Tja, den 23dje åkte jag upp till Umeå, skulle på inskrivnings möte och psykolog möte. På inskrivningsmötet fick jag svara på lite frågor, ta blod prov, mätte blodtryck och så fick jag prata med narkos läkaren, gick hyfsat bra men var sjukt nervös. Hos psykologen så pratade vi lite, fick svara på frågor och få fick jag reda på att jag hade adhd, haha så min flickvän blev ju sjukt glad att hon hade rätt iallafall xD

Idag så skulle jag operera bort mina bröst, var sjukt nervös eftersom jag aldrig har opererat mig innan och så, så när jag väll hade checkat in så fick jag sätta på mig sjukhus kläder, satt och väntade några timmar så kommer läkaren in och berättar att det har kommit in ett akutfall men jag står kvar i samma kö plats, så då var det bara att byta kläder igen och åka hem, men dom kunde iallafall ta testo sprutan på mig innan.
Visst jag är besviken och så, men vad ska jag göra? Det är klart att är det akut så får ju så klart den går före mig, känner att skulle det vara t.ex en anhörig som kom in akut så skulle den ju få gå före mig eftersom jag är frisk och kan vänta.
Så nu är det bara att vänta på en ny tid, så får väll hoppas på att den kommer snart också 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, tänkte köra en frågestund på bloggen som slutar nästa vecka på lördag eller söndag.
Så kommentera massa frågor, det kan handla om allt möjligt, som t.ex när jag kom ut som transsexuell eller hur mina nära och kära tog det.

Likes

Comments

Tja nu var det ett tag sen jag bloggade, men nu är det dax igen.
Rätt mycket som händer nu i januari, är 8 månader på testo den 19onde och det har hänt rätt mycket med kroppen. Har gått upp i vikt, min röst har blivit mörkare, fått mer hår på kroppen, svettas inte lika mycket som i början av testo, blivit smalare över höfterna, blivit lite mer bredaxlad, även blivit av med mensen, för vissa går den bort efter 3 månader men för andra går den bort senare, min har varit borta i ungefär 2 månader och så finns det säkert något mer som har hänt som jag inte kommer på just nu.
Den 24 januari så åker jag upp till Umeå och har inskrivning på sjukhuset, den 25te opererar jag mig äntligen, lite nervös men ändå så sjukt glad att det blir innan studenten och sommaren, så självklart kommer ett blogginlägg då, även kommer jag lägga upp en bild och skriva hur det gick osv.

Ni får gärna kommentera om det är något ni undrar över eller har frågor om något! :)

Likes

Comments

Hej igen, det var ett tag sen jag skrev här, men inte så mycket som har hänt.

Idag är jag 4 månader och några dagar på testo vilket är helt sjukt, tiden har gått så himla snabbt, känns som det bara var ett lite tag sen jag tog första sprutan, men det är en sån stor lättnad att förändringen verkligen börja komma mer och mer synligt.
Så vad har egentligen hänt då?
Jo jag har fått mer hår på benen, fått raggar sträng, svettas mer, musklerna börjar synas mer och mer, fått mörkare röst, mer hår överhuvudtaget som t.ex lår, mustaschen, skägg och Har gått upp ungefär 4-6 kg. Det enda negativa jag kan komma på som har hänt är väll att jag har fått så otroligt mycket finnar, mer än vad jag någonsin har haft så det är lite surt, men man får hoppas att det blir bättre med det också med tiden.

Så vad kommer här näst?
Jo jag kommer få träffa en psykolog, en kirurg som ska berätta om bröstoperationerna som finns och vilken som skulle passa mig bröst (om jag minns rätt), så snart får man hoppas att det är min tur att få operera mig.

Likes

Comments

Hej nu var det ett tag sen jag bloggade, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men nu har jag några saker att ta upp.

Den 18 maj åkte jag upp till Umeå och träffade en hormonläkare och logopeden, hormonläkaren ställde några frågor, pratade lite och sa att värdena visade bra så gick till Apoteket och hämtade ut testo sprutan, så jävla lycklig att äntligen få hämta sprutan och ta den, efter att jag hade hämtar sprutan så hade jag lite tid över innan jag skulle till logopeden så vi gick runt lite på sjukhuset och kollade vart vi skulle och sånt. Hos logopeden fick jag spela in min röst och se vart den låg och sånt.

19 maj tog jag första sprutan och längtar redan till den andra som jag ska ta den 30 juni! Än så länge har det inte hänt något speciellt men kommer uppdatera med tiden vad som händer osv.

Har ni några frågor så är det bara att kommentera så ska jag försöka svara så gott jag kan på dom!
Hoppas alla får en underbar helg!

Likes

Comments

Tja.
Har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte har haft något att blogga om och legat sjuk, men igår fick jag ett glädjande besked och det är att runt den 1-5 maj ska jag ta blodprov så dom är klara tills den 18 maj för då ska jag upp till Umeå igen, där ska jag träffa en läkare så jag kan få börja på testo. Så jävla glad, äntligen börjar alla puzzelbitar att falla på plats och så klart så kommer det komma upp video klipp på förändringen för då kan jag äntligen börja med youtube, där även jag och min flickvän kommer göra tags och mycket mer.
Har ni några frågor eller vill att jag ska blogga om något så är det bara att kommentera!
Hoppas alla får en toppen dag! :)

Likes

Comments

Tja.
Idag tänkte jag prata om barn och framtid, eftersom jag inte ska spara ägg så kan inte jag få biologiska barn och jag älskar verkligen barn, barn är så söta, gulliga, små filurer som man får uppfostra och ta hand om. Men anledningen varför jag inte vill spara ägg är för att oavsett om det är biologiska barn eller adopterade barn så kommer jag älska barnet. Minn flickvän har crohns vilket innebär att hennes tarm är 15 cm ärrat och 15 cm infekterat (vilket jag kan ta upp i ett annat inlägg mer om det) så både hon och jag har bestämt att vi vill ta hand om ett barn som har det svårt, har föräldrar som inte kan ta hand om barnet eller ett barn som upplever krig varje dag som inte får mat på bordet eller tak över huvudet. Men självklart vill jag ha barn.

I framtiden så skulle jag antingen vilja bo utomlands eller i ett hus nära en sjö som är en bit ifrån grannar. Med min flickvän och några hundar, för jag älskar djur, mest hundar eftersom då kan man gå ut och gå med dom, för jag och sitta länge still går inte ihop för då blir jag väldigt rastlös. Jag älskar att hålla på ute när det är varmt, som att fiska, åka ut med en båt, sola, gå en promenad osv.
I framtiden hoppas jag att jag är den jag känner mig som, att jag kan ta av mig tröjan utan att någon säger något, kunna bada och bara umgås med min flickvän, vill även gifta mig i framtiden med min underbara flickvän som är den rätta för mig.

Har ni några frågor så är det bara att kommentera eller om ni vill att jag ska blogga om något :)
Hoppas ni får en underbar helg och har haft en underbar helg!

Likes

Comments

Tja.
Idag är det transgender dag, så jag tänkte berätta lite angående mig.
När jag gick ut som transsexuell så var det jätte många som stöttade mig, accepterade mig för den jag är, men det många hade/har svårt för är mitt pronomen och mitt namn, vilket jag inte bryr mig jätte mycket om men det är störande att jag har nästan varit ute som transsexuell i 1 år så då borde man väll Veta att jag heter Alex och är en han/honom/hans osv. Men jag är glad att det inte är värre än så, för i vissa länder blir man mördad för att man är den man vill vara, föräldrarna lämnar en och jag fattar inte, hur kan man göra så mot en annan människa när man bara vill vara sig själv?
Jag är glad att min mamma accepterar mig för den jag är, eftersom hon är den enda som har tagit hand om mig hela livet så jag är väldigt glad över att hon sa "du har alltid varit som en son för mig".
Min pappa har jag aldrig haft så mycket kontakt med och nu har jag inte kontakt med han alls, gick ut som transsexuell och det enda han sa var att jag är myndig så jag får göra precis som jag vill och att han skulle fundera på vad han skulle tycka om det, sen finns det massa mer som gör att jag inte har kontakt med han som jag inte tänker ta upp här.
Hade mitt barn gått ut som transsexuell så hade jag accepterat den precis som den är och göra allt för mitt barn.

Har ni några frågor så är det bara att kommentera!

Likes

Comments

Tja.
Igår fick jag idén att min flickvän skulle fota mig eftersom jag har inte så många bilder på mig, så här kommer bilderna!

Har fungerat ett tag på att börja med youtube, vad tycker ni? Kommentera gärna vad ni tycker eller vad ni vill att jag ska blogga om!

Likes

Comments

Tja.
Varför ska man näthata en annan människa eller mobba en annan människa? Vad får ni ut på det?
Vart man än kollar så är det näthat eller någon som blir mobbad, varför inte sprida kärlek istället, man kommer längre på det än hålla på mot en människa.
T.ex. På youtube sitter folk och hatar på dom som har lyckas såna som hade en dålig dag så ens videon blev lite sämre än alla andra, att folk skriver till en annan människa att den borde dö för att videon blev dålig eller för videon kom ut senare än planerat, hör ni hur det låter? Att människan borde dö för att videon kom ut sent eller för den blev lite dåligare än alla andra, i mina öron låter det sjukt.
Jag själv har blivit mobbad när jag gick i högstadiet och att bli mobbad är inte alls roligt, för hur mycket man än skulle skydda sig så blev det fler hatare eller värre, att ens vuxna människor inte bryr sig på vissa skolor att folk blir mobbad ändå står det att det är noll tolerans mot mobbning.
Att små barn blir mobbade som är 6-10 år som inte ens kan försvara sig på samma sätt, man ser deras syskon, deras föräldrar lägga upp på Facebook att deras barn blir mobbade och skolan inte bryr sig, att föräldrarna kämpar varje dag att få skolan att inse att barn blir mobbade på skolan.
Att vuxna människor också kan sitta och hata på en person, som t.ex. Samir badran har flera vuxna människor hatat på för hans beteende, för att han har varit med i paradise hotell och att han får fansen att bli annorlunda. Att folk hatar på Samir för att en video läckte ut, när dom har redigerat bort bakrundsmusiken, men älskar man att sjunga så ska man sjunga.
Att man sen kan säga till en människa att den ska göra den tycker om mest av allt och sen om den lyckas så hatar dom på den istället.
Alla borde sprida kärlek istället för att hata, att sprida kärlek kommer man längst på! Istället för att hata kan man skriva, du kan göra såhär istället eller tänk på det här istället osv. För då visar ni att ni kan hjälpa människan att lyckas mer eller bara visa hänsyn till en människa.
Sen ser ni någon person bli mobbad eller näthatad säg åt en vuxen eller hjälp personen.

Likes

Comments