Paita Ginatricot // Housut Cubus // kengät Nelly // Laukku Primark

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Hola! Siirsin vanhan ja rakkaan blogini tänne osoitteeseen siinä toivossa että löytäsin innostuksen ja inspiraation takaisin. Lähemmäs vuosi on ehtinyt kulua siitä kun vielä postailin säännöllisesti, jaksaen nähdä vaivaa kirjoittamiseen ja kuvailuun. Luulen että suurin syy motivaation hiipumiseen oli että Bloggeri alkoi tuntumaan niin autiolta paikalta. Välillä tuntui että kuvia ja ajatuksia jakoi tyhjille seinille. Vaikka blogia teenkin itseäni varten, ja rakastan palata vanhoihin muistoihin ja kuviin, on kommentit ja kiinnostuneet lukijat se suurin motivaation lähde.

Teille uusille lukijoille haluisin vähän avata sitä mitä blogini pääasiassa sisältää. Jokainen joka minut tuntee tietää että viettäisin enemmän aikaa lentokoneessa kuin kotona. Reissaan aina vaan kun on mahdollista (t. 4x Espanjassa viime kesänä). Vanhoja postauksia selatessa löytää myös tekstejä au pair ajaltani (2014-2015). Reissutarinoiden ja kuvien takia luokittelisin blogini ehkä eniten matka&lifestyle kategoriaan. Pyrin myös tuomaan oman itseni teksteihin mielipiteiden ja ajatusten myötä.

So Where Have I Been? Blogi hiljaisuudesta huolimatta kulunut vuosi on tuonnut ja viennyt paljon mennessään. Ihan ensimmäisenä tietenkin se, että nelivuotinen lukio tuli kesän alussa taputeltua vihdoin loppuun. Toinen kohokohta oli nähdä au pair perheeni lapset kahdesti viime kesän aikana. En voisi olla kiitollisempi tästä perheestä keille olen vieläkin perheenjäsen vuosien jälkeen. Työkuvioni muuttui myös hieman kesän alussa, minkä lisäksi sain upean tilaisuuden näytellä Heurekan tulevassa näyttelyssä ( avaijaiset tällä viikolla!!!!). Kesän lopussa aloitin päätyöni ohessa mallintyöt eräälle verkkokaupalle.

Kesä oli kaikista tapahtumarikkainta aikaa, niin töiden kuin reissujen myötä. Kuitenkin yksi parhaimmista asioista oli "Miss Eloveena 2017 kilpailu". En ikinä uskoisi että sanoisin näin, koska olen ollut hyvin kriittinen kauneuskilpailuja kohtaan. Tämä konsepti oli kuitenkin vähän erilainen kuin perinteiset kilpailut. Teimme missiporukalla ihanan reissun, ja tutustuin todella samanhenkisiin ihaniin tyttöihin. Voisin avata kilpailua enemmän myöhemmin omassa postauksessa kuvien kera.

Syksy on kuitenkin ollut erilainen mitä keväällä valkolakki päässäni olin suunitellut. Haave lentoemännän työstä kaatui kun tipuin hakuvaiheessa pois... Rehellisesti se harmitti todella paljon. Onneksi kuitenkin töitä on ollut koko ajan niin pystyy välivuoden ajan edes säästämään rahaa tuleviin opintoihin ( tai lentoihin ;-) ). Keväällä olisi tarkoitus lukea peppu puuduksiin asti psykologian pääsykokeisiin. Helsinki on mulla tavoitteena ja taso on sinne super kova. Onneksi ennen suurta luku-urakkaa päästään rentoutumaan kuukauden reppureissussa. Reissu kohteista ja muista kivoista jutuista lisää myöhemmin.

Toivon todellakin saavaani taas touchin rakkaaseen harrastukseeni, ja toivon että jaksatte seurata blogiani myös täällä. Uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita, ja innolla ryhdyn myös pikkuhiljaa tutustumaan uusiin blogeihin. Ilmiantakaa omia blogejanne kommentteihin😊

Likes

Comments

Hola! Olin vajaa vuosi sitten mukana kuvaamassa Aisti tuotesarjalle mainosvideota super kauniissa Yyterin rannassa. Koko kuvauspäivä oli kokonaisuudessaan aivan ihana. Lopputuloksista tulikin ihan mielettömän tunnelmallisia. Youtubesta löytää Aisti nimellä näitä kyseisiä videopätkiä, joissa muutamassa olen itsekin mukana. (linkki)
Kuvausten myötä kiinnostuin tästä suomalaisesta brändistä ja päätinkin tutustua sarjaan paremmin. Ilokseni sain heiltä ison tuotepaketin testaukseen, enkä voi muuta kuin kehua! Suihkugeeleistä ja rasvasta jää ihanan virkistävä tunne iholle. Vähän kuin viileä tuulen vire, mikä jää ihon pintaan. Plussaa myös raikkaat mutta miedot tuoksut. Itse tykästyin varsinkin kosteusemulsioon, joka imeytyi nopeasti ja jätti pehmeän lopputuloksen.
Tämä postaus ei ole maksettu yhteistyö, eikä minua pyydetty kirjoittamaan tuotteista. Toimivan ja kotimaisen tuotteen takia halusin jakaa teille positiivisen kokemuksen Aistin tuotteista.  En voi kun lämpimästi suositella jos tuotteet ovat uusia tuttavuuksia. ☺

Likes

Comments

Heipsu! Long time no see. Blogin ulkopuolella on tapahtunut ihan hurjasti viimeisten kuukausien aikana.  Työkuviot ovat muuttumassa kesällä vähän jännittävämpään suuntaan, uusia mainoskuvauksia on tulossa kivasti, pääsin Finnairin lentoemäntähakujen kakkosvaiheeseen, tein viikon reissun pitkästä aikaan ihanaan toiseen kotiini, Espanjaan. Kaiken lisäksi ensi viikonloppuna olisi erään kisan finalistien kuvaukset tiedossa....Niistä tietoa vähän myöhemmin☺ Kevät masennuksen jälkeen elämä alkaa taas hymyillä ja aurinko paistaa! Kesäisten säiden kunniaksi päätin mennä nappaamaan muutamat asukuvat.  Vaatekaappia on tullut päivitettyä reissuissa aikalailla, pitää vaan saada joku raahattua kameran kanssa mukaan, niin pääsen esittelemään tännekin puolelle.
Paita Mango // Housut Stradivarius // laukku Primark

Likes

Comments

Heipsu! Tässä vähän vimme torstain penkkaritunnelmia. Kauan odotetut potkiaiset, abigaala, ja itse penkkarit hujahti ohi. Niin oudolta tuntuu, ettei tuonne tutuille käytäville enään tarvitse mennä. 13 vuotta samassa koulussa, samat rutiinit ja tutut opettajat. On se jotenkin niin hullun tuntuista, ettei sitä ole ihan vielä sisäistänyt. Toisaalta "aamuja nolla" huuteluiden jälkeen, minun pitää palata vielä ensi keskiviikkona häntäkoipien välissä tekemään uusintakoe rästitenttiin...Mutta sitten se on virallisesti ohi! Millaset penkkaripäivät teillä oli? Ja mitä asuja? Mä olin kyllä niin tyytyväinen tohon mun Pocahontas lookkiin, vaikka baarissa olin puoliperuukkia köyhempänä, ja muutenkin muistutti jo enemmän linnunpesää kuin inkkaritytön kutreja. Nyt kun kaikki kivat päivät on ohi, alkaa se kauhea luku-urakka....Tosiaan en ole siis vielä edes aloittanut, o-ou...

Likes

Comments

q&a from pihla punkanen on Vimeo.
Heippa! Huomasin vasta jälkeenpäin että olin unohtanut vastata pariin kysymykseen. Pahoittelut siitä, mutta kiitos vielä kysymyksistä☺ Ja jos jotain tulee vielä mieleen saa laittaa kommenttia!

Likes

Comments

NIZZA

Hola! En kyllä yhtään kadu black fridayna päähänpistona ostettuja Nizzan lentoja!! Tätä reissua oltiin odotettu kuumeisesti, ja päivät kyllä hujahti siellä ihan silmien ohi.  Meidän hotellin kuvat oltiin kylläkin otettu varmaan sviiteistä, koska paikan päälle saapuessamme huone ei ihan täyttänyt romanttisia kuvitelmiani pariskuntalomasta. Huone oli kyllä pienin ja turhin murhe, sillä päivät tuli vietettyä ihan muualla kun neljän seinä sisällä. Sijainniltaan osuimme niin oikeaan paikkaan. Hotelli oli ihan pääkadun tuntumassa, ja parin minuutin päässä rautatieasemalla. Onneksemme sää oli niin lämmin ja kesäinen, että jaksoi hyvin kävellä kuusi tuntiakin päivässä ympäri kaupunkia ihmettelemässä ja kuvailemassa.
Olin alustavasti kysellyt vähän vinkkejä Facebook ryhmistä reissua varten. Suositusten ansiosta syötiin super hyvää ruokaa, ja kierrettiin parhaimmat näköalapaikat.  Olin pitänyt Nizzaa jotenkin super kalliina paikkana, mutta hinnat olivat aikalailla Suomen tasoa. Ranta ja satamat olivat niin nättejä, että tekisi mieli tulla kesällä uudestaan hankkimaan rusketusta. Nyt pitkän viikonlopun reissussa, ehti vain pikakatsella paikat, vaikka paljon nähtiinkin aikaan nähden.
Yllätyksenä meille tuli se, miten huonosti englantia puhuttiin, jos ollenkaan. Myös erään pitkän kävelyn jälkeen mahat kurnien yritettiin löytää kivaa ravintolaa. Tunnin etsimisen ( ja taas vähän lisää kävelemisen) jälkeen valkeni, että keittiöt ovat kiinni 14-19 välisenä aikana. Tästä syystä piti ihan hävettävän monta kertaa hakea päivän mittaan pikku purtavaa tutusta ja turvallisesta Mäkkäristä... Tosin näitä joitain non stop keittiöitä löytyy, mutta tuohon kannattaa varautua, jos sinne päin on menossa. Kokonaisuudessaan oli ihana miniloma, ja nyt jo alkaa taas reissujalka vipattamaan... Jos kesään asti jaksaisi taas odottaa ( ja säästää, haha).

Likes

Comments

MONACO


Hola! Meidän miniloma Nizzassa huipentui viimeisenä kokonaisena päivänä Monacoon. Mulla ei ollut sen suurempia odotuksia ja oletuksia paikasta, joten se yllätti todella! Junalla pääsi super kätevästi muutamalla eurolla, ja matkaankin meni vain puoli tuntia.
Monacon juna-asemalle saavuttuamme lähdimme vaan hyvältä tuntuvaa suuntaa kohti ylös. Kävelimme varmaan tunnin ja ihastelimme näkymää. Arkkitehtuuri, kalliit autot ja kaunis merinäköala sai molemmat räpsimään kuvia, ja ihastelemaan ääneen. Nyt kun oli miesseuraa matkassa, sai jatkuvasti kuulla kuinka paljon tuo ja tuo auto maksaa. Näitä autokuvia löytyi myös kivasti munkin kamerasta, kukakohan lie lainannut... Ei mutta oikeasti, vaikka autoista ja jahdeista en niin tiedäkään, kyllä ne oli ihan järkyttävän hienoja ( ja kalliita)!!
Ilma yllätti meidät positiivisesti, ja ihmisiä näki rannalla uimassa, tai t-paidassa pelailemassa rantalenttistä. Löydettiin vähän erilainen rooftop Starbucks, mitä kutsuttiinkin vitsillä viiden tähden bucksiksi.  Niiltä näkymiltä oli ihanaa fiilistelä aurinkoista ilmaa. Kaikki tuntui olevan niin paljon hienompaa ja isommassa mittakaavassa, kuin täällä Suomessa, tai ylipäätänsä muualla. Kahvilarakennuksen alakerrassa oli keilahalli, ja saatiin juomien jälkeen idea vetää pikku kisa siellä. Lupaavasta alkujohdosta, ja omista kehuistani huolimatta jouduin kuitenkin myötämään tappioni.
Käveltyämme ympäri ja ämpäri, me löydettiin kauppakeskus. Heti kun sisään astui, haistoi rahan ja merkkikaupat. Naurettiinkin, että onko ilmastointikanaviin suihkutettu Chanelin hajuvettä. Pyörittiin keskusta läpi, vaikka niin paljon ylimääräistä matkarahaa meillä ei ollut, että kauppoihin oisi tarvinnut tutustua paremmin. Kauppakeskuksen lähellä oli casino, missä pyöri rikkaita ihmisiä turkistakkeineen ja aurinkolaseineen. Ja niitä autoja taas kerran, tietenkin. Casinon ulkopuolinen aukio oli tosi nätti. Päätettiin mennä tarkkailemaan, ja ihailemaan näkymää viereiseen kahvilaan. Siellä pulitin elämäni kalleimman Cappuccinon, mutta oli worth it. Monaco yllätti molemmat positiivisesti, ja jäi sellainen olo että uudestaankin voisi joskus käydä. Jos Nizzassa piipahtaa kannattaa ehdottomasti käväistä tuolla samalla. Ihan vaan maisemien ja näkemisen takia edes sen päivän vierailun arvoinen.

Likes

Comments

Villapaita Zara // Takki Esprit // Laukku Mango // Housut Ginatricot // Kengät Timberland

Likes

Comments

Heipsu! Mä lomailen koulusta vielä tän viikon, mutta ensi maanantaina olisi sitten taas aikaiset herätykset odottamassa. Tai no oikeastaan vaan parina aamuna, koska sitten oisi vihdoin Nizzan reissu edessä!! Joululoma on mennyt tosi laiskasti. Itse jouluna olin Kuopiossa, mutta muuten aika lailla kotona ja töissä hujahtanut aika. Mulla olisi hirveesti vielä koulujuttuja ja deadlinet häämöttää nurkan takana... Ja ylppärit vielä kaiken lisäksi ihan parin kuukauden sisällä, oi voi.
Lähetitte kivasti kysymyksiä kysymyspostausta varten, ja mulla oli tarkoitus jo kuvata se Thaimaassa. Se kuitenkin vähän nyt jäi, mutta sekin tulossa ihan piakkoin ☺  Nyt halusin kuitenkin esitellä pari joululahjaa. Tämä ei siis ole mikään yhteistyöpostaus, vaan ihastuin näihin tuotteisiin heti! Nämä orgaaniset ja luonnonmukaisesti tuotetut tuotteet ovat ensinnäkin niiiin hyvän tuoksuisia.
Mä oon ollut vähän skeptinen orgaanisia shamppoita ja hoitoaineita kohtaan. Viimeiset kokeilut jollain vastaavilla on jättänyt rasvaisen oloisen tukan tai hoitoaine tehnyt vaan karhean takkutukan. Mutta tämä hair mask oikeasti teki hiuksista silkkiset. Lempparini on kuitenkin tuo vadelmainen kuorinta. Se on koostumukseltaan ihan kuin vispipuuroa. Niin hyvän tuoksuista, että melkeimpä tekisi mieli syödä.
Suosittelen oikeasti kokeilemaan☺

Likes

Comments

Instagram@pihlapinja