Hej!
Är mätt efter att ha ätit en massa gott då vi hade julafton i förväg med farmor och farfar. Då jag är bortrest under jul och nyår.
Jag är nöjd över mina julklappar.

Hann även träffa några kompisar en kortis.

Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Just nu så gör jag inte så mycket, mer än att chilla i soffan efter att har ätit sushi och fudge till efterrätt då pappa fyller år idag. Å vi har som tradition i familjen att man får bestämma vad man vill ha för mat och han valde då sushi, mycket bra val.

Idag så var det dags för luciatåg, det gick bra. Jag ramlade inte och svimmade inte, så det var bra!
Dock så fick jag rätt så mycket stearin i håret, det tog sig sin lilla tid, men nu har jag fått bort det. Fick även stearin på halsen, det gjorde ont, men kunde inte göra så värst mycket mer än att hålla masken.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej och glad lucia på er!
Hoppas att ni har ätit iallafall en lussebulle. Idag då så övade jag inför luciatåget som vi ska ha imorgon då vi är lediga på onsdagar. Å jag ska vara lucia, önska mig lycka till😉
Sedan så var jag på en arbetsintervju och det kändes bra faktist.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hello!

Just nu så gör jag inte så mycket, ska dricka mitt te och ta det lugnt.

Idag då så hade jag religion och Samhäll. Efter det så satt jag kvar på skolan och pluggade, religion då vi har en inlämning, dock så behöver den inte lämnas in förens efter lovet men vi har även en inlämning i Samhäll och så ska vi skriva en essä i svenska. Å jag funkar så här när jag har mycket att göra så vet jag inte vad någonstans jag ska börja, men valde den hör gången att börja skriva på religionen och det känns bättre nu. För nu har jag kommit igång och kan börja skriva på de andra uppgifterna också.

Sedan så övade jag inför luciatåget som vi ska ha på torsdag och det kommer att bli kul!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Just nu så gör jag ingenting, ska ta å läsa kapitlet om islam eftersom att vi hade det som läxa till morgondagens religionslektion.

Annars idag så var jag i skolan som vanligt och sedan så hade jag min sista sånglektion idag för denna termin, det har varit så himla roligt!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Skönt att det är fredag och helg!
Idag då så hade jag redovisning i fotografisk bild, det gick bra och sedan så hade jag läsförståelsetest i spanska, får se hur det gick, men det kändes rätt okej faktiskt.

Sedan så gick jag på bio med några kompisar, vi såg på solsidan och den var väl helt okej, den var inte jättedålig men inte jättebra heller.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Ska snart ta och lägga mig ,men först ett inlägg.
Idag så har jag pluggat, sedan så tog jag och mamma en sväng till Liseberg, det var mysigt!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Just nu gör jag inte så mycket, men ska göra mig iordning så att jag kan sova när jag vill.

Hursomhelst idag då så pluggade jag lite sedan så kom farmor och farfar hit, först så åkte vi till en julmarknad, sedan så åkte vi hem och fikade. Det var mysigt!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
En månad kvar av 2017, de har gått så fort.
Idag då så hade jag vars en lektion, individuellt val. Anledningen till att jag bara hade en lektion idag var för att jag hade en tandläkartid så det var skönt att sluta tidigare.

Just nu gör jag inte så mycket, chillar.
Ikväll så ska jag vara med några kompisar och det ska bli kul!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Är just nu på gymmet då jag gick på ett corepass men väntar på mamma då hon också gick på ett pass idag.
Iallafall så var det ett tag sen jag bloggade, men har haft rätt mycket i skolan på senaste och har inte heller orkat bloggat då mina eftermiddagar resulterar i mitt huvud hängde i massa skolböcker. Det kanske inte är så kul och blogga om.

Men det känns att skolan tar ifrån oss vår fritid, de senaste helgerna har jag pluggat. Visserligen kan man ju bestämma hur mycket man vill plugga och vilka resultat man vill uppnå. Men för mig som är väldigt ambitiös och vill gärna uppnå bra resultat på allt jag gör, så blir det till att plugga.
Å det blir ju väldigt mycket innan jul också. Men ska försöka lägga upp åtminstone ett inlägg i helgen.

Ska nog inte göra något speciellt när jag kommer, plugga what a suprise 😉

Vi hörs!

Likes

Comments