut mer bara för att vara säker att allt är varmt.

5. När saker inte blir som jag hade förväntat.

Låt oss säga att jag ska träffa en kompis och så har jag ställt in mig på att vi ska träffas, och så ställer personen in det. Jag blir skit sur då, för jag har liksom ställt in mig på det. Jag blir inte sur på personen utan att vi inte kommer träffas. Svårt att förklara men hoppas att ni förstår.


Så där var 5 saker jag stör mig på hahah, nu är det sportlov yay! Lite ledigt från skolan äntligen :)

Hoppas att ni har en bra dag, hejdå!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag inte har varit så aktiv, och jag ber om ursäkt för det. Men iallafall så bloggar jag nu :)))

Idag så färgade jag håret. Bilden är på fel håll men ni ser ändå. Och igen jag ber om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv. På måndag är det skola yaay*suck*.

Likes

Comments

​Ifall ni undrade varför jag inte har bloggat är det för att det var julafton och så blev jag sjuk och sedan så skulle jag till min morfar.. 


Iallafall,  julafton gick bra för mig, jag fick det jag ville ha så jag  är nöjd, men när jag kom hem så mådde jag illa och kl 5 på morgonen dagen efter spydde jag. Det var bara lite som tur är eftersom jag gillar inte alls att spy(vem gör det), jag börjar alltså gråta när jag spyr.... Och under hela den dagen mådde jag helt enkelt bara SKIT.  

Igår åkte  vi till min morfar och hans fästmö eller vad man ska kalla henne iallafall så sov över där. Det blev exakt som jag trodde, dem tog upp saker dem verkligen inte skulle gjort, alltså sånt som har hänt... Mamma började gråta och det blev helt enkelt inte bra.. Senare den kvällen tittade på "Unga Zlatan" och den var jättebra tycker jag, jag gillar själv inte fotboll så mycket men jag blev ändå lite intresserad av det haha. Vi åkte hem vid ca 12 på dagen. 

Och sedan har vi idag, jag har inte gjort så mycket idag faktiskt... Jag har däremot kommit till den tiden av året jag får vad jag kallar "mag-attacker". Jag får det en gång varje år och detta brukar pågå ca 3-5 dagar. Jag får vad som enligt mig känns som att någon försöker dammsuga upp ens mage inifrån...inte skönt alls... 


Men annars har det varit bra! Hoppas att ni har haft det bra!

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag rada upp 10 låtar du måste lyssna på julafton som är i imorgon, YAY!

1. All I want for christmas is you-Mariah Carey

2. My only wish(this year)-Britney spears

3. Last Christmas-Wham!

4. I'll be home-Meghan Trainor (denna låt är också en lite nyare låt, men jag lovar den är värd att lyssna på)

5. Baby, I'ts cold outside-Jessica Simpson och Nick Lackey

6. Something kind of wonderful-Chris Medina

7. Winter Wonderland / Dont worry be happy-Pentatonix och Tory Kelly

8. Mary's Boy Child / Oh My Lord-Boney M

9. One More Sleep-Leona Lewis

10. Santa Tell Me-Ariana Grande (denna låt är också lite nyare men som sagt den är bra)

Jag har själv svårt att hamna i en Julstämning men dessa låtarna hjälper mig med det. Alla dessa låtarna finns på spotify.

Min jul spellista: https://play.spotify.com/user/allis04/playlist/7GbDPzu2zmjxYJg7Tim9RY

OBS! I den spellistan finns det några väldigt nya låtar så om ni inte tycker om såna jullåtar så har jag varnat er..


Tack för du tog din tid att läsa detta.

Imorgon kommer jag nog inte blogga, det kommer jag nog inte heller göra på Nyårs helgen så ni är medvetna om det.

Godjul! <3

Likes

Comments

Idag fick jag min mens för denna månaden. Iallafall fick jag min första Mens 22 maj detta året och sedan dess har jag haft det. Varje gång jag har Mens blir min Mensvärk värre och värre och nuu MÅSTE JAG HA DET PÅ F***** JULAFTON OCH JAG VILL TYP STRYPA NÅGON.... Min katt mysde med mig och så ett två tre stack han, jag började gråta!!!! UGH!!!


Aijt behövde bara få ut det, tack för att du tog din tid och läste.

Likes

Comments

Hej!

Jag har bestämt att endast blogga när vi har lov eller när vi är lediga.... Det kan hända att jag kanske bloggar lite då och då annars... Jag har bestämt detta för att det blir enklare för mig och så har jag mer inspiration om vad jag ska blogga om. Det är ju snart JULLOV YAY!!!!

Hoppas att ni förstår!

/MVH Allis


Likes

Comments

Hej!

Idag var det skola så det hände inte så mycket ja ni vet..

När jag kom skulle jag och min mamma köpa lite presenter till min mormor som fyller 63 eller 64 år imorgon.

Vi köpte en termos, muffins papper och ett kak tryck där det står "home made". Vi hittade inte så mycket med.

Vår matkasse ska komma snart, vi har redan ätit eftersom den kom så sent. Vi åt spagetti och köttfärssås...

Jag har blivit förkyld också och så fick jag hicka idag *suck*.


Jag undrar om ni vill att jag ska göra en serie på nåt ämne issåfall kommentera så vet jag!

Likes

Comments

Hej!

Jag skulle bara meddela att jag inte kommer blogga i helgen p.g.a att jag är hos min pappa och jag kommer inte orka. Men jag ska försöka lovar

Likes

Comments

Hej!

Jag åt en morot till frukost (gud va bra frukost Allis) och det var det jag klarade mig på tills mamma kom hem. 

Sen kom gubben som fixade våran balkong. Efter det tittade jag på Scream och sen kom mamma hem och jag åt lite lasagne. Ungefär 20 min efter det CYKLADE vi till mammas kompis Sandra och var där från 17:00 till 19:15 typ. Min kjedja hade hoppat av när jag hade trillat så sen  gick vi hem som tog typ 20-30 min. Ja och nu har jag varit hemma i typ en timme. 

Efter som det är så sent orkar jag inte skriva så mycket hoppas att ni förstår.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag och min mamma besöka hennes vännina och hennes son.

Innan det ungefär vid 2 tiden så ska det komma nån och fixa nåt på balkong. Vi har stängt in våra katter i köket p.g.a att en av våra katter kissar i hallen ibland. Men vi får se hur det går. Jag undrar ifall den personen kommer ringa på port-telephonen.

Min dag ser ganska tråkig ut igentligen...

För att byta samtalsämne så ska jag börja på Hot Yoga nästa torsdag, det kallas Hot Yoga för att det ska vara typ 40 grader i rummet där man har Yoga. Man kommer inte frysa iallafall.

Vad ska du göra idag?

Likes

Comments