Hej!
Just nu är jag typ i komma , är jätteseg orkar typ inte göra något för utom slö kolla på mobilen.
Hade jättebra koncentration förut då jag pluggade till en komplettering som jag ska göra på tisdag, men den bara försvann och vill inte komma tillbaka. Kanske ett tecken på att jag inte ska plugga mer, dock så behöver jag plugga mer. Men men koncentrationen kommer kanske tillbaka senare, får hoppas på det.

Ikväll så kommer farmor och farfar för att fira Albert lite i förskott.

Vi hörs

Likes

Comments

Hej!
Äntligen lov, ska bli skönt! Imorgon så åker jag till Val thorens för att åka skidor och det ska bli kul! Hoppas på fint väder!
Ska första blogga när jag är där, vet tyvärr inte om det är då bra uppkoppling där, men annars bloggar jag när kommer hem nästa lördag.
Ska snart gå och lägga mig då vi ska upp tidigt imorgon, ska bara packa det sista först.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Det var skönt och vara ledig idag. Anledningen till det var att vi hade kompledigt från samhällskunskapen och att i svenskan håller vi ju på med tal och alla i min grupp var färdiga med det.
Men jag pluggade lite idag innan jag åkte ner till stan för att äta lunch med mamma. Sedan så åkte jag till skolan för att gå på ett möte om ett utbyte till Spanien som jag ska åka på i april, det ska bli kul dock så är jag nervös fast det hör ju till.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket mer än att packa då vi ska till alperna på lördag.

God natt!

Likes

Comments

Hej!
Så skönt att det är fredag och skönt att ha sovmorgon! Idag kommer jag ha väldig lång sovmorgon, haha. Börjar egentligen 11:35 med idrott och simning, men eftersom jag har mens och känner mig ful och fet så skippar jag den lektionen. Så nu börjar jag 13:50 med matte, kanske så jätterolig lektion men men, behöver ju bara bara i skolan en timme så det gör ju inte så jättemycket.

Mina planer för sen är att ikväll så ska jag hem till en kompis så det är det, ska bli kul!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Gud vad läge sen det var jag blogga, sorry for that men har haft mycket i skolan på senaste.
Idag då så hade jag spanska, engelska, svenska, lunch, läxhjälp och matte.
Måste bara få vara stolt över en sak haha, på svenskan så jobbar vi med retorik och en uppgift var att hålla ett tal utantill. Hade det idag, det gick helt okej hade kunnat öva lite mer men jag gjorde det och det var det viktigaste!

Vad har hänt mer då? Jo förra fredagen så prov gick jag på en skola och det kändes bra, så förhoppningsvis så kommer jag att börja där i tvåan.
Sen så har det inte hänt något speciellt.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Skönt att jag inte har något att plugga som det är jätte bråttom med. Det behövs att man är ledig ibland.
Dagen idag har varit helt okej.

Nu ska jag kolla på skam, mycket bra serie enligt mig!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Tänkte skriva om hur den första skolveckan varit. Den har inte varit något vidare, det börjar hur det slutade typ alltså lika stökigt som innan lovet.
Men men det finns inget och göra mer än att ta sig genom den här terminen också då det inte finns några möjligheter att byta mitt i terminen.

Men helgen har varit desto bättre, igår så tog jag en liten runda innan frukost i det fina vädret, så pluggade jag lite också och sedan så var jag med kompisar, det var jättekul!
Idag då så har jag inte gjort så jättemycket, tog en promenad med farmor så här i det fina vintervädret och så har jag bakat Banankaka. Tror nog att jag ska plugga lite även idag, men får se 😉

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Idag så åkte jag till Ikea för att köpa ny säng och sedan så har jag städat mitt rum. Ska nog se på en film nu.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Nu börjar paniken komma smygandes, visst alla känner så när loven är på väg mot sitt slut. Men det är inte riktigt en sådan känsla jag känner utan mer en obehags känsla, typ när man vet att något jobbigt kommer att hända.

Som ni kanske vet, om inte så gjorde jag ett inlägg om min start på gymnasiet och att det inte blev som jag hade hoppats på. Om ni vill läsa det så heter det: Det här med att ha höga förväntningar.
Hursomhelst så vet jag att första intrycket och första känslan är mycket viktigt för framtiden, om man trivs eller inte som det är nu i mitt fall.
Dock så fick jag en bra första känsla när jag besökte skolan på öppet hus och jag fick även en bra första känsla de första dagarna.
Men jag visste tyvärr inte att det skulle bli så, men dock började det rätt så tidigt. Visst jag kunde ha valt med att att tänka "Fuck it, jag byter nu på direkten" men nu gjorde jag inte det och så här med facit i hand skulle jag nog bytt ganska direkt när jag märkte att det blev en rörig studiemiljö. Då det är mycket svårare att byta nu.

En tanke som slog mig nu, undrar hur skolan hanterar en elev som verkligen inte trivs och det går ut över skolan. Det är ju ett allvarligt problem som skolan ska ta på allvar. När jag sökte på byta gymnasium, så kom det upp ett tips att prata med skolsköterskan eller kuratorn om du inte trivs, visst det är ju bra att de finns och kan hjälpa en, men inte med det problem som jag har att det inte blev som jag hade tänkt mig.

Ni är kanske nyfikna på hur det har gått? Om det har löst sig?
Svaret på frågan är nej, det har inte löst sig tyvärr. Det var fortfarande väldigt stökigt innan lovet och det kommer vara lika stökigt nu efter lovet.
De skolor som jag mailade svarade att de inte hade någon plats i år 1 tyvärr, men att jag gärna fick ställa mig i kön tills år två i fall det skulle bli någon plats ledig och det gjorde jag. Dock så har två av skolorna som jag mailat inte svarat så ska skicka ett nytt mail senare idag. Så det kanske finns en liten gnutta hopp om att slippa vänta att byta till tvåan.
För jag tänker inte slösa min gymnasietid på ett gymnasium som inte kan erbjuda mig studiero för att jag ska få så bra resultat som möjligt för att sedan söka vidare.
Då tycker jag inte att de är värda att jag ska gå runt med deras namn på datorväskan.
För jag vägrar och lida igenom en till helvetes termin.
Plus att det hände en grej innan jullovet också som påverkar att jag gärna vill byta så snart som möjligt.

Helst av allt så skulle jag vilja slippa och gå till skolan på tisdag och resten av terminen, men tyvärr så går det inte, jag får väl helt enkelt ta och bita i det sura äpplet och gå till skit skolan.

Likes

Comments