Hej!
Träningen idag blev inställd för dem kom ej in i halsen som vi skulle vara i. Så jag har kollar på Herkules på morgonen haha den gick på tv så kände varför inte. Men då har jag längre tid hemma för att fixa iordning.

Ca klockan 12 så ska vi ner till våra kusiner och äta lunch, tror vi skulle grilla lite korv för det är jätte fint väder idag. Min farbror har namnligan fyllt år.

Men sen ska vi hem och jag ska göra mig helt klar för att sedan åka till Nadine och sen gå på majbrasa.

Det händer saker idag en sån här söndag. Och så skönt att vi är lediga på måndag också. Jag ska sova hos Nadine och sen träna vid klockan 5 på måndag.

Life update, hoppas ni får en bra söndag och bra Valborg. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag gick träningen lite bättre. Jag kanske nämnde att det är en övning på Tumbling som gör mig ledsen och arg och idag blev jag väldigt ledsen och arg ett tag men min ledare hjälpte mig och tillslut hittade jag ett sett oh gjorde några stycken av den övningen och det gick bättre. Det jag behövde var mer fart och mer höjd.

Passet innan pausen var trampett och det gick väll sådär jag blev mycket yr efter ett tag och kände inte att jag orkade oh fick tungt att andas men det gick över senare eller det blev bättre.

Jagvill verkligen ha den här platsen, jag gör vad som helst nu alltså.

Jag kommer fortsätta kämpa vidare. Nästa träning är på måndag. Imorgon är det Valborg oh jag ska till en kompis och sova över och fira Valborg, gå på majbrasa. Ser fram emot det.

Ska ni gå på någon majbrasa??

Ha en fortsatt bra lördag, puss.

Idag tävlar ett lag i föreningen och hittills ser det skit bra ut och dem är grymma. Kom igen tjejer ni är grymma.

Klipp från dagens träning detta är övningen jag pratade om som jag tycker är läskig och kämpar för. Detta var inte en av dem jag var mest nöjd med men men.

Likes

Comments

Hej och godmorgon!

Jag har haft det lite tufft senaste dagarna därför det ej kommit något. Jag mår inte så jätte bra. Jag är så stressad så pressad över gymnastiken och alla träningar går bara skit just nu, jag kör på men det känns som inget händer. Sen är det lite i skolan och med vänner men inget jag riktigt vill gå in på.

Men jag ska verkligen försöka uppdatera er ändå och vara aktiv, gör mitt bästa.

Men till lite roligare så idag är det fredag jaaaaaa. Som jag längtat efter denna dagen för att det är helg om några timmar. I helgen ska jag träna på lördag och söndag träna dem små på morgonen. Sen är det Valborg på söndag och jag ska till en kompis och "fira" det, det ska bli så roligt.

Ha en bra fredag och håll ut snart helg, så skönt.

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt bra dag. Den är ej slut än. Just nu sitter jag på en buss från Marieberg till stan och ska ta en buss hem klockan 20:15 så det är ett tag kvar. Det blev en sen kväll idag men den har varit så rolig. Jag och Hedda har då varit på Marieberg och det blev lite krångel innan vi tog oss dit.

Vi tog en buss som vi trodde skulle stanna på ett ställe i stan men nej så vi åkte lite längre utåt och hamnade i Vivalla och skulle försöka ta oss tillbaka. Det gjorde vi och vi kom till Marieberg ca 17:00 och fick gå i spöregn. Vi slutade skolan 15:30 så det tog sin tid. Men sen Åt vi på Ikea och var där ett tag och det var så roligt.

Hoppas att ni också haft en bra dag idag. Puss

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Gårdagens träning, ja den gick väll sådär eller först i början kändes det bra sen körde vi igång på tumbling och det gick inte alls bra för det är inte min grej jag kan inte riktigt lika varvet där och det gör mig ledsen men jag försöker men jag kan inte. Så blev lite frustrerad. Men sen efter pausen blev det hopp som jag gillar lite mer och då gick det ganska bra eller hyfsat bra.

Jag känner en viss stress och en del press inför USM för känns som bara för jag misslyckas på någon övning så kickar dem mig ut från att köra i laget. Vilket inte alls känns bra. Jag försöker verkligen nu alltså.

Jag har precis vaknat och ska gå upp göra mig klar och sen åka till skolan. Det blir ingen speciell dag i skolan idag. Efter skolan ska jag nog göra något med Hedda så mer uppdatering kommer då.

Ha en bra dag.puss

Likes

Comments

Hörni jag ska berätta en väldigt bra nyhet för er. USM finalen kommer sändas live på Barnkanalen SVT. Det är så coolt och resten dem deltävlingarna sänds på youtube. Tävlingen är i juni och jag hoppas på att vi kommer gå till final fatta hur coolt och även utan live grejen sjukt coolt om vi går till final i USM, USM!!!!!

Jag är så taggad på att tävla och håller alla tummar och kämpar hårt för att få vara med och köra så mycket som möjligt.

TAGGA USM I SOMMAR!!!!

Likes

Comments

1. 2. 3.

1. 2. 3.

1. 2. 3.

Solglasögon? Det är en accessoar som gör mycket nu till våren och sommaren. Jag tycker det finns så många riktigt snygga solglasögon och jag plockade ut några snygga här.

Jag gillar specifikt glasögon som har färgat glas som rosa eller massa olika färger. Det blir något extra.

Men jag tycker ett par solbrillor till våren behövs om det kommer någon fin sol snart och inte bara blåser sönder och regnar. Men jag väntar precis som många andra hehe.

Likes

Comments

Min vecka denna veckan kommer nog mest bestå av träning och skola som vanligt dårå. Men jag ska verkligen försöka allt vad jag har att uppdatera er så mycket jag kan.

Måndag- Träning

Tisdag -
Vilodag

Onsdag- Träning

Torsdag-
Träning

Fredag-
Vilodag

Lördag -
Träning

Söndag-
Fira Valborg, Träna dem små

Likes

Comments

Hello!
Såklart har kollat Friends hela förmiddagen detta år sjukt jag är helt fast haha hur ska detta gå. Men jag ska åka nu och träna dem små med Hedda 13.15-14.15 så det ska bli kul för det är en ny grupp och första gången så får se hur det går hoppas det blir bra.

Så jag taggar och sen ska jag bara hem och så kanske gå till mormor en stund. Ha en bra dag hörni. Love u!

Likes

Comments

1. 2. 3. 4.

1. 2. 3. 4.

1. 2. 3. 4.

Hola!
Jag gjorde ett inlägg med studentklänningar och tänkte nu göra ett med balklänningar. Det kan ju vara så att några av er har en bal framför er snart jag har det om ca ett år. Men då kan ni få lite tips på vad för klänningar man kan ha.

Som jag tycker så tycker jag en lång klänning för det tycker jag är finast på en bal och sen en kort på student eller skolavslutning. Sen tycker jag alla färger är fina, mörka,ljusa, alla möjliga. Det finns många fina klänningar. Jag skälv har lång tid kvar men ändå lite orolig att jag ej ska hitta någon klänning.

Men jag tänkte bjuda på det här för er som kanske är rädda för att ej hitta någon, vilket jag tror att ni absolut kommer göra.

Puss!!!

Likes

Comments