14 november får bli en tradition för middag på IKEA med Hanna och Allan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det händer mycket i våra liv just nu, så har haft lite svårt att hinna med här. Får återkomma om det lite senare.
Annars då, det pratas om att ta bort Allans sömn helt på förskolan. Pedagogerna tycker han sover för få timmar på natten(håller helt och hållet med), så att ta bort dagssömnen skulle kanske kunna få honom att sova mer på natten. Ska testa detta från och med nästa vecka.

Glad liten älskling i helgen som fick födelsedagspresent i efterskott av sina tremänningar.

Likes

Comments

Senaste veckorna har varit jobbiga för familjen Strand/Wahlström. Varför?

1. Magsjuka på olika sett hos alla tre.
2. Allan ramlade in i en dörrkarm och fick ett djupt och stort jack som fick limmas och tejpas på akuten för två veckor sedan. Jag har aldrig sett så mycket blod...
3. Allan fick Nässelutslag på hela kroppen igår.
4. Idag utvecklades det till höstblåsor runt munnen, på händer och fötter.
5. Jag har en dunderförkylning.
6. Vi minns inte senast Allan sov en hel natt.

Meeeen, det kan ju bara bli bättre!

Likes

Comments

I lördags firade vi Allans morfar och i söndags Allans mormor. I september/oktober är det tätt med kalas i vår släkt. En mysig helg har det varit iaf! Nu tillbaka till vardagen och plugg...

Likes

Comments

Världen bästa Allan fyller två år idag! Dagen började klockan sex med sång och paket i sängen. Han tyckte det var spännande att öppna paket och blev väldigt glad över det han fick, ”woooaw!”. Hela förmiddagen lekte vi med presenterna. Tågbana, lera och pyssel. Vid lunch kom det födelsedagsgäster och Allan blev bortskämd med presenter och uppmärksamhet. Böcker, pyssel, radiostyrd bil och tågbana.

Mot eftermiddagen träffade vi Hanna i Boulongern och avslutade kvällen hemma med tacos och pyssel. Allan somnade gott i sängen och imorgon fortsätter firandet!

Likes

Comments

I onsdags när jag hämtade Allan på förskolan satt det en lapp att det går magsjuka. Barnet som satt bredvid Allan vid mellanmålet hade kräkts. Vem tror ni blir smittad? Jag. Inte Allan.
Inatt vaknade jag klockan tre och spydde var tjugonde minut fram tills kl nio på morgonen. Då svimmade jag till slut. Så djävulskt olämpligt detta, har tenta som ska in på söndag och imorgon skulle vi ha haft kalas för Allan....

Igår tog jag en ledig dag med Allan för att undvika smittan på förskolan. Vi fikade bland annat.

Likes

Comments

I söndag var jag och Allan ute i Högbo med Allans farmor. Väldigt mysig dag! Det är verkligen toppen i Högbo bruk. Vi lekte massor i lekparken, var inne bland djuren och åt sopplunch inne på hotellet.

Likes

Comments

Klockan är 07.30 och jag och Allan sitter i soffan och kollar på... LEJONKUNGEN!!! Det är min bästa film någonsin genom tiderna! När jag var liten kollade jag på den galet mycket och på äldre dagar har den hängt med iaf en gång i halvåret. Nu får jag äntligen dela upplevelsen med Allan! När filmen började kände jag hur det brände i ögonen och tårarna var nära. Nästa film är Micke och Molle, den filmen börjar jag gråta för bara jag tänker på...

Likes

Comments

I fredags hade vi Abbe och hans familj här på middag! Pippi Långstrump i soffan fick avsluta kvällen. Det är så kul att det bara skiljer tio månader mellan grabbarna, snart leker dom ihop på riktigt.

Likes

Comments

Lördag den 16e september, idag har vi:

- haft Ellen på besök en snabbis på morgonen. Efterlängtat!
- ramlat och slagit huvud i sängkant. (Stor bula, blåöga och hängöga)
- köpt ny säng till Allan, det blev en 90-säng.
- lekt i Boulongern med Hanna i två timmar. Mys!
- ätit galet god fisk- och skaldjursgryta som David lagade medans vi var i Boulongern.
- möblerat om Allans rum så sängen skulle få plats.
- när Allan somnade för natten har vi kollat på Suits och ätit glass.

Likes

Comments

amandawahlstrom