Hej hej! Nu har vi bestämt att vi ska flytta bloggen till blogg.se. Så alla som ser detta inlägg börjar läsa vår nya blogg och sprider att dom ska in och kika!😍  Varför vi byter blogg är för att vi vill börja om på nytt typ och sånt 😉 Så vi ses på blogg.se!!❤

aliceochalwa.blogg.se

/ Alice & Alwa😘


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsI torsdags (annandagen) så var jag och Celine på bandy. Vi hade med oss kamerorna . Vi fotade lite grann. Simon Jansson som är min favorit och är grymt snygg fick jag nån bra bild på.. Haha. Men dom vann iallafall mot Bollnäs som kändes riktigt skönt. Det är något speciellt att vinna mot Bollnäs ;)

Men iallafall så är Ella här nu. Vi har kollat på film och pratat lite grann. Syns inte så ofta så i början är det lite stelt, men nu börjar det släppa lite iallafall. Men nu ska jag inte prata mer.. för då blir detta inlägg ganska tråkigt och rörigt. Jag fick även en liten present av dom. Gulligt! Det kommer inlägg om det sen. Men ni får ha det så mysigt så hörs vi senare.. puss // Alwa
                                                               
Likes

Comments

Ikväll sa jag hejdå till Elina som ska åka tillbaka till östersund.. Hon åker redan 10 imorgon så jag kommer inte hinna se henne då :) Så vi kollade lite på film och åt chips och sånt ;)
På youtube så kommee nog jag och Alwa göra en video där vi visar vad vi fick i julklapp ;) Vi gör ett inlägg då så att ni vet :)

Puss :*
// Alice

Likes

Comments

Alltså. Jah har fått en kamera! Sjukt glad och sjukt nöjd! Men ni får se lite bilder jag knäppt idag! Vi hörs senare! Puss Alwa :)

Likes

Comments

Är det bara jag som längtas till imorn?
Jag tror nog inte de! ;) Gå in kolla på våran nya video på youtobe där vi heter ali wall kom ihåg mellanrumet :) Kom ihåg att prenumunera oxå! Skulle betydaa såå skjukt mycket för oss! <3 kanske="" hinner="" lägga="" upp="" nån="" christmas="" loock="" eller="" nått="" sånt="">

Puuss :*
// Alice <>

Likes

Comments

Kolla på våran nya video! 😂❤️

Likes

Comments

Idag så var jag,Alice,Sally,Jessica,Tilda och Alice på stan. Haha. Men jag shoppade bara 1 sak så ja. Men tänkte bara slänga in det i ett inlägg.

Men har inte testat dom. Ska testa dom imorgon. Så ni får typ kommentera eller nå om ni vill ha en sminkning när jag typ använder dom. Haha.
Puss//Alwa❤️

Likes

Comments
I lördags så var jag och Alice på stan. Ni får se lite bilder vad jag shoppade. Jag shoppade inte så mycket för snart är det jul, och jag vet inte vad jag får då...Tuggummi. 16 Kr.
 


Nagellack från Isadora i doms Holographic serie. Det är iallafall en jättefin färg! 79 kr


Ögonfransserum till mamma. 89 kr

Deo till Daniel. 26 Kr.


Kofta. 149 Kr.


Värmespray. 89 kr. Alice gör ett inlägg imorgon vad hon köpt.Det är inte heller så mycket! 


Puss // Alwa

Likes

Comments

.. På G!!

Likes

Comments

Hej alla goa! <3
Förlåt för att Alwa och jag har varit dålig mä bloggen! Vi har svikit er och förlåtit er så många gånger, riktigt många gånger faktiskt! Nu ska vi inte svika er nå mer! Vi har tappat grymt mycket läsare denna vecka, urch....! Nuu har vi bestämmt oss för att göra minst, MINST ett inlägg per dag ;) Nu har vi ju jullov så då kommer vi ha mer tid till bloggen! <3
// Alice :*

Likes

Comments