Header

Godnatt alla!

Nu ligger jag och kollar på skam men jag ska snart släcka. Efter vi hördes sist så har jag tränat ätit och duschat.
Och träningen var så rolig Johanna var tillbaka efter hon har varit sjuk och alla bara var på så bra humör.
För det är inte alla är på bra humör sammtidigt men när alla är det och alla har bra inställning så är vi verkligen så kul.
Och vet att dom läser detta så tänkte bara säga att jag älskar er och har alltid så kul med er❤️ni vet vilka ni alla är;)

Kram<3

De bästa jag har<33333

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Nu så är jag påväg till träningen efter mycket plugg hos mormor och morfar. Men det gick super bra. Ett tips är om ni har mycket plugg så skriv upp ett shema hur ni ska göra det EXAKT! Och om man tar en paus så bestämmer man först när man ska börja igen för om man inte gör det så blir det aldrig av att man gör det.
Även att man inte tar allt på en gång utan lite i taget och repeterar de många gånger.
Jag hade 23 ögrupper och då delade jag upp det så jag repeterade varje världsdel ögrupper flera gånger.
Men nu är jag framme:)

Kram<3

Likes

Comments

Godnatt alla!
Nu ligger jag hemma hos mormor och morfar och ska sova! Dagen började ganska sent då jag inte gick upp från sängen förrän klockan tolv.
Sedan åkte mamma och jag in till Frölunda för att göra några ärenden. Sedan så skjutsade mamma hem mig till mormor och morfar för jag ska sova över här för att jag ska plugga här imorn. Nu på kvällen så har vi ätit mifddag ärit godis och morfar och jag har typ spelat 7 omgångar Chicago (kort). Jag vann fyra och morfar tre:)

Imorgon blir det mycket plugg så ska sova nu!

Kram<3

Bilder från fika på Frölundatorg:)

Likes

Comments

Hej!
Tänkte göra en lite recension på dessa. Det är alltså godis men det är inget tillsatt socker. Och jag köpte dessa på Apoteket!
Alltså jag tyckte dom smakade lite beskt speciellt dom gröna och gula. Och jag trodde dom skulle smaka mer frukt och lite sötare men de va absolut inte söta. Jag kan dock tänka mig att dom är bra för att dämpa sötsuget! Men de röda var mycket godare. Men inte så mycket fruktsmak och lite för beska för mig! Det får en 4.5/10 av mig:)

Kram<3

Likes

Comments

Godnatt hjärtan!

Nu ska jag ta och sova för jag har en hel helg framför mig. Dagen har varit bra var dock nära på och komma sent till första lektionen men som tur var så var läraren också sen.
Efter skolan så cyklade jag hem för att sedan ta mig iväg till träningen. Och träningen gick faktiskt bra idag med!
Sedan så har jag ätit middag och spelat kort och nu ligger jag och kollar på SKAM BÄSTA!!!!
Mer än så har inte dagen haft och bjuda på;)

Kram<3

Likes

Comments

Hej alla!
Idag så är det ju fredag den 13:e vilket är en så kallad otursdag. Vi har inte haft så mycket otur mer än att Erik typ trillade påvägen till skolan. Och att jag kom sent till skolan typ. Och just det att vi har börjat jobba om lungorna i no det va ju också lite otur skulle jag säga haha.
Men jag har faktiskt 13 som lyckonummer så jag ser det inte som en otursdag.
Hoppas det inte har hänt er för illa saker;)

Kram<3

Likes

Comments

Godnatt på er!
Nu måste jag verkligen sova för vet att jag inte kommer årka upp annars. Dagen har varit bra inte så kul men bra. Skolan var det som inte alls va kul. Alltså jag ska göra ett palats i bilden och det går ju inte jag står helt still. Men men det löser väl sig. Hoppas jag!
Och alltså vi har en så sjuk so läxa. Vi ska alltså kunna 23 olika öar och 11 olika bergskedjor och dessa ska man kunna sätta ut på en världskarta. Tills på ondsdag!
Trodde faktiskt inte det skulle vara så mycket med skolan direkt. Men men.

Sedan så slipade jag mina skridskor vilket va så skönt. Sedan så hade vi träning till kvart över tio. Och idag gick det faktiskt bra så det var kul!

Kram<3

Likes

Comments

Hej på er!
Detta blir inte världens roligaste inlägg för jag ahhh mår inte super bra. Jag känner mig trött på det mesta och har faktiskt inte lust med så mycket. Som jag skriver i rubriken så känner jag att jag har tappat all motivation till allt inprincip. Och jag känner mig typ inte bra på nått längre och känner att jag vill bara ligga kvar i sängen och inte gå upp. Men jag försöker ändå se de bra delarna och inte det dåliga även om det känns just nu som att det bara finns dåliga saker.

Och så blir jag lätt uppstressad och irriterar mig väldigt lätt. Känns dom att jag stör mig på så mycket just nu och är så labil. Lixom mamma kom in och sa att jag skulle åka till träningen om en halv timme men då började jag typ gråta för jag trodde de va om en och en halv timme haha. Låter så töntigt när jag berättar om det. Men ni förstår!
Men jag ska inte ge upp även om det känns som att jag inte vill eller ha lust att göra nått förutom typ umgås med dom jag älskar.:)

Kram<3

Likes

Comments

Riskakor (min favorit är ostsmak)
Avokado
Och det bästa salladskrydda eller örtkrydda

Kram<3

Likes

Comments