Shorts på sommaren är nog det bästa som finns🌸 här är några av mina favoriter🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är min topp 3 lista på mina favoritserier:

-Pretty Little Liars
-Gossip Girl
-Ravenswood (det är en så kallad "spin-off" serie till Pretty Li
ttle Liars

Likes

Comments

Här 👆🏼 ser ni min favoritklänning all times. Denna klänning och dessa skor skulle kunna passa utmärkt till skolavslutning/studentfest eller någon annan tillställning. Klänningen kommer ifrån H&M på "divided" avdelningen och kostar 199kr och skorna kommer ifrån Kappahl och skorna ca 200kr.

Likes

Comments

Kära Pretty Little Liars..... asså det går inte att beskriva hur mycket jag älskar den serien.. asså det är helt sjukt. Nu har jag tänkt att berätta min historie bakom Pretty Little Liars.
Jag lovar att jag är Sveriges största PLL fan. Min favoritkaraktär från PLL är Spencer Hastings. Jag vet inte varför men första gången jag såg henne blev jag bara helt mållös
😍 mitt favvopar är ju helt klart Spoby. Det finns inget bättre par.

Innan jag visste vad PLL var så trodde jag typ "vad är det för skitserie?" Men sedan började jag kolla och blev helt fast efter ett tag. Jag började kolla på PLL sommaren 2014. Först kollade jag med min mamma. Vet inte riktigt varför, men det bara blev så. Men efter ett par veckor orkade jag inte vänta på att mamma skulle komma hem så att vi kunde kolla tillsammans, så jag började att kolla ensam.

Jag kommer ihåg att jag tyckte att Jenna var så himla läskig. Jag vågade inte göra nånting. Inte ens vara hemma ensam. För att det kändes som om Jenna följde
efter mig😆Men ju längre och längre jag kom på säsongerna och ju mer jag hade "stalkat" skådisarna så förstod jag ju att det inte var på riktigt. Även om jag hade trott att jag hade vetat det innan...😁

Nu har det gått ett år och jag är fortfarande lika besatt. PLL är det ända jag pratar om. Både mina vänner och föräldrar blir irriterade på mig bara för att jag bara pratar om det.
Men det var ett tag, då PLL var det ända jag gjorde. Jag kollade typ 10 avsnitt per dag. Och det är lite too much.

Berätta gärna vilken eran favoritkaraktär är här
nere i kommentarerna👇🏽
Likes

Comments

Sjukt snygga vår & höstskor! Detta är då Johnny Bulls som går att köpa på Nilsson Shoes och säker många andra skobutiker! Det bästa med dessa skor att att dom är ganska varma. Ibland så pass varma så att man kan ha de på vintern, om det inte är snö såklart. Sedan är ju dessa skor otroligt snygga också!
Det lite sämre med skorna är för det första priset. De brukar ligga imellan 1700-2000 kr. Och det är ju ingen
summa pengar man slänger runt med i onödan. Sedan är de också ganska svåra att hålla rent eftersom att man måste putsa läderskinnsskor med jämna mellanrum. Men hoppas iallafall ni fick lite
tips🌟

Likes

Comments

🌟Lycka är att få "i love u" från sin största idol🌟

Likes

Comments

💎💗Lunchdejt med bästa Maja💗💎

Likes

Comments

Nu när det börjar att närma sig sommar så vill man kanske vara ute i värmen osv. Men det finns ju faktist regniga och tråkiga dagar då man faktist inte vill göra något annat än att kolla på sin IPad. Här 👆🏼ser ni 3 bilder på mina favorit sociala medier!

Likes

Comments

Tips på mellanmål/frukost om man inte gillar att äta mackor osv.
Då tipsar jag om denna smoothie med havregryn👆🏼

Ingredienser:

Yoghurt/mjölk
Valfria bär
Havregryn (för mättandes skull)

Enkelt och jättegott💗

Likes

Comments