Idag började jag dagen med ett träningspass. Jag sprang 10 km och det känns nu i benen kan jag säga Efter gymmet begav jag mig till jobbet då jag ska jobba ett kvällspass.

Efter träningspasset

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår körde sambon mig till frisören och var snäll och väntade på mig. Innan jag skulle färga håret hann jag prova höstboots och hittade slutligen ett par från Novita. riktigt fina är de!
Sedan åt vi god mat på Taco bar.

Idag vaknade jag klockan 6 för att bege mig mot Malmö. När jag var framme i Malmö tränade på gymmet och sprang intervaller i 1 timme, det känns alltid så härligt att springa av sig! Efteråt var det föreläsning kl 9-12.

Likes

Comments

Jag sitter här hemma precis kommen från jobbet. jag känner mig så dålig och har inte fått i mig något särskilt idag. så det får bli en hel tallrik med vattenmelon.

nu är det tänkt att jag ska jobba hela vecka förutom fredag. jag funderar starkt på att gå till vårdcentralen imorgon men vi får se.

Likes

Comments

Då var det måndag igen, tiden går så fort!
Detta blir min sista vecka hos biståndshandläggarna. Nästa vecka börjar skolan igen! Har faktiskt saknat Skolan!

Likes

Comments

Hello, igår fyllde jag 26 år och firade med mamma i Lund. Det blev god mat och härliga desserter. Alltid lika mysigt när min mamma kommer på besök.

Idag tänkte jag fixa mig och åka in till stan till Kicks butiken. Och efter det ska jag träna på gymmet. Imorgon är det första dagen på praktiken. Det är svårt att förstå att det redan är dags. Ser fram emot det så mycket. Jag ska gå bredvid en chef på ett äldreboende i Malmö.

Likes

Comments

I fredags var jag och fästmannen på Väla centrum där jag fick välja ut födelsedagspresenter. Och igår var vi och firade mig på min favoritrestaurang i Lund. Imorgon är själva födelsedagen och då firar jag med mamma.

Likes

Comments

Idag unnar jag mig jättegood yoghurt från Planti. Jag är uppe tidigare än vanligt då min mamma kommer kl 12. Idag ska vi fika här hemma hos mig och sen luncha ute i stan.

Jag ska också se till att plugga lite innan mamma kommer då vi har kursintroduktion på måndag. Det bord skönt att ha lite framförhållning .

Likes

Comments

Detta är vad jag shoppade igår + en bh. Idag har jag städat, tvättat och handlat. Mamma kommer nämligen på besök imorgon! Vilket ska bli så mysigt!

Såhär fint blev det idag!

Och nu sitter jag och myser framför datorn och ser på vloggar med ett tänt ljus.

Likes

Comments

Då börjar jag detox hela dagen idag!
Ingen föda får tas in enbart dricka utan under 5 kalorier.
Uppdaterar senare hur det går. Just nu är det ok och humöret är på topp😄

Likes

Comments

Sambon och jag åkte in till Väla, ett köpcentrum som är beläget i Helsingborg. Det har varit så mysigt!

Jag köpte 1 klänning, en kofta och en bh. 😄

Jag innan vi åkte

Likes

Comments