Nollningen vi hade var sååå rolig. Vi festade i stort sett varje dag i 2 veckor. Man trodde inte man skulle palla de, men det gjorde man haha? Det var så fullsmockat med roliga aktivitet att man ville vara med på allt helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag ledig ifrån skolan, har faktiskt varit ledig hela denna vecka. Skulle pluggat hela dagen, men ja så kanske det inte riktigt blev haha..

För de första så fick jag gå till andra sidan stan för att hämta min cykel som varit på reperation. Sen gjorde jag en sak jag faktiskt aldrig gjort förut, var så nervös haha!!🙈 Går nog inte in på de här på bloggen, men det gick faktiskt bra i alla fall. 😌

Sen så fyllde fina Ellie år idag. Vi tänkte överraska henne genom att säga att hälften av oss inte kunde fira henne idag. Så jag tex sa att jag skulle hem till Oskarshamn. (Vilket då var en lögn) Dem andra skyllde på andra ursäkter. SJÄLVKLART failar jag genom att skriva i fel grupp och börjar prata om hur jag ska gå till cykelverkstaden osv och lägger ut mystorys helt utan en tanke på att jag "inte" är i Kalmar haha. Så typiskt mig. Men Ellie verkade ändå inte fatta något!🙈

Så Jenny bjöd hem Ellie till sig, sen när hon hon klev in så hoppade vi alla fram och sjöng och gav tårta, blommor och paket. Gulligt ju?👼🏼

Så har varit en bra dag ändå. Blir sängen snart för att gå upp hyfsat tidigt imorgon för studier. Godnatt!

Likes

Comments

Slutade blogga någonstans i april, tror jag. (?) Haha bästa kollen. I alla fall, tänkte berätta lite snabbt vad som hänt sen dess.

I maj fyllde jag år, viktigaste dagen på året. Så är det bara, tro inte din födelsedag eller julafton eller dylikt är viktigare? Mohaha. Fyllde hela 21 år. Så gammal? Mår faktiskt lite dåligt över det. Ni som är äldre än mig nu skrattar väl åt mig och tycker att jag är jätte ung, men känns ändå som tiden går så himla fort.

Bilder från min födelsedag!

I somras hade jag sedan min första betalda semester. Historiskt! Under sommaren tågluffande jag Europa och var även på en annan resa till Grekland. Var också en sväng till Göteborg. Tågluffen är en stor rekommendation!

Slutade på Maxi. Fick reda på att jag var antagen till min drömutbildning och tackade ja. Flyttade till Kalmar och har idag bott och studerat här i en månad!

Ja det där var ju väldigt kortfattat och översiktligt. Men en liten översyn i alla fall! Xx

Likes

Comments

Jaa varför en nystart?
Jag har haft en hel del bloggar faktiskt, tycker de är skönt att dela upp dem lite. Nu har jag flyttat till Kalmar och börjat studera, ett nytt "skeende" i livet liksom.
Min gamla blogg ligger på; www.nouw.com/Aliceg

Så då var Aliceg upptaget och även så hela mitt namn,(alicegoransson). Så fick bli Allie. Fått smeknamnet här av mina kompisar, till i början lite som ett skämt. Två tjejer i gänget heter Ellie och Jenny(ie). Så då blev jag Allie och Emilia Millie och Sandra Sandy osv haha. Men vi har fortsatt kalla varandra så! Så det fick denna blogg heta.

Ligger fortfarande i sängen nu, känner mig lite halvkrasslig. Har sådan hosta och hesröst?😩 Men nu måste jag upp och börja plugga lite, tenta på fredag.

Likes

Comments

Im baaaack!👼🏼

Hej på er! Har faktiskt saknat er. Saknat att skriva av mig och bomba er med bilder. Kände för att skapa en ny blogg, nystart. Hoppas verkligen alla gamla läsare hänger med till denna!🙊

Har hänt en hel del sen sist faktiskt. En del saker kanske lite väl för privata att ta upp. Men bla har jag flyttat till Kalmar(!!), skaffat mig min första egna lägenhet(!!) och börjat studera vid högskolan.(!!) haha.

Får skriva mer om allt detta i senare inlägg. Men jag mår toppen, skaffat massa nya goa vänner och stortrivs i Kalmar samt skolan. Som sagt, lovar att berätta mer. Men måste sova nu. Vi hörs!😚

Likes

Comments