Ibland mår jag inte så bra

​AllaMinaKänslor - Kärleken gör dig blind.

‘’ När du är kär i någon ser du den på ett speciellt sätt, du ser det fina i den och alla dess bra sidor. ‘’ kloka ord av mig själv.

Det du inte ser är det dåliga som alla andra ser, du får höra saker om den du älskar men du är blind, kärleken gör dig blind. Det behöver inte handla om en flickvän eller pojkvän, det kan lika gärna handla om din mamma, pappa, syster eller bror. Om du bråkar med din mamma, pappa eller något syskon, bråket utvecklas till något större, svordomar förekommer och rösterna höjs. Ni kallar varandra saker ni vet att ni kommer att ångra senare. Din mamma, pappa, syster eller bror kanske sa något som sårade dig, fick dig riktigt ledsen och fick dig att börja tänka hur dem kan säga så till dig. Men du förlåter dem, gång på gång för att du älskar dem. Hur kan man älska en människa som fått en att må skit egentligen? Jo för allt vi tänker på när vi ser dom är det fina i dom, det dåliga suddas ut.

Om en kompis skulle skrika åt dig, kalla dig fula saker och göra dig ledsen, vad skulle du göra? Förmodligen bett dem dra åt helvete och sagt upp kontakten med personen, för gång på gång får vi höra att vi inte ska ta skit och inte ha någon i våra liv som tynger ner oss, så det är klart man säger upp kontakten med kompisen. Men om ens förälder eller syskon gör exakt samma sak, så förlåter vi dom, för dom är familj? Men det är ju egentligen precis samma sak, för ens familj om något finns absolut med i ens liv, så varför ska man förlåta en familjemedlem om dom har tryckt ner dig, varför i helvete ska man ta skit från dom? varför är det helt plötsligt okej då?

... Kärleken gör en blind..


Likes

Comments