View tracker

Jag älskar verkligen Göteborg och dess arkitektur. Då solen vågade sig fram lite smått under dagen så tog jag i vanlig ordning med mig kameran ut på lunchrasten.

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en period då jag har totala cravings efter avokado-toasts. Prick hela tiden. I princip varje frukost den senaste tiden har bestått av två toasts varav en med mosad/skivad avokado + en kopp espresso. På den skivade avokadon strör jag även lite smaksatt salt. Tex citron- eller provencalsalt. Så. Gott.

På jobbet igår köpte jag med mig en så fin liten svart trådkorg. 25kr/styck. Perfekt att ställa kryddor och dylikt i.

Likes

Comments

Magont, ångest, stress, aldrig någon ro i kroppen. Tänk er att gå igenom dag efter dag utan möjligheten att komma till ro och slappna av. Så ser i princip konstant min vardag ut. Så fort jag vet med mig att jag gjort något jag inte borde gjort. Så fort jag gjort ett misstag - alla kategorier - så reagerar min kropp på värsta möjliga vis. Bland annat de inledande orden.

Jag känner hela tiden behovet att vilja ge rådet till alla att inte ta de misstag man gör på så sort allvar. Att inte ta dem så negativt. Att istället se misstagen man gör i livet som något lärorikt.

Varför kan jag inte ta mina egna råd? Varför kan man bara inte ställa in kroppen på ett sådant sätt?

Så länge kan kan minnas har jag alltid varit livrädd för just att göra fel här i livet, gällande det mesta. I skolan, på jobbet, i mitt förhållande. Som om min rädsla för att göra fel skulle förbereda mig för den dagen då misstaget är ett faktum. Men så är det verkligen inte. Inte på något vis. Det funkar inte så. Min oro för att göra fel lindrar inte fallet alls. Minskar verkligen inte smärtan. Den gör bara det hela värre. Inte nog med att jag bryter ihop när misstaget är framme - jag har dessutom slösat all den värdefulla energin på att oroa mig i förväg. Så onödigt!

Jag är en jävel på att måla fan på väggen!

Likes

Comments

Göteborg en ledig dag för att träffa två underbara vänner. Först frukost med finaste Ida följt av eftermiddagskaffe med Ewelina. Detta stavar perfektion.

Fiket jag och Ewe var på var extremt fotogeniskt.

Jag känner mig inte på topp. Nils är iväg över helgen men jag är ändå på väg tillbaka hem till honom. Även fast han inte är där så känns det mindre ensamt att vara i hans lägenhet. Ett glas rött, pizza + en bra film hoppas jag kommer lindra en aning.

Likes

Comments

Att starta dagen med att kunna sitta i soffan och verkligen njuta av kopp efter kopp med kaffe utan stress har blivit livskvalité för mig. Det var exakt vad jag gjorde imorse. I pyjamas satt jag i soffan, surplade i mig kaffe och åt frukost. Helt underbart.

Efter frukost, dusch osv tog jag med mig kameran + Nils för en foto-promenad på stan. Jag ville leka med min nya kamera.

Likes

Comments

Slottsbröllop, ostron i skärgården, jordgubbsplockning, födelsedagskalas i bersån.

Listan av ting jag med glädje ser tillbaka på från sommaren 2016 kan göras lång. Sådana minnen värmer en iskall och regnig januarikväll som denna...

Likes

Comments

Jag tillhör den gruppen människor som helt enkelt inte fungerar utan kaffe på morgonen.

Denna morgon hade jag lyxen att kunna ta det lugnt och sova ut lite eftersom jag inte börjar jobbet förrän 13. Gick upp, satte mig i pyjamas i soffan med en filt, tände ljus och drack min kopp kaffe. Testade Nils kaffekvarn (min julklapp till honom) och malde mig lite espressobönor. Denna härliga dryck avnjöt jag i mina favoritkoppar som kommer från Villeroy & Boch. Denna kopp heter Artesano Hot Beverage. Klicka på länken som tar dig till den.

Likes

Comments

When watching "Sex and the city" you need a drink in your hand.

Ville ju självklart egentligen haft en cosmo men vi saknade ingredienser. Istället fick det bli en fräsch Mai tai. Nils förklarade hur man gjorde och jag blandade drinken. Min första drink därav.

Likes

Comments

Många hus i centrala Göteborg är så fantastiskt vackra. Tog med mig kameran på lunchrasten idag för att fota!

Likes

Comments

Små detaljer är ju vad som gör helheten, inte sant? Jag är lite smått förälskad i dessa små klockor som Nils fick via fantastiska Designish.

Visst är de söta? Passar ju faktiskt att ha framme hela året om.

Detta är ej ett sponsrat inlägg men jag tycker faktiskt ni ska gå in via länken som jag angav och kika. Deras koncept att prenumerera på en inredningsbox är bara så bra. Perfekt för oss som älskar inredning och vill prova något nytt!

Likes

Comments