Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen ny månad idag är det alltså februari. Ett steg närmare sommaren jag gillar vintern ibland men sommaren är helt klart bäst.
Jag har inga alls speciella planer för februari utan jag tar månaden som den kommer.


Likes

Comments

Godmorgon bloggen igen.

Idag kommer Ida hit så vi får se vd vi hittar på.

Ikväll hade jag tänkt att tona håret i en mörkare blond färg som jag köpte igår.Har varit sugen ett tag och nu tyckte jag ett det vore kul att prova. 

Likes

Comments

Vilken är snyggast?

Jag har ett presentkort på sportamore så jag tänkte beställa ett par nya skor men jag har lite beslutsångest. Jag har redan ett par låga Converse så jag kanske skulle satsa på ett par höga skor eller jag vet inte.. HJÄLP MIG!!

Likes

Comments

London 2015

Den 3 april alltså på påskafton flyger jag och min familj till London. Att åka till London har varit en dröm för mig länge så jag är överlycklig. Just nu har jag köpstopp så jag ska inte köpa någonting innan London. Vi kommer på typ mitt i Europas största shoppingcenter så bättre kan det inte bli.

Om ni har varit i London vad ska man göra när man är där?

Tipsa gärna om butiker, restauranger och andra sevärdheter.

Likes

Comments

Igår såg jag ett avsnitt Disney serien Austin och Ally. Då tänker ni jaha vem bryr sig, men det här avsnittet var speciellt det handlade om nätmobbning. Handling: Trish får huvudrollen i skolans teater och hon är såklart överlycklig för det men allt är inte en dans på rosor. På nätet är det någon som börjar skriva elaka kommentarer om Trish att hon är för ful för att ha huvudrollen osv. Trish försöker att visa sig stark men blir såklart jätteledsen, hon vill till och med hoppa av skolan.


Jag blev så glad när jag såg det här avsnittet äntligen vågade någon ta upp detta stora tunga ämnet nämobbning.


Efter själva avsnittet har de filmat skådespelarna när de läser upp några elaka kommentarer de har fått och de pratar även lite kort om mobbning.


Jag blev så glad när jag insåg att det var ett avsnitt där allt inte var perfekt. Personerna i åtminstone Disneys brukar ha rätt perfekta liv kanske en pinsam familj eller liknade men aldrig någon mobbning eller elaka kommentarer. Jag vill bara säga bravo Disney att ni äntligen tog upp detta hemska men extremt viktiga ämne. Jag hoppas att fler tv-kanaler och liknade kan hoppa på och visa hur viktigt detta är.


Nätet är fyllt med hat överallt men jag vill fylla det med kärlek istället. Om ni tänker något elakt om någon skriv inte ut det, det blir inte bra för någon om du gör det. Berätta för en kompis istället om du känner att du måste säga det till någon. Om du ser att någon annan har kommenterat något elakt på någon annans bild eller liknade. Anmäl bara då börja inte skriva saker som idiot till den personen då tycker antagligen hen att det är ännu roligare och skriver antagligen mer saker. Så anmäl bara tjafsa inte emot. Och om du blir utsatt för för elaka kommentarer prata med någon vuxen, en kompis eller vem som helst. Om någon skulle vilja prata med mig om det här kan skicka ett dm på instagram. Så hjälp mig att fylla nätet med kärlek. Kramar!!

Likes

Comments

Nu är innebandyn över, vi spelade tre matcher och vann alla så jag är superglad.
Det gick verkligen super och alla spelade skitbra.

Nu blir det mat på Max och sedan Ikea och Maxi.

Favoritlåten Talking body- Tove lo är på radion också så bättre kan det inte bli.


Likes

Comments

Godmorgon bloggen!
Sitter i bilen nu vi ska strax åka vidare mot Linköping.
Jag trodde min hals skulle bli bättre men nejdå, det är ännu värre idag.
Men jag får väl ösa i mig halstabletter så får vi se.


Likes

Comments