View tracker

Insteet att jag tycker att de är kul att blogga i början men sedan är deee bara såå tråkigt så jag slutar blogga helt nu. Men låter bloggen vara kvar. Så alla inlägg inte försvinner ;)

Likes

Comments

För ganska länge sedan skrev jag att jag hade målat naglarna. Jag skrev också att jag skulle lägga upp bilder på dem. Här kommer de!


Dessa saker använde jag: 

Ett blå grönt nagellack från nordic cap


Ett superfint somrigt rosa nagellack från essie i färgen cute as a buttonEtt svart "detalj" nagellack


och till sist en pensel från isadora för att göra strecket med. Likes

Comments

Jag tog lite bilder från Koster ön. Vi cyklade runt på ön och så gick vi in och kollade lite på kosters trädgårdar. Det fanns djur och blommor bland annat. 
Jag tyckte att hönan såg så rolig ut uppifrån så jag var bara tvungen att fota. 😂

Fina Emma och hennes mamma. Ni ser även Emmas lillebror Petter i bakgrunden.

Likes

Comments

Nu är jag hemma! Vilket betyder att jag nu laddar upp alla bilder jag tagit med kameran. Jag tänkte att jag börjar med några bilder från Fiskebäckskil vilket ligger norr om Göteborg. Vi hade supermysigt och det var väldigt fint där. 


Det fanns massa vildväxande björnbär där som vi plockade. Eller tjaa.. de plockade, jag fotade. Det var första gången jag smakade björnbär och det var supergott. Alla bilder är tagna med min systemkamera Canon eos 600d.

Likes

Comments

Vi åkte up med båten för att bada ändå fast det var kallt. Det var ingen trevlig båttur. Alla blev helt blöta av allt vatten som stänkte upp. Sedan blåste det sjukt mycket. Ingen bra kombo. Det var väldigt klart vatten och det var inte särskilt kallt heller. Men jag valde att avstå från att bada pågrund av att det blåste så kallt.


Idag åkte vi ut till Sydkoster, vilket är en ö. Vi hyrde cyklar och cyklade runt lite på ön. Det var första gången jag cyklade på en vuxen cykel :). Jag har tagit lite bilder med kameran härifrån. Men som sagt så har jag inte min dator här.

Imorgon åker vi hem.


Likes

Comments

Förlåt för att det inte har kommit upp något inlägg. Alla bilder jag har tagit är på kameran och måste föra över de på datorn för att jag ska kunna ladda upp de. Vilket jag inte kan göra eftersom att jag är på Rossö med Emma. Jag och Emma har även filmat en video som kommer upp när jag är hemma igen.
Det var tänkt att vi skulle bada mycket här eftersom att de finns bra badställen. Men nu är de så kallt och blåsigt så jag vet inte om det blir så.
Jag tänkte filma en back to school supply haul eftersom att jag har köpt lite grejer när vi var i Göteborg. Igår köpte jag en mascara från maxfactor. Clump defy heter den och jag fick den för halva priset (87,50kr) på Grand parfymeri. Jag är väldigt nöjd med den.


Likes

Comments

Nu har vi sovit en natt i Göteborg hos Pers kompis. Idag ska vi åka till hotellet. Undrar hur det ser ut.. :) Jag har tagit bilder med kameran som kommer upp när jag är hemma igen.


Likes

Comments

Albin fyller år idag och han har valt att åka båt och kolla på bio idag. Apornas planet blev bio valet. Jag har inte sett ettan så antar att jag inte kommer förstå ett skit.

Ska jag ta med kameran till Göteborg?Likes

Comments

idag skulle vi egentligen ha åkt till Göteborg men tyvärr blev det inte så. Vi bokade om till onsdag istället eftersom att de kommer att regna i Göteborg när vi skulle vara där. Vi kommer åka på tisdag till Mammas killes kompis som bor där. Sedan på onsdagen åker vi till hotellet. Funderar på att ta med min kamera men har inte bestämt mig.

Så idag ska vi grilla på klipporna och fira min lillebror Albin som fyller år och min kusin Noa.

Just nu målar jag naglarna. Bilder kommer. Det jobbiga med mig är att jag inte kan ha nagellack i längre än en dag. Jag river bort det. Men den här gången ska jag försöka att hålla mig undan.


Likes

Comments

Som jag har längtat! Nu är juni glossyboxen äntligen i mina händer.

I denna boxen fanns det lite mer smink saker än vanligt. Vilket gjorde mig glad. Låt oss nämna det fantastiska amerikanska utseendet på boxen. LOVE IT. Den sparar jag helt klart

Boxen innehåller 5 produkter. 

Ett snabbtorkande och hållbart nagellack från Claudia Cosmetics. Det ska ge naglarna en intensiv jämn snygg finish. 

Sedan fick jag top coat från Seche Vite som får nagellacket att torka snabbare och hålla längre. Jag är väldigt spänd på att testa detta och se om det fungerar. Jag har aldrig använt ett dry fast top coat förut.

Nu över till smink produkterna. Jag fick en kräm ögonskuggspenna i geléform. Denna ögonpenna är från Elizabeth Mott i färgen pearl. Den har en vattenfast formula och sitter verkligen hela dagen, jag testade. Den är till och med svår att få bort. Nu efter min dusch sitter den fortfarande som sten. Jag kommer använda den här ögonpennan i inre hörnet av mitt öga. 

Jag visste redan att jag skulle få ett mineral läppstift i av 229kr. Jag visste bara inte vilken färg.Läppstiftet är från Bellápierre cosmetics och jag fick i den vintriga vackra färgen CherryPOP.

Jag blev jätte nöjd med färgen. Den passar jätte bra på vintern. Men man kan självklart ha den när man vill. Det är en väldigt pigmenterad bärig färg som håller superlänge. Läppstiftet är gjort av naturliga vaxer, mineralpigment och skyddande antioxidanter. 

Den sista saken jag fick är en ögonskuggsborste från Teeez trend cosmetics. Designen på borsten är hur fin som helst. Det är inte den lenaste borsten jag har men den fångar verkligen upp färgen bra och resultatet blir pigmenterat. Den är väldigt enkel att jobba med och går att använda till de flesta saker i en ögonsminkning. 

Alla smink saker är helt fantastiska! Nagellacken har jag däremot inte testat än. 


Likes

Comments