Morgonens bilder ger en liten vy från mitt (kanske Sveriges minsta) sovrum.

Efter gårdagens monsterpass på jobbet var det skönt att ligga här och avnjuta en sovmorgon. Ur högtalarna lyssnar jag på podcasts, dricker morgonkaffe i sängen och ska alldeles strax fixa frukost.

Den ursöta lilla vätten på mitt sängbord är egentligen en juldekoration som min fantastiskt duktiga mamma har gjort. Men jag tycker om den så mycket att den får hänga med året runt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utanför fönstret smattrar regnet. Mörkret börjar falla på så nu är det hög tid för att tända ljus och krypa ner framför Netflix med en kopp kaffe!

Dessa fantastiskt söta små mässingsstakar hittade jag i en second hand-butik tidigare idag. Har länge velat ha sådana och de gjorde sig perfekta här hemma.

Likes

Comments

En ledig måndag vars morgon innehållit de första kopparna kaffe i soffan, invirad i täcke. Tända ljus på bordet med ett färskt inredningsmagasin att gotta ner sig i.

Till detta har jag dessutom tittat på Outlander som ä n t l i g e n kommit med nya avsnitt. Säsong 3 är här och jag är överlycklig! Har ni inte upptäckt denna underbara serie ännu så hoppas jag ni spanar in den snart!

Nu har jag anledning att längta efter måndagar!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att bli inspirerad av andra bloggare - både vad gäller inredning och recept m.m.

Senast blev jag inspirerad till en ny variant av overnightoats (något jag blivit riktigt svag för den senaste tiden). Ursprungsreceptet till denna godsak hittar ni hos AGNESTUGG !
Det var fantastiskt gott!

(P.s. Sekunden efter sista bilden togs välte kaffekannan och kaffet rann ut i min relativt nybäddade säng...)

Likes

Comments

Att kila till torget och köpa en fräsch blombukett en grå, kall och regnig måndag kan ju inte passa bättre. Denna gång blev det en härligt spretig skönhet i gröna nyanser. Passade perfekt hemma på den gamla trälådan vid fönstret.

Likes

Comments

Jag må vara en amatör-inredare i den mening att jag inte har en utbildning som givit ett inredare-certifikat. Men skulle jag ge något tips till alla er därute som önskar förändra/förbättra något därhemma - ta in växter (plockar ni själva så var säkra på att ni tar växter som är ok att plocka). Det kan vara något så enkelt som några kvistar ormbunke. De vissnar f o r t dock men ack så fina den korta stund man kan ha dem! Jag personligen föredrar att ha endast gröna växter men vill man så kan man enkelt och snabbt få in en klick färg med hjälp av växter.

Rummet blir med ens så mycket mer levande med vackra växter i det!

Likes

Comments

God morgon, fredag!

Har ni också sådana där speciella dagar då allt känns som pest och pina? Dagar då inget gör en glad. Då allt känns jobbigt? De senaste dagarna har tyvärr varit exakt sådana. Utan någon som helst förklaring till varför. Allt har setts ur en väldigt negativ synvinkel. Hur jag än vridit och vänt på saker och ting så har allt ändå bara känts...sorgligt!

Det är under dessa perioder man äter pizza till middag, drömmer sig bort till andra länder & nya äventyr samt startar dagen med choklad och en kopp kaffe som frukost tillsammans med tända ljus. (Lång mening)

Jobbar man dessutom inom butiksbranschen så är det bara att klistra på leendet och låtsas att allt är bra. Fake it til you make it, som syrran brukar säga!

Så nu ska jag snart börja bege mig mot jobbet. Ska dock stanna till längs vägen och införskaffa en ordentlig frukost...

Likes

Comments

Så otroligt skönt med sovmornar! Det faktum att man kan ta god tid på sig, dricka kaffe i lugn och ro och hinna få i sig en ordentlig frukost!

Lightbox - Flying Tiger Copenhagen, Preskanna - Bodum, Kaffekopp - Villeroy&Boch, Skärbräda - Gekås, Vas - Flying Tiger Copenhagen.

Likes

Comments

Så här har jag spenderat helgen. Tillsammans med Nils åkte jag och några av hans vänner ut till vackra Härön i norra skärgården. Där var vi inbjudna till hans bästa kompis Johan och hans familjs sommarhus alldeles vid vattnet.

Där har vi spanat på segelbåtar i Tjörn Runt, badat i havet, ätit kräftor, solat på bryggan, druckit rosévin i ösregn + åska och haft 5-kamp. Vi var även med förra året då denna tävling också anordnades. Förra året förlorade mitt lag men detta år vann vi till vår stora förtjusning!

Som ni ser växlade vädret väldigt mycket under dessa dagar.

En helt makalöst mysig helg har passerat och värdparet var helt fantastiska precis som förra året.

Likes

Comments

God morgon!
Denna fredag är jag av en händelse ledig. Har redan varit uppe ett tag och fotograferat, gjort frukost och nu ligger jag i sängen med morgonens andra kopp kaffe. Jag försökte mig på att inte dricka kaffe på en hel dag i förrgår. Usch! En sådan huvudvärk...jag är officiellt kaffeberoende.

Resterande dag ska bestå av mer fotografering, lite städning och annat smått och gott.

Senare ikväll blir det en tur ut till skärgården!

Likes

Comments