Hej!
Skönt att jag inte har något att plugga som det är jätte bråttom med. Det behövs att man är ledig ibland.
Dagen idag har varit helt okej.

Nu ska jag kolla på skam, mycket bra serie enligt mig!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Tänkte skriva om hur den första skolveckan varit. Den har inte varit något vidare, det börjar hur det slutade typ alltså lika stökigt som innan lovet.
Men men det finns inget och göra mer än att ta sig genom den här terminen också då det inte finns några möjligheter att byta mitt i terminen.

Men helgen har varit desto bättre, igår så tog jag en liten runda innan frukost i det fina vädret, så pluggade jag lite också och sedan så var jag med kompisar, det var jättekul!
Idag då så har jag inte gjort så jättemycket, tog en promenad med farmor så här i det fina vintervädret och så har jag bakat Banankaka. Tror nog att jag ska plugga lite även idag, men får se 😉

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Idag så åkte jag till Ikea för att köpa ny säng och sedan så har jag städat mitt rum. Ska nog se på en film nu.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Nu börjar paniken komma smygandes, visst alla känner så när loven är på väg mot sitt slut. Men det är inte riktigt en sådan känsla jag känner utan mer en obehags känsla, typ när man vet att något jobbigt kommer att hända.

Som ni kanske vet, om inte så gjorde jag ett inlägg om min start på gymnasiet och att det inte blev som jag hade hoppats på. Om ni vill läsa det så heter det: Det här med att ha höga förväntningar.
Hursomhelst så vet jag att första intrycket och första känslan är mycket viktigt för framtiden, om man trivs eller inte som det är nu i mitt fall.
Dock så fick jag en bra första känsla när jag besökte skolan på öppet hus och jag fick även en bra första känsla de första dagarna.
Men jag visste tyvärr inte att det skulle bli så, men dock började det rätt så tidigt. Visst jag kunde ha valt med att att tänka "Fuck it, jag byter nu på direkten" men nu gjorde jag inte det och så här med facit i hand skulle jag nog bytt ganska direkt när jag märkte att det blev en rörig studiemiljö. Då det är mycket svårare att byta nu.

En tanke som slog mig nu, undrar hur skolan hanterar en elev som verkligen inte trivs och det går ut över skolan. Det är ju ett allvarligt problem som skolan ska ta på allvar. När jag sökte på byta gymnasium, så kom det upp ett tips att prata med skolsköterskan eller kuratorn om du inte trivs, visst det är ju bra att de finns och kan hjälpa en, men inte med det problem som jag har att det inte blev som jag hade tänkt mig.

Ni är kanske nyfikna på hur det har gått? Om det har löst sig?
Svaret på frågan är nej, det har inte löst sig tyvärr. Det var fortfarande väldigt stökigt innan lovet och det kommer vara lika stökigt nu efter lovet.
De skolor som jag mailade svarade att de inte hade någon plats i år 1 tyvärr, men att jag gärna fick ställa mig i kön tills år två i fall det skulle bli någon plats ledig och det gjorde jag. Dock så har två av skolorna som jag mailat inte svarat så ska skicka ett nytt mail senare idag. Så det kanske finns en liten gnutta hopp om att slippa vänta att byta till tvåan.
För jag tänker inte slösa min gymnasietid på ett gymnasium som inte kan erbjuda mig studiero för att jag ska få så bra resultat som möjligt för att sedan söka vidare.
Då tycker jag inte att de är värda att jag ska gå runt med deras namn på datorväskan.
För jag vägrar och lida igenom en till helvetes termin.
Plus att det hände en grej innan jullovet också som påverkar att jag gärna vill byta så snart som möjligt.

Helst av allt så skulle jag vilja slippa och gå till skolan på tisdag och resten av terminen, men tyvärr så går det inte, jag får väl helt enkelt ta och bita i det sura äpplet och gå till skit skolan.

Likes

Comments

God morgon!
Skönt och vara hemma och sova i sin egen säng, även fast det var kul i Stockholm.

Det vi gjorde var
Måndag: Vi kom fram, checkade in, chillade på rummen, åt och umgicks.
Tisdag: Då åkte vi till Västerås för att gå på kokpunkten.
Onsdag: Så åkte vi en dags tur till Mariehamn, tidig morgon då helt enkelt men det var det värt. Vi åt goda bufféer och kollade i taxfree shopen, köpte en parfym.
Torsdag: Gick vi på stan lite och kollade och åt, för att sedan hämta ut vårt bagage.

Man brukar nästan alltid få frågan: Men vad var det bästa då?
Tycker alltid att det är en sån svår fråga, men om jag måste säga så tycker jag nog kokpunkten och att umgås.

Bilderna 👇🏽

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Alltså det här med och packa alltså så himla tråkigt, men ändå så värt det då man vet att man ska göra något kul.
Hursomhelst imorgon så åker jag till Stockholm med några kompisar och deg ska bli jättekul!

Nu ska jag läsa lite, som jag inte har gjort på hur länge som helst.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej, hade det trevligt igår! Vi firade med vänner till familjen.

Vi hörs

Likes

Comments

Har haft en trevlig eftermiddag/kväll, så mysigt med spa! 👍🏽

Vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments