Att landa i sängen efter en arbetsdag med detta som kvällsgott är inte något man tackar nej till.

Dessa godsaker kommer passande nog från Flying Tiger of Copenhagen. Närmare bestämt den härliga, fräscha lemonaden (finns även i större flaska), de urgulliga glasflaskorna i form av en glödlampa och sist men inte minst mina favoritgodisar - sura jordgubbsmarshmallows!
Även skärbrädan kommer från butiken.

På tal om jobbet så väntar en underbar helg för mig och mina kollegor...

Mer om detta i senare inlägg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När man tror att a l l t är planerat och ordnat. I grund och botten är jag så beroende av att hålla ordning (syns för det mesta inte utåt) men så är det. Planerar jag något så blir jag helt freaked när saker inte går som planerat. Jag blir helt paralyserad. En av sådana scenarion är, som ni säkert kan förstå, när man försover sig...

Två alarm efter varann var ställda, telefonen var fulladdad. Men nej...

Life happens!

Likes

Comments

Detta är en look jag kommer köra mycket med i sommar, känner jag! En look och outfit jag trivs gott i. Enkel & casual! Naturlig!

En sweatshirt, svarta jeans, strand-vågigt hår och en jeansjacka. En outfit som passar måndagmorgon.

Kan vi förresten ta en stund och uppskatta att vi är världsmästare i hockey! Lundqvist & gänget tog oss till guldpokalen igårkväll. Jag är ingen sportnörd whatsoever men när en sådan bragd blir ett faktum blir man så klart otroligt stolt!

Hejja Sverige!

Likes

Comments

En lugn lördagskväll här på Hagavägen. Har jobbat ett litet pass i butiken och nu har jag parkerat mig i sängen sådär behagligt trött i kroppen.

Gjorde lite kvällsmat och gosade ner mig. Jag har snöat in mig lite i "Kevin-fallet", därav kollar jag just nu på dokumentärserien om ämnet i fråga. Stark berättelse!

Likes

Comments

Underbara dag! Solen har hälsat på hela dagen och temperaturen har nått hela 25 grader vilket har varit f a n t a s t i s k t ! Jag hade dessutom en kort dag på jobbet vilket resulterade i fler timmar ute i solen. Ni kan ju ana hur glad jag har varit idag! Underbart!

Jag spenderade någon timme på en filt i solen innan jag mötte upp mamma och tog en glass.

Nu sitter jag med ett vidöppet fönster och njuter av ett glas rosé.

No more words are needed!

Likes

Comments

Ovanstående titel täcker det hela ganska bra tycker jag.

Tidigare ikväll kände jag mig riktig nere av någon anledning. Vet ej riktigt varför. Tyckte synd om mig själv samtidigt som jag tryckte i mig glass. Jag vet, ibland är det ok! Men så helt plötsligt fick jag ett ryck, reste mig upp, drog på träningskläderna och gick ut och sprang.

Nu är jag en helt ny människa igen.

Så ja - running solves everything!

Likes

Comments

Vi har just haft en kväll h e l t i min smak. Nils tog med mig ut på middag och vi gick till ett ställe som heter Bourbon Street. Ett burgarhak i centrala Göteborg. Atmosfären andades USA under de tidiga 1900-talet. Maten var fantastiskt god. Vi tog varsin "Sloppy New Yorker" med en god öl till huvudrätt och blueberry cheesecake till efterrätt. Kan det bli bättre?

Väldigt mätta och belåtna promenerade vi vidare till mitt numera favoritställe nämligen Hotell Pigalle. Atmosfären i denna underbara och vackra byggnad berättade om 20-talets Paris. Längst upp på vindsvåningen har de en utsökt bar/restaurang. Vi satt vid bardisken som var gjord i marmor och njöt av varsin drink innan vi begav oss mot tåget.

Det är ganska underbart att fylla år ändå...

Om det är något jag tycker om så är det restauranger, hotell, barer m.m som bjuder på en unik och enhetlig atmosfär. Att man liksom kommer till en annan tid när man stiger innanför dörrarna. Guldstjärna för sådant!

Likes

Comments

Dagens träningspass avklarat, andra maskinen tvätt är igång → dusch sedan dagens andra kopp kaffe.

Glamourösa onsdag!

Senare idag ska jag dock svida om och ta tåget ut till staden på G! Middag med min Nils står på agendan.

Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Kaffetanten has spoken, once again!

Ligger nergosad i sängen med en god kopp kaffe. Snart dags för en tur till gymmet.

Åh jag älskar vissa lediga dagar!

Likes

Comments