Hej på er!
Just nu så gör jag inte så mycket, tror nog att jag ska gå och lägga mig snart då jag är rätt så trött.

Idag då så kom min utbytesstudent hit, tjejen som jag bodde hos när jag var i Spanien för en månad sedan. När vi kom fram så åt vi lunch, vilade en stund och sedan så åkte vi in till Liseberg, vilket var väldigt uppskattat! Vilket var väldigt kul.

Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Tror nog att jag ska ta lite chips nu :) Just nu har vi gäster, men smet undan lite för att skriva detta inlägg.
Idag så har jag absolut inte gjort någonting, chillat.

Igår då så var jag ledig då alla lektioner var inställda så jag åkte till stan för att njuta av det fina vädret. Sedan så tog jag en fika med mamma. Vid åtta så kollade jag på talangfinalen med några kompisar och det var kul.
Slänger in några bilder också.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er!
Har äntligen skickat in min historia inlämning, skönt och få det gjort👌🏽 Dock så vill han ha två kopior av arbete så ska skriva ut det nu.

Idag då så hade vi idrottsdag och det var kul, man fick välja mellan olika aktiviteter, jag valde självförsvar vilket var både kul och lärorikt!
Vi slutade vid elva och då åkte jag till stan en stund och nöjt av det fina vädret .

Nu ska jag kolla på Jocke och Jonnas spökvideo, får se om jag kan sova efter det.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Just nu gör jag inte så mycket, tror nog att jag ska ta och lägga mig snart då jag gick upp väldigt tidigt i morse.
Idag så hade jag mitt sista nationella prov för denna gång och det var hörförståelse i spanska, det gick väl helt okej tror jag. Efter det så slutade jag då de andra ämnena var inställda pågrund av att det är rättningsvecka för NP.

Sedan så var jag med några kompisar, vi gick igenom lite inför en resa vi ska på i början av sommarlovet.

God natt 😴

Likes

Comments

Hej!
Känner mig just nu som en zombie, efter ha läst tio kapitel typ i sträck, så går det när man ska lämna in en bokrecension denna vecka och du inte har löst ut boken än, oj då 🙄 men men, jag har bara mig själv att skylla. Pluggade lite naturkunskap också då jag har prov på fredag.
Det var min dag det!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Vilken härlig dag det har varit idag, jättefint väder! Man får passa på när det är varmt och soligt, om man bor i Sverige haha.

Idag då så har jag varit med kompisar och njutit av det otroligt fina vädret.

Vi hörs! ☀️

Likes

Comments

Hej!
Just nu så gör jag inte så mycket, ska snart gå och lägga mig.
Idag då så har jag pluggat, njutit av solen och gått en promenad med mamma.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Är på väg hem nu efter att ha varit hos några och grillat, det var gott och trevligt.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Detta inlägg som ni kan se på rubriken kommer att handla om att tappa motivationen för det är det precis det jag gjort. Har tappa plugg motivationen helt, jag har prov imorgon som jag egentligen behöver plugga mer till. Men motivationen finns inte där då den är helt borta, tyvärr. Tycker att det är svårt att hitta tillbaks till den igen.
Det kan nog ha och göra med även att jag är väldigt skoltrött just nu, vill ha sommarlov nu typ.

Det här kom väldigt olämpligt för det är just nu jag behöver min motivation då jag har rätt så många saker jag behöver göra innan betygen sätts. Å på gymnasiet funkar det så här att det betyg som du får på den avslutande kursen, det betyget har du så jag vill gärna ha så bra betyg som möjligt i samtliga kurser. Det känner jag just nu att jag inte kan få då jag är skoltrött och utan motivation för att plugga.
Men anledningen till detta kan vara att jag inte trivs på den skolan som jag går på just nu ( som jag har gjort inlägg om tidigare) då jag känner att jag inte får det som jag som elev har rättighet till och behöver.

Behövde skriva av mig lite, hoppas att ni orkar läsa.

Likes

Comments

Hej!
Just nu så gör jag ingenting, men tror nog att jag ska göra mig en kopp te och sedan ta och kolls på någon film. Pluggade lite förut, det gick sådär. Tror nog att jag behöver komma igång med skola igen efter min långledighet, för nu känns det som att jag väldigt ostudiemottiverad och skoltrött. Men men.

Vi hörs!

Likes

Comments