Mysig italiensk restaurang( syster restaurang till Nonna). Maten smakade ljuvligt, det enda minuset var pannacottan som hade alldeles för mycket hallonsås!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ju mer jag läser, desto färre böcker fastnar jag för på riktigt. Denna boken är en av de få. Jonas Hassen Khemiri skriver i någon form av dialog-aktigt nytänkande språk, som först gör det svårt att komma in i storyn, men som sedan gör det ännu svårare att slita sig därifrån. En grymt bra bok där vänskap och kärlek skildras genom de saknade bitar som minnet släppt.

Likes

Comments

(sista bilden tagen från internett)

Taverna Brillo är en stämningshöjande, urban och varm bar på Stureplan med mycket folk överallt. Kom hit för en drink, några glas vin/ öl eller en varför inte en shot!
Perfekta stället att ta kompisgänget till innan utgång, eller för att träffa nya människor.

Likes

Comments

Il Tempo är en grymt mysig restaurang på söder med helt FANTASTISK italiensk mat!! En första gång för detta ställe, men absolut inte sista.

Förrätt: Parmaskinka, oliver, focaccia och olivolja

Huvudrätt: Pasta med tomatsås, rostad rosmarin och kött från högrev (jag)
Vegetarisk pizza (Nelis)

Efterrätt: Mascarponepannacotta, blodapelsinsorbét, blodapelsin, vitronmeliss och vit choklad

Vin: Appassimento (minns inte namnet) men gott som tusan!
Efter denna middag var jag helt proppmätt, men oj så musigt det var!

Likes

Comments

Soap Bar är beläget på Nybrogatan på Östermalm i Stockholm. Detta ställe besökte jag med Cornelia första gången i helgen och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig förr ätit en godare Club Sandwich!! Pluspoäng för den.

Stället är väldigt mysigt och agerar bar/ uteställe under de senare timmarna.

Likes

Comments

Världens bästa glasställe utan tvekan!

Bilderna är lånade från Trip Advisors hemsida.

Magic Cream är definitivt världens bästa glasställe. Jag har aldrig förr smakat glass så god som den egenproducerade glassen här. Besöker man Parga är Magic Cream ett måste! fråga efter smaken "Banoffee".

Likes

Comments

Kafé Magasinet på Andra Långgatan är ett mysigt men litet kaffe/ lunch ställe, med atrium känsla. Placerat mittemot restaurangen Tacos and Tequila på en innegård är det nästan svårt att tro att man befinner sig mitt i stan.

PS: Under sommarhalvåret kan man även sitta utomhus.

Likes

Comments