Det är ju inte världens snabbaste internett här. Och att ladda upp en bild tar ju nästan 20min så skippar det. Ska bara uppdatera om att jag lever och har spenderat hela dagen på hotellrummet solandes på balkongen.

På söndag åker vi hem så man måste ju passa på att njuta av solen för kan tänka mig att Sverige är lika kallt och blåsigt som det alltid är. Har dock saknat min säng. Sover alltid så dåligt på hotell.

Måste bara även dela med mig av dagens citat från twitter. Ja jag la ner 20min på att ladda upp en bild ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var vi framme i Andorra! Vi landade i Barcelona igår och tog buss till Andorra så vi kom fram mitt i natten. Men det va inga problem att ta sig iväg till backen en sväng ändå idag. Dock så var jag väldigt trött efter flygresan.

Internettet är segt som tusan och det har tagit mig så lång tid att få upp bilder så får se hur mycket bloggande jag kan göra härifrån.

Det är inte ofta man ser mig med plattat hår. Så får ju passa på att at lite bilder då.

Andorra ligger i bergskedjan Pyrenéerna mellan Spanien och Frankrike. Så jag är alltså här för att åka skidor och snowboard!

Likes

Comments

heh…okej nu undrar ni kanske vad jag gör uppe såhär tidigt.. på en lördag?!?! Jo det ska jag förklara innan jag börjar skriva om det jag ville berätta. Men såhär va det. När jag vaknade så skulle jag kolla min mobil, märket att det inte startade, den var helt död! Kontakten var i och den hade laddat hela natten, fick panik över att typ blixten slagit ner i kontakten och förstört min mobil. Så jag gick ner försökte ladda den här, funkade inte heller, men sen satte jag mig vid datorn och försökte, och med lite tryckande på några knappar så vaknade mobilen tillslut upp igen (med 0% batteri, konstigt). Och jag orkade inte gå och lägga mig igen för nu är jag ju liksom inte trött… Och ska också sticka om två timmar och träna mina små tjejer i Innebandy!

Till det jag ville ta upp! Varför ska jag alltid vara annorlunda och pröva nytt….Jag köpte ju min mobil för ca ett halvår sedan nu och jag ångrar mig redan att jag inte bara valde en klassisk Iphone 5. Nejnejnej, istället väljer jag en Nexus. Men okej min mobil är rätt bra, stor skärm, mycket möjligheter…Men jag stör mig liksom på att alla andra har Iphone alltså så kan alla andra skriva över Imessage, göra fina smileys osv, men inte jag! :( Och kameran! Okej min kamera är bra….men inte till att ta selfies med! Inte alls…. 
Och det är ju för tidigt att köpa en ny mobil nu…Jag får väll bara ta och stå ut :( 


Likes

Comments

Så himla taggad för Samhällsprov idag! Eller inte…Jag har pluggat som ett djur, men alla dessa namn på allting gör mig galen. Att plugga in olika namn på saker och ting är INTE min grej! Var föresten också hos tandläkaren nu på morgonen. Jag ska inte få tandställning iallafall 😄

Likes

Comments

Hey Girlzz and Boyzz! 

Okej blev inget bloggande för skolan tar över nu när allt kaosar! Jag ska antagligen byta till Matte (från Entreprenörskap) som individuellt val. Så har lagt allt fokus på att det ska funka!

Men här är bilderna som jag tänkte lägga upp för någon dag sedan. Jag har köpt en ny jacka (leopard), tröja och mössa (som har öron)! Köpte också en skjorta och ett halsband, men den outfiten får ni vänta med att se tills jag har fotat den också! :) Ni får ursäkta för mitt väldigt stökiga rum på ena bilden...
Likes

Comments

Ni får inte missa att kolla min blogg ikväll då jag ska lägga ut bild på mina nya coola kläder som jag köpte igår, inklusive mössan som ni ser på bilden! Den har kattöron!

Likes

Comments

kolla in min väldigt coola "Alice in wonderland" klocka.

Likes

Comments

Jag tänkte börja lägga ut lite av bilderna från USA i somras. Så detta är del 1, jag kör inte från början utan lite olika ordningar, så vi börjar på slutet. När vi var i L.A och cyklade runt!

Nere från stranden där vi bodde, långa stränder vid Santa Monica Piren

Massa palmer

Cykel vägen


Coolingarna jag och Melker påvägStannar för att se basketFina broar nere vid husen

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw