Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och godnatt på er!
Nu är vi framme efter 3 timmar bilkörning och 1 timme mat paus. Men nu ska jag sova för ska upp ganska tidigt okej nej men klockan 9 haha. Eftersom Wilma tävlar då!!
Imorgon taggar vi korta!!!

Kram<3

Likes

Comments

Hej på er!
Nu sitter jag i bilen med Johanna och wilma. Vi är nämligen påväg till Linköping för årets första elitserietävling.
Skolan gick bra dock inte den godaste lunchen. Vi fick risgrynsgröt ovh typ vegetarisk lassange. Men det funkade väl. Efter skolan cyklade jag hem och typ stressade sönder för att hinna packa klart och typ äta innan träningen. Sedan så åkte jag till träningen dock väldigt för sent. Men vi hann och träningen och det gick väldigt bra så det känns bra! Nu ska vi mot Jönköping och äta.

Kram<3

Likes

Comments

Hejsan!
Får några veckor sedan så gjorde jag ett inlägg om att jag hade börjat äta D-vitamin. Så idag tänkte jag berätta om vad jag tycker än så länge.

Jag tar alltså D-vitamin tuggtabletter i smaken jordgubb cirka 2-3 gånger per dag. Jag har dock slarvat lite och hoppat över några dagar ibland.
I början var jag väldigt noga med att ta regelbundet men när jag hade med burken en gång i skolan så tappade jag ut typ hela burken. Så istället för 80 tabletter som Anns kvar så fick jag 15 hehe. Så nu är burken slut. Men jag vill gärna köpa en till för jag känner mig lite piggare faktiskt. Inte alltid men lite mer. Vet inte om det är tabletterna men jag har blivit lie piggare. Men jag tror man måste äta det i en längre tid för att känna någon större skillnad.

Men jag tipsar er verkligen att pröva om ni känner er lite extra trötta på vinterhalvåret;)

Kram<3

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag återigen i bilen haha. Men nu är jag klar med träningen. Jag hoppade över sista timmen då jag kände mig klar och känner att jag behöver sömn.
Det gick bra dock gick det inte lika bra för de andra så de va inte så kul. Men är så taggad på helgen!!! Åka till Linköping med de bästa,sova på hotell och tävla:)
Taggaaaaaa!!!!!
Nu ska jag hem och göra en snabb kväll så jag kommer i säng fort.

Kram<3

Likes

Comments

Hej på er!
Nu sitter jag i bilen påväg till träning dom börjar nu. Blir tyvärr lite sen idag. Men men vad ska man göra. Dagen i skolan har gått bra. Var typ nervös innför bilden men det gick bra. Jag ska göra en soptipp och nu har jag iallafall en plan hur jag ska göra så det är skönt. Har också kommit ganska långt på min engelska presentation har dock mycket kvar. Men nu ska jag ha träning tror den slutar kvart över tio:)

Kram<3

Likes

Comments

Godnatt mina hjärtan!
Kvällen gick inte riktigt som planerat. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig i sängen vid åtta och typ somna nio men det blir aldrig riktigt så. AA ni ser ju bara när detta inlägget kommer ut. Men jag hann med att tvätta mina sminkborstar, duscha, äta, plugga och packa. För i helgen så är det elitserie i Linköping. Så taggad!!!

Imorgon är det lång dag i skolan till halv fyra och sedan kvällsträning.

Kram<3

Likes

Comments

Hejsan!
Nu sitter jag i mormor och morfars bil för de ska skjutsa mig och Erik hen. Idag hade jag studiedag och den har varit hyfsat lugn men ändå mycket plugg. Vi gick även ut på en lång promenard som vi brukar göra. Vilket är ett stort tips! Alltså att gå en promenard emellan allt plugg haha.
Nu ska jag hem och packa inför helgen;)

Kram<3

Likes

Comments