Tjenare Tor här! Idag har något sorgligt hänt. Vi har gått ner 100 platser på topplistan. Det är inte acceptabelt heller. Så passar på att skriva ett inlägg nu. Nima hade en fin födelsedag. Fick bara en grej. Det var av mig och det gillade han. Syns i nästa inlägg.

~Torzan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hallå nimzan here. Jag och Tor har lanat lite och har tittat lite på denna intressanta video.

Klicka på länken nedan för att se den, videon öppnas i en ny flik så var inte rädda för att missa ut på mera material av denna awesome blogg.

Oliver boi 

~ Nimzan

Likes

Comments

Grattis Nima ha en riktigt awesome födelsedag. Vi syns också och då får du Civ 5! Ha det riktigt bra och här kommer några smexiga bilder på dig.
~Torzan

Likes

Comments

yo blogN, om 2 dagar så fyller jag 13 år, det blir fint. Har önskat mig en soft air gun och kommer även att få Sid Meiers Civilization 5 vilket känns riktigt bra.

För övrigt så har jag även börjat sjuan, ny skola då alltså. Själv gillar jag högstadie-systemet mer än mellanstadiets, där får man ta mycket mera ansvar vilket jag gillar.

~ Nimzan

Likes

Comments

Tjena bloggen Tor här. Imorgon börjar skolan vilket faktiskt känns rätt bra. Det ända jag irriterar mig på är väl att vi går två timmar och sen dem andra dagar har vi utvecklingssamtal med hemstudier och dem hemstudierna gör man på 10-20 minuter så det var mycket jobb. Sen är det lite synd för man får knappt träffa kompisarna. Sen på torsdag så fyller Nima år så det blir att åka till Sundborn. Men det var allt för mig så syns i nästa inlägg.

~Torzan

Likes

Comments

Yo bloggN, nimzan här, jag hade tänkt att ge er en liten uppdatering på våran plats i topplistan. Just nu så ligger våran swaggiga blogg på plats 10735. Om ni inte har räknat ut det än så är det 10535 platser kvar tills vi träffar plats 200, kämpa på allihopa!

~ Nimzan

Likes

Comments

Tjenare bloggen! Så som många har märkt har Nimzan och Liazan gjort en top 5. Jag kunde inte komma på något bra så Nima gav mig en idé Star Wars-relaterat. Som en del personer vet så är jag ett stort Star Wars-fan. Så här är mina Top 5 Star Wars strider.

Nummer 5 Battle of Endor

Detta är striden av Endor. Däremot är detta markstriden. Den är utspelat på ett episkt sätt där man ser hur svårt rebellerna har att vinna men får även hjälp av ewoksen.

Nummer 4 Battle of Yavin

Denna striden är även känd som den första striden runt Dödsstjärnan.  I denna striden så försöker rebellerna att förstöra dödsstjärnan. Det är rätt bra utförd men är lite seg ibland.

Nummer 3 Battle over Coruscant

Denna strid utspelar sig under dem senare dagarna av klonkrigen. Det visar hur stora slagen är och det är utfört på ett ganska episkt sätt.

Nummer 2 Battle of Hoth

Denna strid visar den riktiga styrkan av imperiet. Deras styrka var mycket större och kraftigare än rebellernas. Det är gjord på ett episkt sätt och visar hur små rebellerna var mot imperiet.

Nummer 1 Battle of Endor

Detta är rymdstriden av denna strid. Det är då rebellerna ska förstöra den andra dödsstjärnan. De har även en mycket större och starkare flotta än tidigare men fortfarande inte så stor som imperiets. Det är en episk strid som är gjord på ett väldigt bra sätt.

Och detta var min top 5. Hoppas ni tyckte den var bra och så syns vi i nästa inlägg.

~Torzan

Likes

Comments

Nummer 5. Sandwich

Denna glassen är den enda av sin sort, enkel att äta, vanlig & god glass. Inga konstigheter.

Nummer 4. Haribo Push Up Vanilj & Jordgubb

Denna glassen smakar otroligt bra med sin mjuka, krämiga vaniljglass, jordgubbssås, och gummibjörnar hamnar den på plats fyra.

Nummer 3. Magnum Strawberry and White

Denna glasses är himmelsk med sin vanilj och jordgubbssmak. Doppad i vit choklad som även är min favorit-choklad.

Nummer 2. Dajm Strut


En av de mer klassiska strutglassarna, smakar extra bra efter badet eller träningen!

Nummer 1. Tip Top


En stor och awesome glass med riktigt go' kakaofyllning och ett överdrag av mjölkchoklad. Denna glassen hade antagligen bara fått nummer 3-2 om det inte hade varit för det go'a puffade riset inuti.

BONUS. Calippo Cola Pop-Up


På bonus plats kommer denna goding. Anledningen till att den inte kom med i top 5 listan var för att jag inte är något speciellt förtjust i isglass, i alla fall inte i de flesta tillfällen. Men denna glass är nog den bästa isglass av de alla, men den passar bara in på varma somrar.

~Nima

Likes

Comments

Igår var jag, Tor och Elias ute och tog fiiiiiiina b1lder

Likes

Comments

Tjena bloggen Tor här. Idag så kommer Nima vilket är rätt awesome för att han har varit borta i Iran i 4 veckor. Äntligen hemma liksom. Sen ska vi göra lite fina grejer, Så jag bjuder på en fin bild och ni får ha en bra dag.

~Torzan

Likes

Comments