Gårdagens mellis!

Är påväg hem från skolan nu, haft två riktiga pissdagar i skolan. Inte alls blivit som jag tänkt mig och jag vill bara bort från Sverige nu, så skönt att vi åker på söndag!!
Kvällens planer är iallafall utgång med Andrea, Demi och några fler. Vi ska föra lite på Vasabar innan vi drar och kollar på Linda Pira som ska spela på trädgårn! Tycker hon är så sjukt cool så kunde inte missa de hahah. Men först ska jag hem och plugga lite innan jag drar mig mot stan, hoppas ni får en bra fredag allihopa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens frulle/lunch!

Är påväg till skolan nu, hade ingen spanska imorse så fick sovmorgon. Idag har jag enbart engelska i ca 1,5 timme och sen slutar jag för dagen! Då ska jag hem och plugga lite i solen, så underbart väder idag!! Lökar verkligen sönder och tog på mig de svalaste kläderna jag hittade som inte var klänning eller short.

Här får ni en liten sneakpeak på dagens.

Likes

Comments

Precis kört ett pass på gymmet, blev 10 min intervall, 10 min cykling och 70 min styrka. Så skönt att komma igång lite med träningen!! Slutade halv 2 idag istället så passade på att ta en trip till gymmet här på Lindholmen, så nu sitter jag här i massagestolen och slappar lite innan jag snart åker tillbaka till skolan. Har ett arbete på en skoldator som jag måste skicka över till min mejl, sen tar jag bussen hem för lite plugg hemma.

Likes

Comments

Va och fyllde på mina fransar förra veckan, blev lika nöjd som förra gången! Tycker dom har hållt sjukt bra och har aldrig upplevt att jag tappat massa fransar om jag legat med ansiktet i kudden hela natten.

Om man vill göra fransar där kan ni gå in på vassasaxar.eu och boka eller ringa 031-280202. Ett nytt set kostar 495kr, vilket är ett sjukt bra pris för en så bra salong!

Likes

Comments

Haft två jätte chilla skoldagar och är redan skoltrött haha... Tycker alltid jag blir mer skoltrött precis efter varje lov än innan, jätte konstigt egentligen. Ligger iallafall och kollar på tv med pappa, kollat på bil nu i typ 3 timmar och har hittat några jag är intresserad av! Vet inte hur många timmar jag lagt ner på detta bil-letandet, vill bara få köpt den nu!!

Imorgon är jag iallafall ledig och kommer starta dagen med tandläkartid halv 10, sen plugga svenska hela dagen. Fortfarande rätt lugnt nu i skolan så har kunnat slappa hela dagen. Hade även första fotbollsträningen igår efter typ 1,5 års paus vilket var riktigt kul!! Ska bli så roligt att börja igen, saknat mitt lag<3

Likes

Comments