Gud vill verkligen köpa allt härifrån! Älskar detta så mycket. Mycket av detta har jag inte råd med dock. Är student så det kanske inte vore det smartaste om jag la ner 40.000 kronor på konstverk. Men i framtiden absolut! Nej men några glas från denna hemsida ska jag nog köpa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra. Jag mår så himla bra just nu. Mådde ganska dåligt i fredags då jag hade mycket ångest samt var sjuk. Hade faktiskt varit bättre om jag gick till skolan då jag hade mycket att göra. Min ångest gick över på kvällen så ja och mina vänner firade att jag fyllt 18. Vi har planerat att vi ska dra utomlands på höstlovet så det är jag sjukt taggad på. Är trött på Stockholms uteliv nu och vill bort från Sverige helst igår. En sjuk sak jag kan berätta är att jag börjat älska starksprit på senaste tiden. Alltid hatat det tidigare haha! Man vet att det går utför när jag pratar om sprit. Nej men har faktiskt inte så mycket att skriva om. Har lite hemliga planer men det vill jag inte ta upp på bloggen. Jag har iallafall börjat med aktier, fonder och sånt. Tycker det är ganska kul men kan typ inget så för nu tar mina föräldrar hand om det! Känner även att jag måste ta tag i körningen snart. Mycket tjat kring det men inte orkat eller haft någon lust. Har inte heller bråttom men känner att det är dags snart. Så mycket man måste göra när man blivit myndig. Vill helst ligga hemma och dricka varm choklad. (by the way om någon av er säljer drake biljetter kan ni höra av er. Söker två golden circle!)

/William Allan


Likes

Comments

Förlåt för jag inte bloggade igår men det var inget speciellt som hände förutom att jag gick på den där kursen om högskoleprovet. Den var så sjukt bra och man lärde sig verkligen hur man ska tänka när man gör högskoleprovet. Så det var bra men den höll på till klockan 8 igår så det var lite jobbigt men aja. Sen kom jag hem och spenderade kvällen hemma med familjen. Vi gjorde det som vi brukar göra på en lördagskväll! Vi åt tacos, kollade på en film och pratade om allt möjligt. Hoppas ni hade en bra lördag!

/William Allan

Likes

Comments

​Sitter just nu och kollar lite på väskor då jag vill ha en ny. Helst i färgen svart . Hittade tre väskor som jag verkligen tycker är så sjukt snygga! Vilken av dessa tycker ni är snyggast? Klicka på den väska du är intresserad av för att omredigeras till hemsidan där väskorna säljs.

/William Allan

Likes

Comments

Hej på er hur mår ni? Jag mår bra just nu men haft en så sjukt jobbig dag. Varit så trött men är glad över att det är fredag idag. Tänkte att jag skulle ta det lugnt imorgon men istället ska jag på kurs. Jag ska träna inför högskoleprovet som jag snart ska göra. Det är alltså en kurs som är under flera timmar som ja ska gå på. Egentligen vill jag stanna hemma men såna här möjligheter kommer inte ofta. Jag ska försöka få så bra resultat på högskoleprovet detta år, vilket är möjligt då jag faktiskt pluggat inför det. Många gör ju högskoleprovet utan att plugga inför det och testar men personligen tycker jag det är lite som att slänga pengar i sjön. Iallafall för mig skulle det vara det men om du känner att du får bättre resultat av att göra det många gånger, do it! Jag använde iallafall mina pengar till något annat då jag kände att jag vill göra det när jag känner mig redo. Hoppas jag lär mig mycket på kursen imorgon men det tror ja då det håller på i flera timmar. Längre än en skoldag! Oj vilket tjat det blev om högskoleprovet nu hahaha! Just nu kollar jag på en serie som heter Limitless som jag nyss börjat kolla på. Vet inte riktigt om jag kan rekommendera denna serie då jag bara sett 2 avsnitt men båda var så bra. So you should defiently check that out! Nu ska jag kolla lite på youtube, fixa några saker i mitt gymnasiearbete och till sist sova. Hoppas er fredag var bäst! 


/ William Allan

Likes

Comments

Hej alla!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag varit så inaktiv på bloggen. Tyvärr har jag haft mycket i skolan och varit upptagen. Jag har inte heller mått så bra under dessa månader. Man kan säga att det varit några tuffa månader. Men nu mår jag mycket bättre och det verkar som allt börjar ljusna till. Jag är väldigt motiverad till livet och fått veta hur jag ska kunna utveckla mina sociala medier ännu mer. Jag har några projekt inplanerat och har möte på lördag vilket jag är så sjukt taggad på. Jag har så mycket i skolan just nu så jag är ganska stressad men jag har förbättrat mig faktiskt. Nu är jag ändå taggad på att ta studenten och lämna alla. Ja gymnasietiden har varit väldigt tuff för mig på grund av många anledningar, men det kan jag ta i ett annat inlägg för det blir så himla långt annars. Kanske kan prata om det i min framtida podd? Hint, hint and hint! Nej men jag försöker fokusera mycket på skolan nu. Jag mår väldigt bra just nu, lite trött då jag fick för lite sömn. Ser säkert ut som jag inte sovit på 78 timmar, däremot bryr jag mig faktiskt inte. Älskar att få vara mig själv och inte känna behovet av att behöva imponera på någon annan.Vill framförallt tacka min familj och fina vänner. Tack för att ni finns för mig, ni är så värdefulla.

/William Allan

Likes

Comments

RIHANNA // TELE2 // GOLDEN CIRCLE // BIG SEAN // JHENE AIKO // ANTI // DJ MUSTARD

Likes

Comments