Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när det är så nära till Craig Stevens kursen så är det mycket som ska göras!

Så idag började jag morgonen med att gå över till Birgitta och hjälpa henne med att skrapa hennes transport medans hon oljade den, slavarbete, haha! ;)

Sedan så for jag ut en sväng i skritt, trav med båda hästarna i skogen, vilket var väl uppskattat av dem båda, de var så himla varmt idag så båda hade hängläpp och var superlugna och fina, tur att de lyssnade i alla fall+ att jag marktränade Mackis, hon orkade inte göra så mycket efter ridpasset så jag nöjde mig med en riktigt fin bugning, lite yoga som gick bra och supergoa pussar som hon kan ge! "Det här kan jag matte!"

Efter det så drog jag 4 korgar med gräs idag så vi har med oss när vi far till Blåsmark på kursen. Jag har också hunnit gå ut och gå en runda och pluggat den klassiska dressyrens historia och nu blir det att plugga ännu mer!

Hon var så duktig igår när vi satte på två lastpallar ovanpå varandra och klev upp utan några minsta bekymmer helt utan sällskap också! Så jag ber till gudarnas namn att hon kan vara snäll med oss och gå in i transporten utan att bekymra sig över något annat.


Likes

Comments

Idag så bestämde jag mig för att byta webbplats eftersom jag är ganska trött på blogg.se, så nu vet ni det, här kommer jag att ladda upp mina bilder som jag tar med kameran nu!

Bjuder på en gammal bild eftersom jag ska byta dator snart när min börjar ge helt upp och inte vill göra någonting som jag vill ...

Just nu har jag ganska slappt sommarlov, rider Makeba och Nell nästintill varje dag, snart är det Craig Stevens kurs, längtar så och snart vågar jag säga att skolan börjar om, ska bli kul att börja om skolan även om det är skönt med sommarlov så saknar jag skolan, älskar Grans <3
Kommer bli ganska ensamt utan mina kompisar som jag har gått med tidigare, hoppas jag hittar några nya vänner så jag slipper känna mig så ensamen.  

Likes

Comments