Header

Igår så var Nina här igen och masserade yankee, hon sa att han kändes mycket bättre än sist, härligt! Då hjälper ju all stretching och massage osv jag håller på med varje dag efter att jag ridit. Tycker att de känns så härligt efter att hästen fått massage. Och nu är ser ju bara några dagar kvar innan vi åker mot september rundown! Åker på onsdag nästa vecka och kommer hem söndag. Ser så fram emot det. Just nu sitter jag i skolan o har rast, från 10.20-12.10 började 10 och lektionen slutade 10.20, väääärt.. men sååå härligt med fredag! Och jag har inget emot rast häller direkt ;) slutar 15 och ska hem o rida yankee och duscha sedan ska jag åka hem till Marcus och så ska vi sova där i natt. Så himmla härligt med bil och körkort!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen äntligen äntligen har jag klarat det, jag har körkort!!!!

Skrev ju för ett dag sen att jag lägger bloggen åt sedan ett tag tills körkortet var avklarat, hade mitt första teori prov förrförra onsdagen men var 2 ifrån, tror att mycket berodde på att jag var så sjukt nervös. Sen hade jag uppkörning i onsdags och klarade det utan problem och fick en tid för teoriprov klockan 3 samma dag, så Alice körde dit mig och jag klarade det! Är så otroligt glad och det är sån frihet att kunna köra vart jag vill när jag vill. Så nu ska jag även ta tag i bloggen lite mer o kasta upp nått inlägg här och där.

Likes

Comments

Tar en paus från bloggen just ni tills jag är klar med körkortet så vet ni vart jag har försvunnit haha, men kanske lägger in nån bild då och då. Här kommer några bilder på diesel från löshoppningen igår, min fina fina kille! <3 (alla bilder är tagna av Ulrika Evenås)

Alla bilder är tagna av Ulrika Evenås

Likes

Comments

tävling

Idag ska vi äntligen åka och hämta mamma på flygplatsen! <3 pappa stannade kvar i Tyskland där som mellanlandede för han skulle göra nått med jobbet så han kommer hem senare. Dom har varit 2 veckor i USA så jag har passat hästar o hundar osv därför har jag varit borta från bloggen mycket då jag har haft fullt upp. 

I lördags var jag på tävling med yankee, gick upp 5 på morgonen och lastade 05.40. Åkte dit och lastade ut och red honom då det var fri ridning o hela ridhuset, och jag var själv där, så himmel härligt! Han kändes super bra, lite pigg men bra. Jag tävlade i all breeds open reining, det gick ok men känslan var inte bra, han blir Nervös och spänner sig, han gör allting jag ber han om men känslan är inte bra. Jag tror bara att vi behöver ut och tävla mer så att han känner sig säker. Han är ju lite speciell min yanks. Fick 66 och kom 3a så är nöjd med tävlingen men vi måste ut och bli säkra på banan bara. Nu taggat vi september rundown i slutet på september! Tanken är nu att yankee ska få några dagar off och bara ridas ut i skogen och ta det lugnt.

Likes

Comments

Alla bilder är tagna av bästa Ulrika Evenås, ni hittar henne på instagram som dogumentary_etc

Likes

Comments

Har som ni kanske märkt varit lite off det sista men som jag nämt så passar jag gården då mamma o pappa är borta+att jag pluggar körkort så har inte så mycket varken ork eller tid över till annat så jag vill lägga all fokus på det nu. Vill inte säga när jag har uppkörning eller teori prov men kan säga att allt borde vara klart om ca3 veckor.

Pratade med Jocke igår och vi bestämde att jag skulle träna ikväll men han ringde förut och sa att vi ses på axevalla istället och kör träning där så har han oxå med några hästar, sååå kul!!!!

Likes

Comments

Likes

Comments