ÄNTLIGEN måndag igen! Jag har så mycket roligt planerat så den här veckan kommer gå så ruskigt fort!

Idag åkte jag till Göteborg som vanligt för att jobba, men efter jobbet så flyttar jag hem till en klasskompis istället där jag ska bo i veckan., superkul!

På tisdag ska jag jobba på det omtalade e-handelseventet 'Världens Farligaste Möte' som hålls på Liseberg. Kommer bli häftigt att se ett så stort event från baksidan och OM INTE så kommer det bli så jäkla kul att vara med efteråt när de öppnar vissa attraktioner på kvällen!

Fick ledigt på onsdag så då ska jag äntligen hitta mig till närmste Nordic Wellness och komma ikapp med skolarbetet.

Till helgen har jag faktiskt inget speciellt planerat så vi får väl se vad som händer :)

Likes

Comments

Ett sånt här inlägg är väl ett måste för oavsett hur många gånger man ens startar en ny blogg så ska man alltid presentera sig själv. Men denna gången vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, för jag vet knappt vem tjejen som har den här bloggen är.

Lite snabbt om mig som kan vara kul att veta är att mitt namn är Sofie, jag är 19 år och bor i Skövde. Jag pluggar ehandel i Göteborg och har en pojkvän i Ulricehamn.

Jag gillar fotografering och marknadsföring, älskar känslan under och efter jag tränat och lever bara när jag står längst fram på en riktigt bra konsert.

Kommer försöka blogga om min kaosartade vardag med allt vad det innebär. Dessutom ska jag hitta min absoluta bästa version av mig själv! Följ gärna min resa ♡

Likes

Comments

Hittade på detta recept igår och det var så himla gott så jag va tvungen att göra det igen och dela med er!

Basen är havregrynsgröt med lite modifieringar av banan och kakao. Det bästa är (förutom att det smakar som en efterrätt!) att den att göra på många olika sätt och precis så som man själv vill ha den!

Eftersom jag inte är någon kokboksskrivare så är mängden ungefär! Testa dig fram och justera tills du känner dig nöjd :)

Ingredienser:
1 st banan
2-3 dl havregryn
2 msk kakao
1-2 msk vatten

Gör såhär:
Mixa/mosa bananen och hälften av havregrynen. Häll upp i en skål/djup tallrik och rör om. Blanda ner resten av havregrynen (ej mixade) och kakaon så det blir en jämn röra. Värm i micron en kort stund typ så den precis har blivit varm. (Om den värmer den för länge blir den väldigt fast!)

Rör om och servera med färska jordgubbar, mullbär, hemmagjord nougat/chokladsås och mjölk.

Tips!
Häll i mer vatten för att få den lösare och mer havregryn för att få den fastare.
Hoppa över att mixa havregrynen om du vill ha den tjockare och matigare i konsistensen.
Blanda i lite olika fröer/nötter om du vill få den mer mättande. Tex. hackad mandel, solrosfrön eller chiafrön.

Likes

Comments