A&M coffeebar är det så kallade nya café stället jag och Wilma bestämde oss för att besöka efter skolan idag. Vad passade inte bättre än en fika en dag som denna? Har varit så kallt idag så det var ju mysigt.

Måste rekommendera stället alltså, supergod fika och mycket mysigt place att hänga på;)

De blev lite snack där vilket var behövligt och sedan gick vi runt och tittade lite i affärer. Mysig måndag helt enkelt!

Matteprovet gick också bra förresten, tror jag iallafall!

P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, söndag! Har så mycket söndagsångest ska ni veta. Vill inte tillbaks till skolan igen, helgen går så fort alltså. Har ett matteprov tills imorgon och de är väl vad jag gör idag, pluggar. Annars har väl min helg varit ganska bra.

I fredags så stack jag hem till Tindra för att fira henne med flera andra. Hon fyllde år i torsdags så då blev det att vi hade taco-fredag hemma hos henne. Det var väldigt mysigt. Sen nu igår så åkte jag först på shoppingtur med mammsen till Hbg. Det blev en del, men mest nödvändiga saker. Exempelvis en ny concealer, torrschampoo, kostymbyxor och mer.

På kvällen sen igår stack ja hem till Yasmin och därmed kom Bea. Vi träffade några andra också, drog till donken men de konstigaste jag nog varit med om var nog att vi tog oss in på ett solarium?! Vi satt där inne för oss själva i någon timme och lyssnade musik i högtalarna? Fråga mig inte hur och varför men kul hade vi på någotvis igår iallafall.

Så ja, lär väl gå tillbaks till pluggandet nu tyvärr :/ heh

P&K

Likes

Comments

Well, de är praovecka denna veckan för mig och jag fick plats på en blomsterbutik inne i stan. Faktiskt helt ok, rätt mysigt. Jag börjar runt 10 tiden, har en timmes lunch och slutar kl 15. Tiden går väldigt snabbt där i alla fall. Jag får göra buketter, sätta prislappar, plocka upp varor och plantera krukor.

Imorgon får vi väl se vad som händer, kanske ska träffa en kompis efter praoen men vi får se som sagt det är inte helt säkert. p&k

Likes

Comments