Sitter ensam på jobbet och inväntar sista minuten tills ja kan stänga butiken. Idag har de varit en lång och lite tråkig dag på jobbet alldeles ensam. Skulle ha jobbat med vår nya tjej och lära henne lite saker, så jag hade planerat en massa i mitt huvud. - NU får ja stänga - de blev iaf ngt missförstånd & ingen annan hade möjlighet så jag fick köra solo idag. Var väl lugnt. Hade sparat en massa vi kunde göra så jag hade att stå i, sen vimlade de av folk på stan så joo, även vi fick inte lite fler folk idag. Vid ca 14 tiden var ja såå tjurig för att jag var hungrig, ja hade ju tänkt köra en brunch idag.. Men de löste jag!

Nu har jag ju slutat för tusan! Ska handla lite ingredienser & sedan hem för att laga mat [jonny lagar & jag leker med H]. Hampus & Jessica kommer över på middag & spel ikväll, kul!

Hej och välkommen btw! De här kommer kanske inte va den roligaste bloggen som finns, den kommer vara full med mina vardagsbestyr & alla de tankar som far runt i mitt huvud var dag. Sen kan den vara fylld med en del barnkläder, barnleksaker, barnbilder osv. Men jag har den mest för min skull, jag är helt enkelt en person som behöver skriva av mig lite då och då. Sen om folk vill läsa så absolut, jag vet själv hur nyfiken man är ibland på andra människors liv & tankar.

Just nu orkar ja inte ens läsa igenom hur jag skriver. Så välkommen till en svängig värld bland mina meningar! Jag menar inte alltid saker på de sättet jag får fram det, eller som andra kanske uppfattar de som. Jag har väldigt svårt att uttrycka mig i tal & skrift helt enkelt. Men jag försöker! Så ibland kanske de är roligast för er [mina läsare 🙌] att bara kolla på bilderna haha.

Nu bikar jag hemåt! Hörs

  • 13 Readers

Likes

Comments