söta rinesa & shopping med wilma på maxi<333

var då på cajsas innebandymatch & kollade IT filmen på bio med yasmin, rinesa o hennes storebror och sedan ellinore. Jag kan säga att den var riktigt bra, lite läskig kanske;)

Såklart skulle jag glömma att ta bild när maten stod färdig på bordet så de blev en bild efter vi åt den goda tacosen + en söt bild på yasmin i fiskehatt

Lite mcdonalds sådär på kvällskvisten + att vi åkte och köpte nocco till albin mitt i natten;) friendgoals

Som ni märker är bilderna inte i bästa kvalité + att jag inte fått med allt jag gjort. Menmen, orkar inte berätta allt så därför tänkte jag att lite bilder av vad jag gjort funkar lika bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev de en superrolig fredagskväll tillsammans med Yasmin samt vi träffade lite annat folk oxå.

Nu ska jag kolla cajsas innebandy match

P&K

Likes

Comments

Kan ni gissa vad jag gjorde idag eller? Som rubriken säger, vad vore egentligen min vardag utan fikastunder efter skolan? Jag vet inte faktiskt. Testade ett nytt café på hörnet vid stadsparken idag med Wilma & såå mysigt och gott de var. Lär lätt åka hit fler gånger.

P&K

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt bra. Jag stack till Yasmin vid 5 tiden för att fixa oss lite inför Melindas fest. Senare vid typ halv sju åkte vi till Mellis (melinda), vi kom då tidigare än alla andra för att hjälpa henne o fixa lite. Sen blev de en asgrym rolig kväll med många bra & nya roliga personer som man lärde känna.

De tre bilderna ovanför var det enda jag tog igårkväll vilket var i början av kvällen när jag och ett par andra tjejer hjälpte Melinda att fixa in de sista.

P&K

Likes

Comments