Snart er helga over folkens! For alle som ikke går på folkehøgskole da, for oss så starta den for 5 timer siden... woohoo. Har nemlig timer på lørdager også.

Jeg tok hus-testen på pottermore.com i dag for kanskje 10 000 gangen, og kom over spørsmålet "hva vil du at folk skal tenke, når de tenker på deg etter at du har dødd?". Av valgene;

-"Savne deg, men smile"

-"Spørre om flere fortellinger om eventyrene dine"

-"Tenke på alt du har oppnådd og fått til"

-"Jeg bryr meg ikke om hva folk tenker om meg etter jeg er død, det er hva de tenker om meg mens jeg lever som teller"

Selvfølgelig valgte jeg at jeg vil at de skal spørre om å høre om flere av eventyrene jeg har verdt på! Og som alltid så sendte quizen meg inn i Gryffindor/Griffing. Dette spørsmålet er selvfølgelig noe man kan gå veldig dypt inn i, og det var jo akkurat det jeg gjorde. For hvordan kan jeg oppleve eventyr som er verdt å fortelle om selv etter jeg er død? Dette kan jo være et veldig lett spørsmål for noen, men jeg syntes ikke det svaret er så lett. Jeg har lyst til å redde verden, noe som ikke er så lett som jeg trodde da jeg var 8år, det er faktisk ikke lett i det hele tatt. Ikke bare er det fattigdom eller krig men det er såååååå sjukt mye mer.

Selvfølgelig har jeg lyst til å hoppe strikk og fallskjerm, men det er noe jeg kan fortelle videre, ikke noe som blir kommer til å bli fortalt etter min død. Det er jo alltids en mulighet for å kjøre på med en Thor Heierdahl og reise på en flåte for å lage historie, men vil ikke si at det er så ekstremt my igjen å bevise?

Så konklusjonen er egentlig at jeg ikke aner om jeg noen gang vil komme til å bli husket for eventyrene mine, eller om det noen gang blir noen minneverdige eventyr?! Men det er selvfølgelig noe jeg satser på, har noen planer i baklomma så får se hvordan det går.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

Klein måte å starte en blogg på? Må si meg enig der ja.

Som du kanskje allerede veit så er navnet mitt Alvilde, og jeg prøver meg på blogg livet! Har aldri gjort dette før, så prøver å gjøre det jeg føler for.

Som person er jeg utrolig følsom, kanskje ikke akkurat det første man introduserer seg med, men det er sant. Jeg er også over gjennomsnittet glad i kunst, film og fotografi!

Fra august i 2017 til i dag så går jeg på folkehøyskole i Bømlo kommune. Stedet er like øde som det høres ut som. Det er himla vakkert, på sin egen lille øde måte da selvfølgelig. Gjennom linja jeg går på, Fokus Afrika, så har jeg lært ekstremt mye og opplevd masse. I November dro linja på en 5 ukers tur til Kenya, Uganda og Tanzania, dette var helt utrolig (kommer til å skrive mer om turen i et eget innlegg). Nå er jeg ferdig med det første halvåret og det er bare ett halvår igjen, noe som betyr at jeg snart må finne ut hva jeg skal gjøre med livet mitt! Å jeg som trodde at det å komme inn på studiet skulle være det største problemet, må jo finne ut hva jeg skal gjøre i tillegg!

Er veldig glad i å tegne, noe som du kanskje ser under. Not so fun, fun fact: Kjeda meg da jeg tegna så dro fram vannmaling settet i senga. Som vist ved siden av tegningen så er det noe veldig delikat, det noe som Pinterest kaller `Smoothie Bowl`. Tror det skal være en tjukkere versjon av smoothie? Pinterest får det hvertfal til å se ekstremt deilig ut. Siden jeg har kommet meg over til et mat tema, så er jeg nødt til å nevne at mitt nyttårsforsett for 2018 er å lære meg å lage mat. Min beste gjennomføring hittil er trist nok Smoothie. Tynn og sur smoothie. Den mørke sjokoladen gjorde noe med smaken da.

Håper dagen din var kjempebra, forhåpentligvis bedre enn mine mat kunnskaper, så sees vi(på en teknologisk måte).

Likes

Comments

Instagram@alvrii