Heipsu! Sain muutama kuukausi takaperin tilaisuuden tehdä yhteistyötä "Coolstuff" nimisen firman kanssa. Heidän sivuiltaan löytyy ihan kaikkea mahdollista juhlakoristeista puhelimen lisävarustuksiin. Omia suosikkejani oli ehdottomasti mm. valokuvatulostin puhelimelle, ja hauskat erilaiset kokkausvälineet. Nettisivu on valikoimaltaan aika samantyyppinen "wishin" kanssa. Plussana kuitenkin se, ettei tavaroitten toimitusta tarvitse odottaa ebayn ja wishin tapaan useita viikkoja, tai jopa kuukausia. Heidän toimitus kestää vain muutaman päivän. Pikainen toimitus oli itselleni positiivinen ylläri, nimittäin päätin tilata kyseiset lämpötossut niin itsellenikin, kuin muille perheen naisille. Tossut ehtivät lahjapaketteihin juuri sopivasti ennen aattoa. Olen itse sellainen vilukissa vuodenajasta riippumatta, ja aamutossut on jostain syystä aina puuttuneet. Nämä tossut sisältävät hernepussit, niin etu kuin takapuolella tossuja. Näin ne voi halutessaan lämmittää mikrossa tai uunissa, ja laittaa lämmittämään jalkoja. Pussit voi myös irroittaa jos haluaa käyttää tossuja myös ns "normaaliin tapaan". Oma suosikki näissä tossuissa on lämmön lisäksi ihana laventelin tuoksu ♡

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Hola! Joulu hujahti ihan niin nopeasti kuin ehti tullakin. Itseltäni jäi kaikki jouluhössötys ja valmistelu tänä vuonna. Osaa lahjoista lähdin nimittäin vasta eilen aamupäivästä etsimään...heh. Olen kyllä muutenkin kaikissa asioissa niin viime tippaan jättäjä. Sen verran otin itseäni niskasta kiinni että sain lahjat lähetettyä Espanjaan hyvissä ajoin, ja sieltä sainkin ihania kuvia ja kiitos viestejä eilen. Mitä vanhemmaksi tässä on kasvettu sitä vähemmän koen olevani enää jouluihminen. Osa ystävistäni valmistelee joulua ja lahjoja jo ihan oikeanlaisen lahjapaperin löytämisestä asti. Itse paketoin aamukiireessä ainoalla käteen löytyvällä paperilla ja lahjanarua lainasin työpaikalta. Kaiken lisäksi tussilla pakettien päälle kirjoitetut nimetkin ehtivät tahriintumaan laukussani kun lähdin postiin viemään espanjan paketteja. Toinen esimerkki oli nutellapiirakka kummilleni. Meillä oli sushi treffit aamulla, ja ajattelin ehtiväni leipomaan kaiken noin tuntia ennen näkemistä, ( koska kaikki reseptit näyttää aina niin nopeilta ja vaivattomilta Tasty-videoissa). Kiire yllätti kun jo taikinan sulaminen pakkasesta vei puolet aikataulustani. Paketit ja nutellakakku näyttivät molemmat tarhalaisen kädenjäljeltä, mutta eikö se ajatus ollut kuitenkin se juttu ;)?

Joulukuu on mennyt pelkkien työjuttujen ja kavereiden parissa. Meidän kuukauden väli-Amerikan reissu lähenee myös päivä päivältä. Rokotuksien, pankkiasioiden, viisumeitten ja majoitusten kanssa on ollut säätämistä ja hoitamista. Kohta puolin kaikki pitäisi olla hoidettu, ja sitten voikin keskittyä pakkaamisoperaatioon. Sekin jää yleensä mulla viimeiseen iltaan, mutta nyt pitää varata enemmän aikaa, sillä kuukauden vaatteet ja rinkka vaatii priorisointia. Jos joku teistä on ollut pitemmällä reissulla, niin nyt saa antaa pakkausvinkkejä!!

Mukavia joulupyhiä kaikille!


Likes

Comments

Paita Ginatricot // Hame Ginatricot // Laukku H&M // Kengät Vagabond

Likes

Comments

Ajatuksia kauneuskilpailuista ja ulkonäkökeskeisyydestä

Tämän vuoden alussa selailin normaaliin tapaan Facebookin etusivua ja huomioni kiinnittyi Iltalehden juttuun uudenlaisesta kauneuskilpailusta. Kilpailun tarkoitus oli olla vastapainoa tämän päivän Miss Helsinki yms. kisoihin. Minulla ei ole tarvetta puhua pahaa tämän kaltaisista kauneuskilpailukonsepteista mutta itselleni ne eivät sovi. Miss Eloveenasta haluttiin vanhan ajan kauneuskilpailujen tyylinen napaurintyttö. Luonnollisuuden korostaminen näkyi kilpailussa niin kuvaus lokaatioissa kuin puvustuksessa/ehostuksessa. Kilpailijoilta oli kielletty kaikki kirurgiset toimenpiteet, tekokynnet, hiustenpidennykset, ripsienpidennykset.... Ihastuin ajatukseen siitä, että omat ulkoiset vahvuudet olisivat oikeasti vahvuuksia. Esimerkkinä tarkoitan vaikka paksua tukkaa tai pitkiä ripsiä. Nämä ovat helposti korvattavia asioita missimaailmassa, eikä siellä kenelläkään tulisi mieleen pärjätä vain luonnollisilla avuilla. Hampaat valkaistaan, pitkät ja tehokkaat dietit, kunto-ohjelmat aloitetaan aikaisessa vaiheessa. Jo kaikki tuo paine ja tavoittelu "täydellisestä paketista" ahdistaisi minua. Se, että huultentäyttö ehostuksena on jo verrattavissa tänä päivänä arkimeikkaukseen kuulostaa omaan korvaani huolestuttavalta. Toki rajan vetäminen on näissäkin asioissa hankalaa ja mielipiteitä löytyy monia.

Päätin hetken mietinnän jälkeen hakea kyseiseen kilpailuun mukaan. Ilmeisesti en ollut ainoa, joka ihastuis tähän formaattiin, sillä hakemuksia tuli monia satoja. Parin kuukauden päästä sain sähköpostia, jossa kerrottiin minun pääseen videohaastatteluvaiheeseen. Videohaastattelujen perusteella valittiin 15 tyttöä Jämsänkoskelle kuvauksiin.

Finalistikymmenikkö karsittaisiin kuvauspäivän perusteella ja finalistienkuvat julkaistaisiin mediaan heti seuraavan viikon alussa. Kuvauspäivä oli itsessään jo kokemus! Jännitin nähdä minkälaisia tyttöjä siellä oli mukana, mutta päivä ja tytöt olivat ihana positiivinen ylläri. Tuntui, että kaikki oli todella samanhenkisiä. Jos kuvauspäivästä pääsisi finaaliin, missimatkasta tulisi super hauska tässä seurassa.

Niin siinä sitten kävi että olin mukana lopullisessa finaalikymmenikössä. Aluksi minua huolestutti se miten muut ottavat tiedon vastaan. Missikisoista minulla on aina ollut tosi ristiriitainen mielipide. Pelkäsin, että kaikki aiemmat puheeni menisi ristiin osallistumiseni myötä. En halunnut, että minusta tulisi väärä ja pinnallinen kuva, tai että oisin pönkittämässä omaa itsetuntoani "kisaamalla muitten nuorten naisten kanssa siitä kuka on kaunein".

Ilokseni kilpailu sai mediassa ja lähipiirissä todella hyvän vastaanoton. Ilkeitä kommentteja ei juurikaan osunut eteeni, paitsi tietysti näitä : "Noilla on meikkiä, eikö tämän pitänyt olla luonnonkauneuden kilpailu". Kuten mainitsin aiemmin "luonnollisuus" voi tarkoittaa ihmisille eri asioita mutta itse en nyt nähnyt sitä merkittävänä seikkana, että meille tehtiin kuvauksiin todella kevyeet ehostukset plus saatiin sheivata sääret ;).

Finaalityttöjen kanssa lähdimme heinäkuun alussa Viroon kuvauskiertueelle. Viikonloppu Kalle Palanderin resortissa oli ikimuistoinen. Meillä oli niin ihana porukka koossa ja kaikki kuvaussessiot ja muotinäytökset olivat mukavia uusia kokemuksia. Hääkuvausten lisäksi kuvasimme ilman meikkiä kuvat upeissa vesiputous maisemissa. Muita missimatkan aktiviteettejä oli paljuilu, kajakkiajelut ja mm. rentoa yhdessä oloa grillauksen ja saunan merkeissä.

Miksi halusin Miss Eloveenaksi? Fakta on se että meidän keho ja ulkonäkö muuttuu läpi elämän. Siitä syystä sinut itsensä kanssa tuleminen on varmasti koko elinajan kestävä prosessi. Mielestäni naisten pitäisi olla toinen toistensa tukena eikä vertailla, tai luoda paineita. Sosiaalinen media luo niitä paineita jo ihan tarpeeksi. En sano, että ulkonäköpaineet oisi mitenkään uusi asia, mutta jotenkin ne ovat tänä päivänä globaalimpia ja konkreettisempia.

Minulla on mielestäni terve suhtautuminen itseeni ja ulkoisiin asioihin. Olisihan se todella tekopyhää sanoa, että en ottaisi paineita tai välittäisi pinnallisista asioista ollenkaan. Pukeutuminen ja tyyli on muutenkin osa minua, ja haluan näyttää kivalta, koska silloin viihdyn itsekin paremmin. Mutta pointti on se, millainen asenne minulla on nykyään ulkonäköön. Elämässä on oikeasti tärkeitä asioita mitä kannattaa kehittää. Esimerkiksi unelmat, haaveet ja arvot. Ihmissuhteet rakennetaan niiden asioiden pohjalle, ei sen miltä näytät, koska ulkonäkö on katoavaista. Koin, että kisassa ajettiin näitä samoja arvoja joiden takana voisin ylpeästi seistä. Halusin myös kisaan mukaan kokemuksen takia. Olenkin kiitollinen ja nöyrä siitä että sain olla mukana Viron kiertuetta, finaalipäivää ja edustamassa tätä upo uutta formaattia.

Finaalipäivä käytiin heinäkuun lopussa Jämsänkoskella. Finaaliviikonlopun ajan meillä oli kunnon huvila käytössä Himokselta. Naurua ja hyviä hetkiä riitti, ja olikin haikea fiilis päättää Eloveenamatka. Vaikka kisan voittoa en viennytkään sain paljon enemmän. Tutustuin aivan ihaniin tyttöihin, vietin hauskan kesän ja sain kuvaus-ja esiintymiskokemusta lisää. Uudelleen en enää missikilpailuihin lähtisi, ei sillä että kokemuksessa olisi ollut jtn negatiivista, vaan uskon, että sain tuosta kaiken sen irti mitä pystyi. Tämä oli ainoa formaatti mihin halusin mukaan ja onneksi sain olla osa sitä.

Suosittelisinko missikisoja? Omalla kohdallani kokemus oli hyvä ja Miss Eloveena kilpailu on kilpailuna ihanteellinen jos kauneukilpailut kiinnostavat. Oli kilpailu mikä hyvänsä suosittelen ensin miettimään oikeita syitä sille, miksi mukaan haluaa lähteä. Kilpailut eivät työllistä kuin harvoin. Missileimasta voi olla myös enemmän haittaa kuin hyötyä. Olet esillä ja avoin kritiikille. Meille oltiin todella lempeitä keskustelupalstoilla, mutta aina niin ei ole. Millaisen kuvan haluaa itsestään julkisuudessa antaa? Stereotyyppi missiehdokkaasta on karusti sanottuna pintaliitäjä, tai tuleva Seiskalehden kohujulkkis. Missimaailma voi olla todella raadollinen. Sinua vertaillaan muihin kilpailijoihin ja herkemmille se saattaa oikeasti olla kova pala, jos ei sijoitukaan. Sen takia kilpailuihin ei pitäisi hakea siitä syystä, että haluaa lisää itsevarmuutta. Kauneusihanteita ja mielipiteitä on miljoonia, ja se ettei valinta osuisi itseenä ei todellakaan tarkoita sitä, että olisit huonompi tai "rumempi". Jos kisaan ei hae vääristä syistä, se voi olla todella antoisa ja hyvä kokemus ♡

Likes

Comments

Takki Vero Moda // Housut Zara // Paita Na-Kd // Laukku H&M // Kengät Vagabond

Hola! Muhun on iskenyt aivan kauhee vaatekriisi! En yksinkertaisesti osaa pukeutua samaan aikaan lämpimästi ja kivasti. Tälläkin hetkellä bongailen verkkokaupoista ihania kesävaatteita, ja niihin pukeutumiseen riittäisi inspiraatiota vaikka muille jakamiseen asti. Vasta parin kuukauden päästä pääsee laittamaan kesämekot päälle kun suunnataan Väli-Amerikkaan kuukaudeksi reissaamaan. Kohteina meillä on Columbia, Panama ja reissu päättyy uskomattoman kauniiseen Costa Ricaan. Siihen asti pitäisi sinnitellä isoissa villapaidoissa.

Vilukissana otin tosiaan toppatakin käyttöön jo viime kuussa. Olin jo pitkään ihastellut noita puffi takkeja. Olen kuitenkin tosi pienikokoinen ja sen takia suurin osa sovittelemistani takeista ei näyttänyt läheskään niin kivoilta kuin kuvissa. Näytin enemmänkin rekkamieheltä, tai siltä että mulla ois ollut iskän takki päällä. Vero Modan alennusmyyntien aikana kuitenkin vielä päätin sovittaa yhtä, myyjän sanoja lainaten "semi puffi takkia". Ei siis ihan niin massiivinen kuin aiemmin sovittelemani. Takki lähti sitten mukaan, ja oon tykännyt tosi paljon, eikä reilu 30e ollut todellakaan paha lämpimästä talvitakista.

Onko kukaan muu vielä kaivanut toppatakkeja käyttöön?

Likes

Comments

Paita Ginatricot // Housut Cubus // kengät Nelly // Laukku Primark

Likes

Comments

Hola! Siirsin vanhan ja rakkaan blogini tänne osoitteeseen siinä toivossa että löytäsin innostuksen ja inspiraation takaisin. Lähemmäs vuosi on ehtinyt kulua siitä kun vielä postailin säännöllisesti, jaksaen nähdä vaivaa kirjoittamiseen ja kuvailuun. Luulen että suurin syy motivaation hiipumiseen oli että Bloggeri alkoi tuntumaan niin autiolta paikalta. Välillä tuntui että kuvia ja ajatuksia jakoi tyhjille seinille. Vaikka blogia teenkin itseäni varten, ja rakastan palata vanhoihin muistoihin ja kuviin, on kommentit ja kiinnostuneet lukijat se suurin motivaation lähde.

Teille uusille lukijoille haluisin vähän avata sitä mitä blogini pääasiassa sisältää. Jokainen joka minut tuntee tietää että viettäisin enemmän aikaa lentokoneessa kuin kotona. Reissaan aina vaan kun on mahdollista (t. 4x Espanjassa viime kesänä). Vanhoja postauksia selatessa löytää myös tekstejä au pair ajaltani (2014-2015). Reissutarinoiden ja kuvien takia luokittelisin blogini ehkä eniten matka&lifestyle kategoriaan. Pyrin myös tuomaan oman itseni teksteihin mielipiteiden ja ajatusten myötä.

So Where Have I Been? Blogi hiljaisuudesta huolimatta kulunut vuosi on tuonnut ja viennyt paljon mennessään. Ihan ensimmäisenä tietenkin se, että nelivuotinen lukio tuli kesän alussa taputeltua vihdoin loppuun. Toinen kohokohta oli nähdä au pair perheeni lapset kahdesti viime kesän aikana. En voisi olla kiitollisempi tästä perheestä keille olen vieläkin perheenjäsen vuosien jälkeen. Työkuvioni muuttui myös hieman kesän alussa, minkä lisäksi sain upean tilaisuuden näytellä Heurekan tulevassa näyttelyssä ( avaijaiset tällä viikolla!!!!). Kesän lopussa aloitin päätyöni ohessa mallintyöt eräälle verkkokaupalle.

Kesä oli kaikista tapahtumarikkainta aikaa, niin töiden kuin reissujen myötä. Kuitenkin yksi parhaimmista asioista oli "Miss Eloveena 2017 kilpailu". En ikinä uskoisi että sanoisin näin, koska olen ollut hyvin kriittinen kauneuskilpailuja kohtaan. Tämä konsepti oli kuitenkin vähän erilainen kuin perinteiset kilpailut. Teimme missiporukalla ihanan reissun, ja tutustuin todella samanhenkisiin ihaniin tyttöihin. Voisin avata kilpailua enemmän myöhemmin omassa postauksessa kuvien kera.

Syksy on kuitenkin ollut erilainen mitä keväällä valkolakki päässäni olin suunitellut. Haave lentoemännän työstä kaatui kun tipuin hakuvaiheessa pois... Rehellisesti se harmitti todella paljon. Onneksi kuitenkin töitä on ollut koko ajan niin pystyy välivuoden ajan edes säästämään rahaa tuleviin opintoihin ( tai lentoihin ;-) ). Keväällä olisi tarkoitus lukea peppu puuduksiin asti psykologian pääsykokeisiin. Helsinki on mulla tavoitteena ja taso on sinne super kova. Onneksi ennen suurta luku-urakkaa päästään rentoutumaan kuukauden reppureissussa. Reissu kohteista ja muista kivoista jutuista lisää myöhemmin.

Toivon todellakin saavaani taas touchin rakkaaseen harrastukseeni, ja toivon että jaksatte seurata blogiani myös täällä. Uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita, ja innolla ryhdyn myös pikkuhiljaa tutustumaan uusiin blogeihin. Ilmiantakaa omia blogejanne kommentteihin😊

Likes

Comments

Hola! Olin vajaa vuosi sitten mukana kuvaamassa Aisti tuotesarjalle mainosvideota super kauniissa Yyterin rannassa. Koko kuvauspäivä oli kokonaisuudessaan aivan ihana. Lopputuloksista tulikin ihan mielettömän tunnelmallisia. Youtubesta löytää Aisti nimellä näitä kyseisiä videopätkiä, joissa muutamassa olen itsekin mukana. (linkki)
Kuvausten myötä kiinnostuin tästä suomalaisesta brändistä ja päätinkin tutustua sarjaan paremmin. Ilokseni sain heiltä ison tuotepaketin testaukseen, enkä voi muuta kuin kehua! Suihkugeeleistä ja rasvasta jää ihanan virkistävä tunne iholle. Vähän kuin viileä tuulen vire, mikä jää ihon pintaan. Plussaa myös raikkaat mutta miedot tuoksut. Itse tykästyin varsinkin kosteusemulsioon, joka imeytyi nopeasti ja jätti pehmeän lopputuloksen.
Tämä postaus ei ole maksettu yhteistyö, eikä minua pyydetty kirjoittamaan tuotteista. Toimivan ja kotimaisen tuotteen takia halusin jakaa teille positiivisen kokemuksen Aistin tuotteista.  En voi kun lämpimästi suositella jos tuotteet ovat uusia tuttavuuksia. ☺

Likes

Comments

Heipsu! Long time no see. Blogin ulkopuolella on tapahtunut ihan hurjasti viimeisten kuukausien aikana.  Työkuviot ovat muuttumassa kesällä vähän jännittävämpään suuntaan, uusia mainoskuvauksia on tulossa kivasti, pääsin Finnairin lentoemäntähakujen kakkosvaiheeseen, tein viikon reissun pitkästä aikaan ihanaan toiseen kotiini, Espanjaan. Kaiken lisäksi ensi viikonloppuna olisi erään kisan finalistien kuvaukset tiedossa....Niistä tietoa vähän myöhemmin☺ Kevät masennuksen jälkeen elämä alkaa taas hymyillä ja aurinko paistaa! Kesäisten säiden kunniaksi päätin mennä nappaamaan muutamat asukuvat.  Vaatekaappia on tullut päivitettyä reissuissa aikalailla, pitää vaan saada joku raahattua kameran kanssa mukaan, niin pääsen esittelemään tännekin puolelle.
Paita Mango // Housut Stradivarius // laukku Primark

Likes

Comments

Heipsu! Tässä vähän vimme torstain penkkaritunnelmia. Kauan odotetut potkiaiset, abigaala, ja itse penkkarit hujahti ohi. Niin oudolta tuntuu, ettei tuonne tutuille käytäville enään tarvitse mennä. 13 vuotta samassa koulussa, samat rutiinit ja tutut opettajat. On se jotenkin niin hullun tuntuista, ettei sitä ole ihan vielä sisäistänyt. Toisaalta "aamuja nolla" huuteluiden jälkeen, minun pitää palata vielä ensi keskiviikkona häntäkoipien välissä tekemään uusintakoe rästitenttiin...Mutta sitten se on virallisesti ohi! Millaset penkkaripäivät teillä oli? Ja mitä asuja? Mä olin kyllä niin tyytyväinen tohon mun Pocahontas lookkiin, vaikka baarissa olin puoliperuukkia köyhempänä, ja muutenkin muistutti jo enemmän linnunpesää kuin inkkaritytön kutreja. Nyt kun kaikki kivat päivät on ohi, alkaa se kauhea luku-urakka....Tosiaan en ole siis vielä edes aloittanut, o-ou...

Likes

Comments

Instagram@pihlapinja