Mamma gråt en flod, mamma gråt en flod, men slagen var inte hårda nog. Vad är priset för att bli en man? Betalar vad som helst för att inte bli som han. Inga män i mitt liv bara jag och mina boys, där var det dyrt med ett ord som nej. Ett bättre pris på att bli som dom. Inte råd att bli som kvinnorna fostrat mig. Vi löser inga problem genom att fly från dom.

Samma väg att gå hem, men om jag går bakom dig springer du ifrån mig. Ser mig som ett hot, ser mig runt, och jag förstår dig. Var det ens värt, springa ikapp med ett förlåt mig. Skit i förlåt, du vill ha ansvar! Gjort fucked up skit, med en fucked up bild, av vad en man va. Pappa gråt en flod, pappa gråt en flod. Ja, du hörde mig, ditt arv dör med dig.

Jag vill välja något annat än ett tvång, kunna andas. Vara mig själv fast någon annan, vara mig själv fast någon annan. Sista delen: "Det är för långt bort, det är för långt bort från mig. Det är långt bort, det är långt bort från mig. Det är för långt bort, det är för långt bort från mig.
Men jag börjar med mig."

Jag badar i skulderna varje dag när du ser mig, så ser du bort jag förstår dig för jag är van. Har legat med så många det verkar som halva stan, så många lögner som jag gett dig det är klart att du gav dig av. Jag förstår, vårt förhållande det blev som ett krig och vi skjöt ner varanda för att hitta sanningen i varför jag fann det enklare att vara intim med någon som jag inte känner hellre än att prata känslor.

För vem vill vara med någon som kan vara så kall? Det här är inget som jag säger för att få dig på fall. Men jag har fattat att måste jobba med mig själv, så klart en del av mig vill följa med dig hem. Jag balanserar på linan mellan det som har varit och det som kommer bli min framtid, känns som hal is. Dom säger att mönstet är svårt att bryta men alla kedjor som jag burit kommer ryka. Det börjar med mig.

Jag brukade se upp till grabbarna på gården, lärde mig tidigt att pojkar inte gråter. Förlåt mig syrran, synderna är många. Behandlade tjejer som skräp, finns mycket som jag ångrar. För jag lärde mig att prata med nävar och skällsord, växte upp bland överdoser gäng och självmord. Känslor blev till depressioner och våld, kanske därför hela livet gått i toner av moll. Fadersfigur och förebild, borde haft nån. För jag ser hur män och kvinnor går åt olika håll.

Som i en svart natt, hon stapplar hem i sina klackar, bort från hållplatsen in i tunneln efter trappan. Det är hon och jag ensam, hon greppar handväskan. Vill säga nåt till henne utan att skapa rädsla. Men den är befogad för siffror visar att killar är vilda när man ringar in en våldtäkt i timman. Och jag kanske påminner om någon som gjort dig illa, så jag förstår dig om du kanske börjar att springa.

Så äcklad av machokultur ja spyr på den. Vi löser inga problem genom att fly från dom.

Det börjar med mig (Fatta Man) - Adam Tensta, Zacke, Erik Rapp och Parham

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De vissna blommorna i buketten, de ospelade låtarna i spellistan. Kläderna på reasektionen, de gömda och orörda skogspartierna. Det kvarglömda godisarna i påsen och personerna som sitter i soffhörnen på festen.

Det är vi baby. På ett och var sitt håll, så är detta vi baby.

Likes

Comments

Kom till mig, kom till mig, du har gått lite fel. Vem fan har inte det? Men du och jag, du och jag. Kan gå vilse tillsammans, om du följer mig ska jag följa dig.

För det finnas en plats, någonstans där vi är gömda för världen. Ett ställe ingen annan kan nå,
där vi kan vara närmare himlen.

--

Var hos mig, kvar hos mig. Vi gör allting på nytt,
som för allra första gången. Och det nederlag som du och jag har tvingats smaka på. Dom är inte slutet min vän, det är inte över än


Närmare Himlen - Ulrik Munther

Likes

Comments

Jag vet ingenting om detta. Jag vet inte hur man bygger upp någonting som precis har rasat, jag vet absolut ingenting. Allt jag vet är att jag bara vill dra ut den tunga kraft som trycker ner mig, sen stora sten som sitter precis vid halsgropen. Den tunga stenen som dyker upp exakt den sekund jag tänker på honom, och den stenen som kommer finnas där var dag jag ser honom.

Likes

Comments