Min absoluta favorit stilikon är självfallet Rihanna och har varit det så länge jag kan minnas. Helt utan tvekan är hon, i mina ögon, den snyggaste kvinnan på jorden alla dagar i veckan. Sjukt ball stil och helt otroligt utseende, hon passar bokstavligt talat i allt, alla hårfärger, frisyrer,, kläder o.s.v.. Dödlig!

Likes

Comments

​De senaste veckorna har jag legat efter med träningen väldigt mycket då jag haft mycket i skolan och även annat, men jag försöker att hålla igång så ofta jag kan. Att träna är bland det bästa jag vet verkligen, otroligt skönt. Håller på med ett nytt kost och träningsschema inför nästa månad, har lite mindre att göra då också vilket betyder hårdare träning, supertaggad!

Likes

Comments

Bikini från H&M, supersnygg och väldigt skönt material, dock var den lite liten, men det funkar. Direktlänk till överdelen här och underdelen här.

Likes

Comments

Vad gör Alisa på sin lediga dag? Kollar på The Vampire Diaries såklart, skräll haha. Kollade om från början, tröttnar aldrig. Till er som inte sett, ni borde verkligen det! Helt ärligt är det den bästa serien jag sett och tro mig, jag har sett många. Ett roligare inlägg väntar, håll utkik! Nu ska jag ut i solen och plugga psykologi inför kommande prov. Puss.

Likes

Comments