Header

Nytt namn på nya bloggen!

nouw.com/aalixx

kommer radera denna blogg på söndag så passa på att fortsätta följa mig innan chansen försvinner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag startat upp den nya bloggen!
Nouw.com/jagkallasalixx

Så nu är det bara för er som vill att börja följa den nya bloggen! Samma bloggerska men ny blogg!

Kommer ta bort denna blogg om någon dag

Likes

Comments

En liten fundering som jag har haft är om jag ska starta upp bloggen på nytt.... låg i sängen förut och kollade igenom mina blogginlägg och jag kände att jag inte vill ha kvar alla inlägg där jag nämner honom (vilket är typ varje jävla inlägg) så jag funderar verkligen på om det är dags att göra en ny blogg.
En del av er kanske tycker att det är jätte onödigt men jag känner att jag vill börja om på nytt och få en ny start.

Ska nog rådfråga en kompis först sen får vi väll se vad som händer..
men jag kommer att uppdatera er innan jag gör något(om jag gör något)

Likes

Comments

God morgon! Här sitter jag i sängen och väntar på pappa, han ska byta några lampor i mitt rum för jag når inte upp.. sen var det de att jag och mamma försökte igår men det gick inte så bra så jag fick be pappa idag.

Igår så gjorde jag inte så mycket förutom att städa och prata i telefon typ. Jag har dock inte städat klart men jag ska göra det idag. Igår så gjorde jag även klart en inlämning så jag hoppas på att den duger och att jag kan få den nya idag. Jag var även nere hos grannen och drack kaffe med mamma igår och så kom Bollan hit en sväng och umgicks.

Planen för idag är att städa och greja på rummet sen kanske jag ska försöka att spela in lite videos när jag ändå håller på och grejar. Jag skulle vilja vlogga idag då jag påbörjade det igår men jag glömde bort det totalt tyvärr.... så det är väll bara helt enkelt så att jag får göra det idag istället!

Nu ska jag kolla lite på tv medan jag väntar på pappa.

Likes

Comments

God morgon! Här sitter jag i sängen med en kopp kaffe och kollar på youtube. Jag har varit vaken i en timme och jag har inte gjort så mycket... har mest tagit det lugnt.
Planen för idag är att städa på rummet och försöka att spela in lite videos, men mer än så har jag inte planerat.

Nu ska jag nog gå ner och hämta mer kaffe och sedan kanske dra igång och greja.

Likes

Comments

Hej på er! Här sitter jag i köket och myser i min morgonrock. Jag har ganska nyligen kommit hem ifrån at ha varit hos en här i Fengersfors med mamma och druckit lite kaffe, jätte mysigt!
Förut idag så har jag varit i Bengtsfors med mamma och lämnat CV på lite olika ställen och så har jag fikat med mamma. Jag var även en sväng in på skolan och pratade lite med några lärare innan jag drog och lämnade cv:n.

Jag och mamma var även inne på en affär och kollade efter lite smink då jag behövde en ny eyeliner för min är nästan slut. Jag och mamma passade även på att köpa lite julklappar för det var bra saker till bra pris så vi passade på liksom. Jag köpte en ny eyeliner och så köpte jag en body mist från Katy Perry som luktade sinnessjukt gott! (Kan visa bild på det sen)

Nu ska jag fixa mammas hår sen ska jag hoppa in i duschen och göra en lyx dusch!

Likes

Comments

Hej på er! Här sitter jag i sängen och tar en paus i städandet. Jag tänkte att jag skulle passa på att städa när jag ändå väntar på att mamma ska komma hemma från sin promenad för hon skulle hjälpa mig att skriva ett CV när hon kommer tillbaka.
Under morgonen så har jag inte gjort så mycket förutom att dricka lite kaffe, prata med mamma och prata lite med Mäki.

Igår så hade jag Eva på besök och vi färgade håret tillsammans och det blev skit bra! Hon färgade håret lila och jag färgade mitt gult haha! Är as nöjd med mitt hår så det är ju positivt!
Igår kväll så gick jag ner till Jenka och umgicks lite med henne och det var super trevligt!

Idag ska jag åka till Bengtsfors och hälsa på mormor och Mäki och det ska bli super trevligt men jag åker inte dit förrens ikväll för då ska mamma iväg dit och jag åker med henne.

Men nu ska jag ta och börja skriva på mitt CV

Likes

Comments

Hur mår du? Jag mår bara bra, jag har mer energi än någonsin nu efter att det tog slut mellan oss så jag antar att han bara var en energi slukare helt enkelt.

Hur har du hanterat det? Jag har försökt att umgås med mina vänner så mycket som möjligt sen har jag även umgåtts mycket med mamma och mormor. Jag har varit ledsen ja men inte så mycket som jag trodde eftersom att jag har fått reda på en Massa saker så jag är inte ett dugg ledsen längre.. sen visst gör det lite ont i hjärtat när jag tänker på Skrollan men snart kan jag skaffa mig en egen katt som ingen ska få ta ifrån mig!

Vad gör du om dagarna för att få bort tankarna? Samma där jag försöker att umgås med vänner eller bara sysselsätta mig med saker som jag tycker är kul vilket jag i te har haft energi till förut så det känns as bra! Jag har alltid något att göra här hemma och det känns super bra!

Vill jag ha tillbaka honom? Nej absolut inte! Efter det jag har fått reda på så ska det faktiskt bli skönt att inte behöva träffa honom något mer. Jag ska gå min egen väg och hitta någon bättre! Men först ska jag fokusera på mig själv och mitt liv innan jag tar in någon ny i mitt liv.

Likes

Comments

Hej på er! Här sitter jag i sängen med blekning i håret och väntar på att Eva ska komma hit. Vi ska dricka kaffe och färga håret tillsammans, det ska bli skit trevligt att träffa henne igen!
Under morgonen så har jag och mamma varit inne i stan och ha flat lite och så har vi fikat , super mysigt trotts att jag blev väckt 07:10 ... jaja det gör väll inte så mycket. Jag köpte hårfärg och nya vantar inne i stan och så hämtade jag ut nya mediciner då mina nästan är slut så det var verkligen dags.

Ikväll har jag inga större planer men jag tänkte att jag skulle försöka att städa lite på rummet då jag åker till Mormor i morgon eftermiddag eftersom att Mäki är där och jag har inte sett henne sedan bluesen och det är typ 4 månader sedan så det ska bli extremt kul att träffa henne igen. Men sen får vi väll se om Jenka är hemma och jag drar ner till henne en sväng , man vet aldrig med oss liksom hehe.

Men nu ska jag gå ner och skölja ur blekningen innan Eva kommer så att det bara är så smacka i den andra färgen sen!

Likes

Comments

Hej på er! Här sitter jag i sängen och kollar lite på youtube och har nyss duschat. Passade på att köra en lyx dusch idag vilket var väldigt skönt, duschade med produkter från Rituals och idag blev det The Ritual of Dao och jag älskar verkligen den doften! Är ganska glad över att jag och mamma bytte produkter för jag fick en massa och hon fick två hehe.
Nu under kvällen så har jag varit nere hos Mikaela och druckit lite kaffe och pratat en del. Jag har även tagit bort mina akryl naglar för att jag ska göra nya imorgon efter att jag har städat hade jag tänkt.

Ja vad händer nu på kvällen? Inte så mycket då mamma och pappa sover så kan jag inte göra så mycket men jag kommer nog bara chilla i sängen fram tills att jag blir trött.
Jag vet i alla fall att jag ska göra ett inlägg där jag berättar för er om hur det går med mig och lite sådant med tanke på vad som hände för två veckor sedan.

Men nu ska jag kolla youtube och bara chilla.

Likes

Comments