Idag efter jobbet drog jag, Allan och Hanna till Furuvik. Tiden rusade iväg, helt plötsligt hade vi varit där i fyra timmar. Vi kollade på djur, åkte små-bilarna, sprang runt, åt popcorn till mellis och burgare till middag. Dagen får fem av fem möjliga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eftersom David bara jobbar kväll så blir det mycket kompishäng dom kvällarna han jobbar, och på så sätt får Allan träffa mina vänner en hel del. I tisdags grillade vi hemma hos Hanna. Allan älskar att busa och leka med våra vänner. Han är superblyg och gnällig första halvtimmen, men sen blir det skoj.

Likes

Comments

Hemma hos oss så pysslar vi en hel del. Allan kan sitta länge, antingen vid köksbordet eller vid hans bord i rummet, så länge jag eller David sitter bredvid. När vi gjorde om Allans rum för några veckor sedan gjorde vi en pysselhörna till honom och det har varit populärt.(får visa bilder på nya rummet sen)
Han tycker mest om att måla med målarfärg och penslar. Han har även börjar limma fast paljetter på papper och sätta fast klistermärken.
Här om dagen gjorde vi en magisk burk med glitterpulver, glitterpennor och varmt vatten.
Kul!

Likes

Comments

Varje vecka träffar vi stor-mormor, dvs min mormor. Att säga stor-mormor känns mycket roligare än gammelmormor...
Tidigt imorse cyklade jag och Allan dit. Alltid när vi närmar oss hennes hus så börjar Allan vinka. Mormor har alltid stått i fönstret och vinkat till mig och Ante, och nu även till Allan.
Hemma hos stor-mormor finns det alltid en massor att göra. Idag mattade vi fåglar, städade köksluckor, rullade flaskkorkar till varandra, lekte kurragömma och hoppade i sängen.

Matta pippi från balkongen <3

Likes

Comments

Trött, seg och jobbig dag idag. Personal från Allans förskola ringde på förmiddagen och sa att Allan hade slagit i huvudet. Det hände även för några veckor sen och då fick han hjärnskakning. Nu hade han slagit i pannan, inte bakhuvudet, så det var inge farligt. När jag hämtade honom hade han en bula större än en pingisboll precis ovanför ögonbrynet. Men han mådde bra så vi åkte till Fjärran.
Efter det var vi båda supertrötta, så det har mest varit gnäll och trots här hemma hela eftermiddagen/kvällen.
Då är det skönt att ta fram bilder som denna och kolla på.

Likes

Comments

I tisdags fick Allan en burk med smultron från min farfar. Han älskade det! "Mmmmh" sa han varje gång han stoppade ett i munnen. Så igår kväll drog vi ut till skogen för att plocka. Vi hittade inte mer än en näve, men om några veckor gör vi ett nytt försök!

Likes

Comments

I början av veckan var vi bara hemma och tog det lugnt och skönt. På onsdagen åkte vi till Stockholm.

På vägen mot Sthlm blev Allan åksjuk och kaskadspydde fyra gånger i bilen... efter ett stopp med städning av bil och byte av kläder åkte vi vidare. Vi mötte upp Davids faster för en lunch och sedan åkte vi mot Skansen. Lill-skansen var bäst där inne, men Allan är ännu inte riktigt intresserad... Mot eftermiddagen gick vi över till Gröna Lund där vi mötte upp Amanda och Leo för fem-kamp! Vi sov hos Amanda och Leo, och styrde sedan hemåt efter ett besök på Mall of Scandinavia på torsdag förmiddag.

Järvsö-fölket(Allans kusiner) kom till Gävle mot helgen.

På lördagen hade jag några vänner över för försenat födelsedagsfirande. Mycket roligt. Men väldigt dumt av mig att hålla i hela natten. Jag var nämligen dunderförkyld då, vilket sedan ledde till lunginflammation... Men roligt var det!!!

På söndagen hängde vi på Furuvik!

Likes

Comments

Vi har delat upp våran semester i år. Vecka 25 och 26 hade vi alla semester tillsammans. Vecka 32, 33 och 34 kommer jag ta ut föräldrardagar och vara ledig med Allan. David är med oss vecka 34 och sen har dom en vecka tillsammans vecka 35 när jag förmodligen börjat högskolan(får veta intagning den här veckan tror jag??!)

Tänkte jag skulle berätta lite om semestern vi haft.

Börjar från fredagen vecka 25...

För min del började semestern med Håkans konsert på Gasklockorna!

Dagen efter Håkan fyllde Bella 25, så jag och Allan drog på kalas!

Under veckan var vi till Engeltofta och Bönan. Vi hann vara på stranden i tio minuter innan det började regna. Glass på böna café blev räddningen.

På onsdagen var jag och Allan iväg till järnvägsmuseet. Vi åkte bland annat minitåget.

På torsdagen var vi iväg till Furuvik på dagen och på kvällen åt vi på Kalles.

Midsommar på fredagen och vi drog i vanlig ordning ut till Axmar för att fira hela helgen.

Likes

Comments

Jag måste komma igång med detta igen! Tänker att jag ska lägga tio minuter varje kväll när Allan somnat och skriva några rader. Det ska jag väl klara av?
Idag har jag har läst igenom alla tidigare inlägg och blir så varm i hjärtat! Det är viktigt att titta tillbaka för att minnas och reflektera över det som varit!


Igår efter jobbet plockade jag och Allan upp Hanna och drog till Fjärran. Vi hängde i barnpoolen, åt melon-mellis, njöt av solen och avslutade med middag ute.

Likes

Comments

I fredags, den sjunde oktober, fyllde Allan ett år. Tiden har gått overkligt fort, samtidigt som det känns som evigheter sedan han var ett spädbarn. Att jag har varit mamma i ett år är svårt att greppa, då jag ibland kan titta på Allan och fortfarande inte förstå att han är mitt barn.
Vem är Allan ett år då?
- Han är otroligt lik David till utseendet.
- Han är väldigt glad i mat. Ibland äter han mer än mig...
- Han äter helst kokta ägg.
- Han säger mamma och NEJNEJNEJNEJNEJ!
- Han är bestämt med vad han vill(NEJNEJNEJNEJNEJ!).
- Han är mjölkproteinallergiker.
- Han har ääääntligen börjat sova bättre om nätterna.
- Han tycker om att dansa, twerka.
- Han tycker om att pilla/greja med saker. Nyckel i nyckelhål är favoriten just nu.
- Han har blivit lite blyg senaste tiden, vill helst ha mig och David i närheten hela tiden.


Hur som helst, i lördags hade vi kalas för honom med min släkt och vänner. Vi bjöd på glassbuffé och jag hade bakat en mjölkfri pannkakstårta till Allan eftersom han är mjölkproteinallergiker. Han ratade tårtan, ville inte smaka mer än en tugga... Suck
Allan, här kommer en bildbomb så att du i alla fall i framtiden kan kolla på bilderna och uppskatta att jag bakade tårtan till dig.Allan är världens finaste kille med underbara egenskaper. Han får mig att skratta varje dag och när han pussar mig smälter jag.
Allan, du är fantastisk och jag älskar dig med allt vad jag har.

Likes

Comments

amandawahlstrom