Äntligen juni, och sommaren är här. och visst blev det riktigt sommarväder 😂 sovit mer än 3.5 timmar för första gången i veckan. Blev inget jobb idag då det tok haglade i morse.
åkte och handlade lite, spelade lite gitarr och nu verkar det bli bättre väder, känns som att jag borde hitta på något. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

when life gives you lemons, make lemonade, take a shotgun and blow of your head.

Likes

Comments

Ja jag har återigen varit dålig på att skriva, men kort sammanfattning - bröst smärtorna har inte försvunnit, in på akuten, röntgen och prover. Inget fel.

förmodligen bara stressen och ångesten som spökar för mig.

Ska försöka att vara lite nyttigare nu den kommande veckan och se om det känns bättre då.
Nu blir det iallafall påskmust, nåt att äta och film.

ciao

Likes

Comments

Hej! har velat skriva tidigare men bättre sent än aldrig I guess..

Emelies begravning var känslosam men det kändes bra att få ett avslut där man till slut gick hem med ett leende på läpparna.

Jag har haft fruktansvärt ont i kroppen och framförallt i bröstet, det kan vara lungorna eftersom att jag har rökt väldigt mycket sedan jag blev deprimerad och jag har även druckit en del. träningen försvann och jag har ju haft svårt att äta. Så jag vet inte riktigt vad det beror på. Men när jag vaknade i morse så hade jag så ont i kroppen att jag inte kunde gå ur sängen..

Jag hoppas att det går över snart iallafall, ångesten har inte dykt fram lika ofta men däremot någon sorts oro.

Ska försöka att skriva oftare! /A

Likes

Comments

Ja vart ska jag börja? Jag sov lite bättre än förut, men fortfarande inte bra.
Jag lyckades äta lite mat igår, och även idag.

Jag åkte och åt lunch med brorsan och pappa, jag känner att jag hade velat äta lite mer, men det är väl kanske ett steg i rätt riktning.

Jag har även börjat skriva igen! Jag har funderat på att lägga musik karriären på is ett tag, jag har ju haft så svårt att skriva något nu och jag trodde att det skulle fortsätta så.

Men jag började skriva en text och det kan mycket väl bli den mest känslosamma text jag har gjort. Den tar mig tillbaka till förra sommaren som en berättelse mellan då och nu.
Den handlar om minnen som betyder mycket för mig, men även jobbiga perioder.
Jag är inte helt klar än då jag vill vara väldigt noga med att den blir bra.

Hur som helst så är jag fortfarande sjuk och jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon då jag ska på emelies begravning. 

Nu blir det några koppar te och en smörgås. Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! har sovit runt 3 timmar inatt, och legat och vridit mig i kallsvett. Haft ett tryck i bröstet och en vilopuls på 96! febern har även kommit. 

Jag kan fortfarande inte få kontakt med ******, jag försökte i morse, men det var ett klart nej.

Jag känner att jag har mycket att berätta om helgen som varit, t.ex att polisen tänkte bryta sig in i min lägenhet, dem trodde att jag låg död här inne. Och att jag fortfarande gråter och har svårt att äta och sova.

Men personen verkar uppenbarligen inte bry sig, så jag funderar på att säga upp kontakten helt och hållet. Men jag tror att jag kommer att hamna i det där mörkret igen om jag gör det. 

Just nu funderar jag väl mer på om jag har något allvarligt fel i kroppen, med tanke på att jag haft ont i bröstet och haft väldigt hög vilopuls i nästan ett dygn. Det plus kallsvettning och en omöjlighet att sova.

Ha en trevlig kväll! /A

Likes

Comments

Staring at the walls that I can't stand, wishing that you would give me your hand, in this hopeless place in life, where nothing can help me to sleep at night, I'm over.

Rip my heart out, and throw it to the ground, cause I can't take it anymore, to always have you in my mind.

I'm finished, I'll die anywhere, go on with your life, I know that he's there.

Because when the angels of sorrow are welcoming me to the place that we call hell, I will see no tomorrow, but I would be well, and better.

From the scars on my arm, to the thoughts in my head, I mean no harm, but I'm better of dead.

But I could never hate you, never! I'll die with the fact that I'll love you forever!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag vill be om ursäkt till alla som jag har gjort orolig nu i helgen. Jag skäms så oerhört mycket över mitt beteende och jag hoppas att jag blir förlåten.

Jag kan verkligen inte förklara varför jag har sagt det jag sagt eller gjort som jag gjort. Det enda jag vill är att min bästa vän och den personen som betyder mest för mig kan förlåta mig.

Jag ska må bättre, jag ska hitta en mening med livet. Men just nu så är jag rädd, rädd för att jag har förstört den vänskap som betyder allt för mig.

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte som sagt skriva ner mina tankar och funderingar på denna sida, jag känner en tyngd och ett motstånd inom mig själv i att göra detta men jag ska ändå försöka.

Kort och gott så har jag mått dåligt under en längre tid och i stort sett tappat lusten att leva. Det har varit annorlunda från dag till dag, vissa dagar har jag mått superbra och andra har jag haft alldeles för starka tankar om döden.

2016 var ett fantastiskt år!

Jag fick skivkontrakt med bandet, jag var på flera fantastiska konserter, och jag träffade en underbar tjej!

2016 var ett piss år!

En nära vän var nära att dö i början av sommaren, skönt att jag hade stöd av den där fantastiska tjejen som jag precis hade träffat!

Jag blev djupt deprimerad över att distansen och de olika viljorna mellan mig och henne inte riktigt synkade, trots allt så tillät jag mig själv att bli kär för första gången på många många år!

Hon stod bredvid mig när jag mådde som sämst och jag behandlade henne tyvärr med en omedveten psykologisk skuld. Så fort jag har mått dåligt så har jag vänt mig till henne, och när hon inte har kunnat svara så har jag bara försvunnit längre ner i min depression och gett henne skuldkänslor, även fast att jag inte menat att göra det.

Eftersom att hon inte orkade vara den enda som jag vågade prata med (jag har aldrig varit bra på att prata om känslor eller sånt) så bad hon mig att hitta någon som jag kunde lita på och prata med, till slut så gjorde jag det, jag talade om för min vän att jag inte mådde bra och att jag funderat på att göra något väldigt dumt. Min vän var väldigt förstående och fick mig på mycket bättre tankar, vi skulle ses igen inom en snar framtid.

Men livet vände och min älskade vän dog tragiskt efter en lägenhetsbrand för en dryg vecka sedan, så där är jag nu, med bara en människa som jag vågar prata med när det gäller mitt välmående och mina känslor. Och tyvärr så har jag inte riktigt fått göra det på sistone, även fast att jag precis har förlorat en nära vän.. Men jag förstår henne.

Jag önskar att livet är mer än liv och död, men det verkar inte så.


Likes

Comments