Imorgon ska jag och tjejerna gå på bio. Filmen vi ska se har sitt ursprung samma år vi föddes och nu - 26 år senare - ska vi se en ny verision.

Skönheten & Odjuret.

Jag kollade precis på originalet och är såå taggad på att se den nya.

Har någon av er sett den?

Bildkälla hittar ni här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Välkommen in i det gröna! En liten sneak peak på vad jag ska ägna min nästa lediga dag åt - närmare bestämt först nästa onsdag. Jag hade tänkt vara lite kreativ och låta fingrarna bli gröna. Bättre bilder kommer. Ursäkta bildkvalitén. V ä r d e l ö s t ljus att fotografera i. Trodde jag skulle hinna innan solen fick ner men icke.

Tredje av sju jobbdagar på raken idag. Bara att ta sig igenom denna monsterperiod. Himla tur att jag gillar mitt jobb ändå. Mina kollegor utgör en stor del av detta faktum.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

En sommardag i juli, ett stilla duggregn som sakta porlar ner och ger den där typiska doften.

En kaffe på en solig uteservering.

Bruna ben och doften av sollotion.

Torrt rosé på en picknickfilt.

Plocka jordgubbar.

Likes

Comments

Tidigt tidigt gick jag upp idag. Jag är tyvärr v e r k l i g e n ingen morgonmänniska vilket försvårar sådana arbetsdagar avsevärt! Det blir heller inte bättre av att ha en enveten ögoninflammation som ger mig ett helvete.

Dessa dagar drömmer jag om lediga sommardagar. Dagar då man väcks av solens strålar till skillnad från väckarklockan kl 05:00!

Likes

Comments

När man jobbar eftermiddags/stängningspasset i butiken har man tid att unna sig en lyxfrukost. Det gäller att ladda upp med energi så en orkar!

Idag fick det bli v å f f l o r med massa lyxig topping! Nils och jag åt våfflor till kvällsmat igår och det blev massa smet över.

Inte ska man slänga...

Likes

Comments

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så kom februariboxen från Designish.se hem ganska nyligen. Jag blev riktigt nöjd med hur fint dess innehåll gjorde sig hemma.

Inlägget är sponsrat av Designish.

Likes

Comments

Vet ni vad jag så gärna hade gjort ni i denna stund? Något alla b o r d e ägna sin söndagmorgon åt. Att ligga kvar i sängen och äta en lååång frukost. Att nergosad i täcket sitta och dricka kaffekopp efter kaffekopp framför en bra serie samtidigt som morgonsolen strålar in genom fönstret. Jag hade faktiskt hellre gjort detta än åka till jobbet denna morgon. Faktiskt. Men det blir säkert en bra dag ändå.

Istället visar jag bilder från min drömmiga brunch igår.

Gårkvällen var väldigt trevlig dessutom. Jag, Nils, Anna och Karl-Magnus åkte ut till hembyn och hälsade på min och Annas brorson Niklas, hans flickvän Jessica och deras lilla dotter Ines. Vi hann hälsa snabbt på lillan innan det var sängdags för henne. Sedan satte vi igång och lagade tacos och drack vin.

En riktigt härlig kväll!

Likes

Comments

Våren närmar sig med stormsteg och jag kan knappast bärga mig! Jag älskar verkligen våren och allt vad den innebär. Utefikor i solen, doften av solens värme mot den grusiga asfalten, vitsippor och påskliljor som klättrar upp ur jorden.

Denna vår planerar jag att bo i dessa krispigt vida sneakers. Mina första "riktiga" sneakers jag äger.

Det måste bara blir liiite torrare och varmare först.

Likes

Comments

Idag väntade ett fint paket från Designish.se Månadens låda innehåller lyxiga doftpinnar från K.Lundqvist samt två vackra krukor/ljuslyktor från By ON.

Ska bli så roligt att pynta med dessa här hemma. Fler bilder kommer!

Tusen tack Designish!

Likes

Comments

Är det bara jag som känner mig totalt sviken? Men jag borde väl vant mig vid det här laget. Våren är inte lojal i mars. Så är det bara! Vi får väl antagligen vänta till den senare delen av april innan vi helt kan känna någon tillit till våren och dess väder!

Men jag längtar efter tulpaner, sneakers, jeansjackor, kaffe på uteservering, vitsippor.

Visst är jag inte ensam?

Likes

Comments