Vet du en sak att i bland finns skönheten mitt framför ögonen på dig. Du är en del av skönheten men din kompis är den andra delen av den unika cirkeln. Så glöm inte att dina kompisar är något av det viktigaste som finns. Även om du och din kompis bråkar om skaket så är din kompis viktig att ha i livet. T.ex om du har svårt att för stå något frågar du din kompis. Så att säga till din kompis att hen är den viktigaste personen i ditt liv. Om kompisen säger något till baka är den en sann vän💕

Likes

Comments

Alla är vi olika men alla är bra på sitt sätt. Om inte du finns finns inte en del av världen. Så du är unik på olika sätt. Även om du har brunt eller blont hår är du lika värd. Om du inte tycker att du är perfekt är det för att ingen är det. Om du tycker att någon är ful är hen fin på insidan. Är någon fin på utsidan är personen oftast snäll men vill alltid vara perfekt. För mej finns inte ordet perfekt alla är lika dana och lika bra!

Tro på dig själv💋

Likes

Comments

Jag satt och fick tårar i ögonen för i klass 8C var det viktigt att man hade rätt kläder och rätt märke dyra skor och väskor. Klassen för stod nog inte hur dumma dom är när dom står och säger i en grupp hur viktigt kläder skor och väskor är men i hel klass är dom tysta och säger ingen ting. Jag kommer stå för min åsikt även för andra och för mig. Stå för vad du tycker och för att alla ska må bra!

Likes

Comments