pluggg & mys

Likes

Comments


(inlägget innehåller adlinks)

Älskar dessa kläder ifrån Calvin Klein. Perfekt när man inte vet vad man ska ta på sig liksom. Vad tycker ni om Calvin Klein? Jag tycker att deras kläder och underkläder är så himla sköna..


Likes

Comments

Hejjjjjjj var i skolan idag. Tråkigt som vanligt. Köpte en ny mac book för jag spillde cola på min förra. Tog samma asså air så tråkig tänkte ta den i guld men ajaaa. Hela mitt gymnasiearbete har försvunnit kul :) aja hejdå omg jag skäms för detta inlägg. Har blivit så dålig på att blogga

Likes

Comments

(Annons)
I samarbete med Daniel Wellington får ni nu hela 15 % på allt som finns på deras hemsida. Ange koden "WILLIAMALLANS"

Likes

Comments

Likes

Comments

(innehåller adlinks)/ 1 / 2 / 3 /


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla trogna läsare! Förlåt för att jag varit så inaktiv och inte bloggat. Usch vet att jag bloggar som en nybörjare. Att göra ett inlägg per vecka funkar liksom inte. Tillslut handlar allt om skolan och inget illa menat men sjukt tråkiga inlägg. Nej men ska försöka att inte vara så tråkig iallafall. Gud detta är lite som ett utvecklingssamtal där man lovar att man ska förbättra sig. Aja till något roligt min blogg fyller 1 JÄVLA ÅR nästa månad! HUR SJUKT ÄR INTE DET? Tiden har gått så sjukt fort och jag känner knappt igen mig när jag läser igenom mina gamla inlägg. Var sjukt ytlig och hade väldigt lågt självförtroende. Lite kul att kolla tillbaka på bara. Ni får jättegärna skriva till mig om hur ni vill att jag ska fortsätta utvecklas med mina sociala medier. Vill ni fortfarande att jag ska skriva i text eller är ni kanske mer intresserade av att höra mig? Har funderat lite på att skapa en podcast. Kanske blir något som startas vem vet? Nog om det idag har jag möblerat om mitt rum och köpt en ny spegel. Jag kan äntligen ta "spegelselfies" i mitt rum igen. Min förra spegel krossades. Tror jag fick med mig oturen som hävdas komma. Aja just nu lyssnar på världens bästa låt och äter vindruvor. Ha en bra helg!

/William


Likes

Comments


1. Om du mår dåligt av att vara med personen. Om du får ångest/ mår dåligt av att vara med personen är det dags för dig att säga stopp. Livet är kort och vi ska omge oss av personer vi mår bra av, inte dåligt!

2. Ni är inte på samma plan längre. Du tycker att era konversationer börjat bli uttjatade/ tråkiga. Lite som när man sitter på släktmiddag och den jobbiga släktingen frågar om hur skolan går. Några exempel på konversationer man brukar ha är när man endast pratar om jobb, pratar strunt och ytliga saker.

3. Om hen brutit ditt förtroende, för mig personligen är detta sista droppen vid en relation. Säg ifrån! Du är värd personer som genuint bryr sig om dig. Om personen inte kommer fram med en rimlig ursäkt är det bara att droppa personen direkt. Det är inte alltid så lätt utan det beror helt enkelt på hur stark relationen är. Jag har mina närmaste vänner som jag tjafsar med och sen två timmar efter är allt som vanligt igen. Tänk igenom om det ens är möjligt att reparera skadan. Vill du reparera detta? Om du inte känner för det, gör inte det?/William Allan

Likes

Comments

 • Hi 2017 fix my life & skin

  "Trevlighetens mamma? Orkar inte skriva mer men är tillbaka ifrån Spanien. Nyår var bäst. Spillde rö…"

 • P4INT M3 N0W

  "Glasvision / Glasvision / Glasvision / Glasvision / Glasvision"

 • hi from Spain

  "Hej! Ville bara säga att jag lever. Kommer uppdatera er mer senare. Har varit så sjukt trött idag o…"

 • NEJ, jag vill inte ses på en fika!

  "Så länge sen!, Ska vi ta en kopp kaffe?, Jag har saknat dig så mycket! Har på senaste tiden fundera…"

 • Jullov

  "Tar jullov imorgon. Hur skönt är inte det? Ska fortsätta packa och lyssna på bra musik. Vi hörs!"