Tidigt på söndagsmorgonen tog jag bussen från min syster i Stockholm ut till Arlanda och flög till Berlin. Skönt ändå att vara framme redan halv nio på morgonen, och hinna med en Starbucks-frukost innan jag åkte ut till Mauerpark för lite söndagsmarknad. Alltid så mysigt med Mauerpark! På måndagen shoppade jag lite, och på kvällen gick jag på konsert, som var huvudmålet med resan. Bushido & Shindy var så sjukt bra, verkligen värt resan! Gulligast var också när Bushidos dotter presenterade honom, aww. På tisdagen hann jag med en sista sväng på Alexanderplatz och Alexa innan det var dags att åka hem igen till Sverige.

Likes

Comments

Ibland har jag världens sötaste katt.

Likes

Comments

I onsdags var jag i fotostudion med Lina - det var så länge sedan jag fotograferade i studio! Himla roligt hade vi, och jag är så stolt över att ha en så kreativ och duktig bästa vän. Vi håller på att jobba med både hemsida och visitkort för hennes hantverk o konst! Mer om det kommer jag säkert uppdatera senare. Igår blev det ännu mer fotografering, då jag skulle ta bilder på en klasskompis till våran gruppuppgift. Blev också skitbra, alltid kul när någon blir nöjd med vad man åstadkommit.

Idag fick jag kommentarer på min senaste inlämningsuppgift - och det gick bra! Så skönt att få veta att man inte är helt ute och cyklar med studierna, haha! 

Och så har jag bokat en Berlin-resa 13 - 15 november, så jag ska gå på konsert på måndagen den 14e. Kommer bli grymt, och jag är lite småstolt att jag vågar göra den här resan helt själv. Ska såklart passa på att hälsa på släkten dock ;) 

Likes

Comments

Idag är det en så himla bra dag!


- det är fredag

- jag har skrivit på hyreskontraktet på min blivande lägenhet och flyttar in 24 november (iiih!!!)

- jag har faktiskt börjat skriva på min inlämningsuppgift i tid

- Fabian kommer och hälsar på mig idag

- jag har glass och en gosig katt

- solen skiner


För övrigt är glassen på bilden typ den godaste jag ätit, så har ni inte testat måste ni göra det.

Hoppas ni har en lika bra fredag som jag!

Likes

Comments

Igår såg jag Kent för sista gången. Och det var precis så bra som en kan drömma om att det skulle vara. 

Tack för allt. Då som nu för alltid. <3 

Likes

Comments

​Lite spontant - och plötsligt var mitt hår turkost grönt! 

Likes

Comments

Mycket har förändrats sedan senast jag bloggade. Först det första har jag och Philip gjort slut och flyttat isär. Tråkigt, men när en har olika livsplaner och glidit ifrån varandra är det bäst så. Det slutade ändå så bra det kunde, och det är jag tacksam för.

Sedan har jag flyttat till Linköping och kommit in på Linköpings universitet! Kommer studera Media & Kommunikationsvetenskap nu i ett år, och troligtvis fortsätta två år till för att göra en kandidat! Var inte alls sugen på att plugga innan, men nu känns allting så rätt. Bor just nu tillsammans med världens bästa Lina fram tills december, då jag får tillträde till min alldeles egna lägenhet! Så jag har verkligen haft tur. I

bland blir det inte som planerat, men det blev himla bra ändå.

Likes

Comments

​I torsdags efter jobbet åkte jag och Philip till Landvetter och tog flyget till London! Så de senaste dagarna har vi promenerat i Hyde Park, shoppat, ätit god mat och turistat lite. Träffade Sara på fredagskvällen och dagen efter träffade vi Philips kompis Anna. Båda två jobbar som au pair utanför London.  Bästa fyndet på resan blev ett par Dr Martens lågskor som jag nu måste gå in. Det kommer göra ont, men de är så fina att det är värt det! Idag är jag tillbaka i verkligheten och jobbet, men drömmer redan iväg till nästa resa.

Likes

Comments

Spenderade min midsommar hemma med världens bästa Lina. Vi åt pannacotta och drack öl, lyssnade på bra musik, spelade Mortal Kombat och myste. En himla bra midsommar helt enkelt!

Likes

Comments

Jobbade i helgen. Att jobba inom vården på helgen suger pga så sjukt underbemannat och stressigt. Ändå glad att jag har så bra kollegor! Fick besök av Emma och Carl i lördags kväll, och på söndagseftermiddagen åkte vi till Dreamhack. Philip var också med och han köpte nytt tangentbord och mus från Razer, lite avis är jag. Kollade e-sport och testade massa spel. I måndags var jag på brandutbildning för semestervikarier, både kul och nyttigt att få fräscha upp sina kunskaper om brandsläckare osv.

​Igår tyckte jag vi skulle hitta på något roligt, Philip och jag, så vi bokade bord på Pinchos i stan. Sååå god mat, älskar tapas. Rolig idé att beställa igenom en app, och efter pannacotta till efterrätt gick vi nöjda hem igen.

Likes

Comments