Hej på er hörni! Hur mår ni och vad har ni gjort den senaste veckan? Som ni kanske har märkt så har jag inte vart så aktiv den senaste veckan.. Jag har legat hemma och vart sjuk och verkligen inte orkat göra någonting alls, usch inte kul asså! Idag bestämde jag mig iallafall för att gå till skolan, det gjorde jag rätt i tyckte jag. Det var så himla kul att få träffa alla underbara kompisar och min underbaraste pojkvän. När jag kom hem från skolan åt jag bara en smoothiebowl (receptet finns på cringebabez) och sen drog jag till min träning. Det var så skönt att få röra lite på mig! Om ni vill så kan jag jättegärna göra ett inlägg om enkel hemmaträning, tumma upp detta inlägget isf.

Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll, själv ska jag kolla på fotboll med pappa. Vi hejar på Real Madrid! Vi hörs sen,

xoxo

Dagens fråga: Vilket fotbollslag hejar ni på?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen är kommen! Nu ska jag äntligen berätta det stora nyheten. Jag ska få gästblogga hos "Cringebabez". Där jag ska göra en review på något ni kommer få ta del av imorgon. Så gå jättegärna in på Cringebabez imorgon och läs mitt inlägg, hope you enjoy!

Dagens fråga till er: Vad tycker ni om sex?

xoxo

Likes

Comments

​Jag skriver kvälls-inlägget nu vid 20.45 eftersom jag måste sova tidigt ikväll! Jag börjar tidigt imorgon med ett jättestort fysik-prov, herregud! Vi har vetat detta i en månad, men som vanligt sitter jag kvällen innan och stressar sönder! Imorgon har jag en överraskning till er. Jag ser så mycket fram emot att få berätta allt för er! Tyvärr har jag ingen bild till detta inlägget och har varken lust eller tid att hitta någon.. Jag är fortfarande väldigt trött och besviken efter det som hände igår. 

Eftersom allt är borta kan jag tyvärr inte svara på någon dagens fråga. Istället tänkte jag fråga er en dagens fråga varje dag, men ni får inte glömma bort att ställa en dagens fråga som jag kan svara på imorgon!

Dagens fråga (till er): Vilket är ert/era favoritämnen i skolan?

xoxo

Likes

Comments

Hörni, har ni märkt vad som har hänt? Jag satt igår kväll och skulle skriva mitt kvälls-inlägg till er och märkte att alla följare var helt borta. Vad tror ni kan ha hänt? Jag menar allt kan ju inte bara försvinna sådär.. Jag har mailat till Nouw, men inte fått något svar åter. Allt är helt gone! Följare, historik och alla inlägg från 2014, då jag startade bloggen. Jag hoppas att någon av er fortfarande läser detta och kan hjälpa mig! Känns så sjukt trist att allt bara är borta, som att någon har återställt allting.. Jag har ju verkligen kämpat med att bygga upp den här bloggen!

Hoppas att ni har haft en underbar dag iallafall, min dag har varit lite sådär, jag har ju gått runt och tänkt en hel del på detta.. Imorgon tar vi nya tag igen! Eller vad säger ni, hörni?

xoxo

Likes

Comments