View tracker

Likes

Comments

Hej alla trogna läsare! Förlåt för att jag varit så inaktiv och inte bloggat. Usch vet att jag bloggar som en nybörjare. Att göra ett inlägg per vecka funkar liksom inte. Tillslut handlar allt om skolan och inget illa menat men sjukt tråkiga inlägg. Nej men ska försöka att inte vara så tråkig iallafall. Gud detta är lite som ett utvecklingssamtal där man lovar att man ska förbättra sig. Aja till något roligt min blogg fyller 1 JÄVLA ÅR nästa månad! HUR SJUKT ÄR INTE DET? Tiden har gått så sjukt fort och jag känner knappt igen mig när jag läser igenom mina gamla inlägg. Var sjukt ytlig och hade väldigt lågt självförtroende. Lite kul att kolla tillbaka på bara. Ni får jättegärna skriva till mig om hur ni vill att jag ska fortsätta utvecklas med mina sociala medier. Vill ni fortfarande att jag ska skriva i text eller är ni kanske mer intresserade av att höra mig? Har funderat lite på att skapa en podcast. Kanske blir något som startas vem vet? Nog om det idag har jag möblerat om mitt rum och köpt en ny spegel. Jag kan äntligen ta "spegelselfies" i mitt rum igen. Min förra spegel krossades. Tror jag fick med mig oturen som hävdas komma. Aja just nu lyssnar på världens bästa låt och äter vindruvor. Ha en bra helg!

/William


Likes

Comments


1. Om du mår dåligt av att vara med personen. Om du får ångest/ mår dåligt av att vara med personen är det dags för dig att säga stopp. Livet är kort och vi ska omge oss av personer vi mår bra av, inte dåligt!

2. Ni är inte på samma plan längre. Du tycker att era konversationer börjat bli uttjatade/ tråkiga. Lite som när man sitter på släktmiddag och den jobbiga släktingen frågar om hur skolan går. Några exempel på konversationer man brukar ha är när man endast pratar om jobb, pratar strunt och ytliga saker.

3. Om hen brutit ditt förtroende, för mig personligen är detta sista droppen vid en relation. Säg ifrån! Du är värd personer som genuint bryr sig om dig. Om personen inte kommer fram med en rimlig ursäkt är det bara att droppa personen direkt. Det är inte alltid så lätt utan det beror helt enkelt på hur stark relationen är. Jag har mina närmaste vänner som jag tjafsar med och sen två timmar efter är allt som vanligt igen. Tänk igenom om det ens är möjligt att reparera skadan. Vill du reparera detta? Om du inte känner för det, gör inte det?/William Allan

Likes

Comments

Trevlighetens mamma? Orkar inte skriva mer men är tillbaka ifrån Spanien. Nyår var bäst. Spillde rödvin på en matta men det gjorde inget. Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Ville bara säga att jag lever. Kommer uppdatera er mer senare. Har varit så sjukt trött idag och inte orkat göra så mycket.

Likes

Comments


Så länge sen!, Ska vi ta en kopp kaffe?, Jag har saknat dig så mycket!

Har på senaste tiden funderat på alla dessa bekanta människor vi har i våra liv. Vill bara förtydliga att detta är mina åsikter. Ni som älskar att ha bekanta och småprata med, kul för er! Jag hatar däremot att ha bekanta vänner. Nej, jag vill inte ses på en fika. Många kanske tar det som något positivt att bli medbjuden, men nej tack! Jag kan bli lite smått irriterad ibland. Sluta låtsas att du bryr dig om mitt liv. Varför har detta tagit sån lång tid? Måste jag verkligen vara så snäll? Borde jag inte vara ärlig?

Om jag vill bryta kontakten med personer borde jag få göra det! Är så trött på dessa frågor som kommer upp. Blir alltid bemött med "Ni som var så tajta" och "Ni borde återuppta kontakten". Ja vi var tajta men vi är inte det längre? Vi har väl förlorat kontakten på grund av en anledning?

Dessa bekanta som inte finns där för än när man mår som värst. Ni behöver inte heller följa mig på internet. Ta bort mig bara. Ni betyder inget för mig! Skulle inte ens fälla en tår om du dog! Sakta kommer ni tillbaka som små råttor. Ni kommer tillbaka när man inte längre behöver er. När sorgen avtagit och det går bra för en.

Ni kan dela glädje men när jag ligger i min säng och har grov ångest, var är ni då? Nej då känner ni knappt mig va? Ni kan inte ens skicka iväg ett sms och fråga om hur jag mår. Det är för mycket begär i det samhälle vi lever i idag. Idag måste man lägga upp en sorgsen text på sin mystory för att folk ska undra. Hemskt, personligen kräver jag att mina vänner ska veta det utan att behöva göra det så uppenbart! Annars känner du inte mig på djupet.

Missförstå mig rätt! Jag älskar att man enkelt kan träffa nya människor. På klubben, vid tuben, internet och med mera. Med det sagt vill jag betona att det inte är lönt att hålla kvar dessa relationer som redan brister. Stoppa mig inte när jag springer mot tunnelbanan. Du slösar min tid! Ja fem minuter är mycket för mig. På fem minuter kan jag krama om någon betydelseful, istället för att ha en stel konversation. Så mina bekanta ber er på förhand. Var vänlig kontakta mig inte!

Likes

Comments